3.B liga (SL)

Moderator: Czech Moderators

Headdy
Coach

Re: III. B SR Liga

Post by Headdy »

Mafi wrote:
Headdy wrote:
Mafi wrote: Tím SK Rapid Trnava bol zo súťaže vylúčený.
No pekne dalsi volny den.. :)
Co uz narobime,aspon budes mat dlhsi cas na pripravu na dalsi zapas. :wink:

No radsej by som hral :)
teraz budem mat dva zapasy k dobru..
Slovnaft FC
Peto89
Groundsman

Post by Peto89 »

zdravim ja mam pre vas tiez vyborne spravy...
hlavne ma mrzi ze takto narobim, resp. narobime robotu organizatorom (takze sry chalani), ale zablokovali tym mne a bratovi, a to z dovodu ze brachovi napisal jeden manager s tym ze sa chysta koncit a ci nemam zaujem o nejakych hracov, ze chce pomoct nejakym slovenskym managerom na SP skor nez s tym skonci. Brat mi info posunul a spravili sme par prestupov....ocividne proti pravidlam.
Kazdopadne pochybujem ze sa to uz zmeni, takze tyka sa to mojho tymu MFK Narcis Ruzinov a bratovho Kearney City FC, fakt ma mrzi ze vam pridavam kopu roboty, kazim slovensku ligu a ze obaja sme to hrali dost dlho, venovali tomu kopu casu a teraz nas vymazu kvoli tomu ze vyuzijeme ponuknutu prilezitost...
Majte sa a nech sa dari :wink:
MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Post by MilanSLOVAKIA »

Peto89 wrote:zdravim ja mam pre vas tiez vyborne spravy...
hlavne ma mrzi ze takto narobim, resp. narobime robotu organizatorom (takze sry chalani), ale zablokovali tym mne a bratovi, a to z dovodu ze brachovi napisal jeden manager s tym ze sa chysta koncit a ci nemam zaujem o nejakych hracov, ze chce pomoct nejakym slovenskym managerom na SP skor nez s tym skonci. Brat mi info posunul a spravili sme par prestupov....ocividne proti pravidlam.
Kazdopadne pochybujem ze sa to uz zmeni, takze tyka sa to mojho tymu MFK Narcis Ruzinov a bratovho Kearney City FC, fakt ma mrzi ze vam pridavam kopu roboty, kazim slovensku ligu a ze obaja sme to hrali dost dlho, venovali tomu kopu casu a teraz nas vymazu kvoli tomu ze vyuzijeme ponuknutu prilezitost...
Och to je smutne :( Ale este by si mohol skusit skontaktovat serifov. Mozno ta omilostia ;)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

Peto89 wrote:brachovi napisal jeden manager s tym ze sa chysta koncit a ci nemam zaujem o nejakych hracov, ze chce pomoct nejakym slovenskym managerom na SP skor nez s tym skonci.
Už zase nejaký dobrák?! :roll:
Takže môžeme skontumovať aj zápasy tímu Kearney City FC? Bolo by lepšie, ak by sem tvoj brat napísal osobne, aby sme to tu mali takpovediac čierne na bielom. :wink:
Tak je mi ľúto, že to takto dopadlo. Napriek tomu verím, že zostanete SoccerProjectu aj slovenským súťažiam na SP verní a zaregistrujete sa a prihlásite znova. :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Garfas
Assistant Coach

Post by Garfas »

Peto89 wrote:zdravim ja mam pre vas tiez vyborne spravy...
no ked to potrebujete vediet priamo odomna, ano je to pravda a tiez ma to mrzi. A dost pochybujem ze nas niekto omilostni, napisal som aj serifom a je to pre nich jasna zalezitost. Zacinat znovu v umysle nemam.
team:FK Narcis Ruzinov
manager:Garfas
na túto sezónu C
PaToM

Post by PaToM »

Garfas wrote:Zacinat znovu v umysle nemam.
Hmm, tak to je škoda. :( Ale možno si to ešte rozmyslíš... mnohí si to rozmysleli a to tvrdili, že už končia s SP nadobro. :)
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

PaToM wrote:
Hmm, tak to je škoda. :( Ale možno si to ešte rozmyslíš... mnohí si to rozmysleli a to tvrdili, že už končia s SP nadobro. :)
No tak ak mam povedat pravdu ani ja neviem ze co by som v takejto situacii robil. Zit bez SP by som nedokazal a hrat s novym tymom to tiez nie. Asi by ma jeblo keby mi zrusili tym. Fakt ani len netusim co by som v tej chvili urobil. To by som sa velmi dlho spametaval.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
Garfas
Assistant Coach

Post by Garfas »

PaToM wrote:
No ja netvrdim ze s tym koncim nadobro ale urcite nezacnem teraz odznova, ved moj stary team este furt existuje. Nehovoriac o tom ze som tri roky budoval team a zrazu si ho mozem strcit vies kam...

Smutne na tom je ze tu maju milion patsto obchodnikov a managerov ktori robia tisic prestupov za sezonu(nehovorim o generacnej vymene kadra ale o tom ze mas tym plny co ja viem RFiek ktore predavas stale dokola a robis to niekolko sezon - ktory team v realnom futbale takto funguje? ved ani real madrid, alebo manchester city tomu nestihaju konkurovat, a prinajmensom jadro teamu ostava cca rovnake - schvalne si pozrite taky die habsburger ci este existuje), umelo navysuju platy hracov a nehovoriac o tom ze stahuju z trhu hracov preto aby ich mohli predat za viac, pricom im v niektorych pripadoch podstatne stupne plat a casto je ten hrac nepouzitelny. Mam s takymito managermi svoje skusenosti, casto mi to zneprijemnovalo zivot na SP tak som sa rozhodol si pomoct a vyuzit ponuknutu pomoc od niekoho ineho (a este som do toho zatiahol zvysok sp rodiny ...). Ale ako sa vravi darovanemu konovi na zuby nepozeraj.
No a takychto si tu nechaju a managerov, ktori sa tomu poctivo venuju poslu doprdele kvoli par prestupom...
MilanSLOVAKIA wrote:
PaToM wrote:
No tak ak mam povedat pravdu ani ja neviem ze co by som v takejto situacii robil. Zit bez SP by som nedokazal a hrat s novym tymom to tiez nie. Asi by ma jeblo keby mi zrusili tym. Fakt ani len netusim co by som v tej chvili urobil. To by som sa velmi dlho spametaval.
Neni to trosku prehnane Milan? To by som sa teraz mohol kvoli tomu obesit ked niekto znicil moju dlhodobu pracu, kvoli pi.co.vi.ne. Alebo im napisem ze odblokujte ma lebo sa obesim :) (A BUTETE MAT NA SVEDOMI MOJU SMRT!!!)
Dokonca aj take bezvynamne nic ako ja ma v zivote dolezitejsie veci a vacsie problemy na praci ako sp, nehovoriac o tom co sa deje na miestach kde by som v zivote nechcel ani byt (hovorim v globale). Celkovo mi Europania, alebo cela biela rasa sme si zvykli na fajny zivot a casto riesime veci, ktore ani nema zmysel riesit...
Takze nie asi sa fakt neobesim. (skoda mohlo to byt dakde na titulke noveho casu, alebo quinnesovej knihe rekordov o zavislosti :) )
na túto sezónu C
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

No zase ja som tu nepisal o samovrazde alebo niecomu podobnemu tomu len by ma to velmi dlho mrzelo a lutoval by som stratu toho mojho tymu ale zabit by som sa urcie nezabil :lol: :lol: :lol:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
Garfas
Assistant Coach

Post by Garfas »

MilanSLOVAKIA wrote:No zase ja som tu nepisal o samovrazde alebo niecomu podobnemu tomu len by ma to velmi dlho mrzelo a lutoval by som stratu toho mojho tymu ale zabit by som sa urcie nezabil :lol: :lol: :lol:
Tak vidis, nehovorim ze by som nebol rad keby mi odblokovali team, ale poznas to ked nejde o zivot ide o h..ov..no
na túto sezónu C
Mafi
Team Manager

Post by Mafi »

Výsledky 14. kolo - 9.4.2011 (sobota) o 18:00

FC Michalovce - voľný deň

b@dRemy 1 - 3 MFK Magicianko
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=40

Thassos 3 - 2 MFK Narcis Ruzinov

Vodaren TT 0 - 3 Kearney City FC :arrow: pozvánka neposlaná

FC Druteva 08 1 - 4 DALLAS

SK Rapid Trnava 0 - 3 Slovnaft FC

Počet kontumácií:
Vodaren TT-4

Po 4 kontumáciách ste vylúčený zo súťaže!!!

Tím Vodaren TT bol zo súťaže vylúčený!!!
White Tigers
Mafi
[F.79]
Reg.: 4.4.2010
Sezóna-Umiestnenie-Liga
34-4.-H.720---35-1.-H.720---36-6.-G.240---37.-2.-G.240---38-7.-F.80---39-5.-F.80---40-5.-F.80---41.-1.-F.80---42-9.-E.27---43-3.-E.27---44-10.-E.27---45-13.-E.27---46.-3.-F.79---47-?.-F.79
Mafi
Team Manager

Post by Mafi »

Výsledky a strelci:
Attachments
3.B sr liga tab 14.jpg
3.B sr liga tab 14.jpg (32.99 KiB) Viewed 3793 times
3.B sr liga strelci 14.kolo.jpg
3.B sr liga strelci 14.kolo.jpg (70.17 KiB) Viewed 3793 times
White Tigers
Mafi
[F.79]
Sezóna-Umiestnenie-Liga
34-4.-H.720---35-1.-H.720---36-6.-G.240---37.-2.-G.240---38-7.-F.80---39-5.-F.80---40-5.-F.80---41.-1.-F.80---42-9.-E.27---43-3.-E.27---44-10.-E.27---45-13.-E.27---46.-3.-F.79---47-?.-F.79
Mafi
Team Manager

Post by Mafi »

Takže tímom MFK Narcis Ružonov a Kearney City FC môžem začat naisto kontumovať zápasy?? :cry:
White Tigers
Mafi
[F.79]
Sezóna-Umiestnenie-Liga
PaToM

Post by PaToM »

Mafi wrote:Takže tímom MFK Narcis Ružonov a Kearney City FC môžem začat naisto kontumovať zápasy?? :cry:
Je to tak, nedá sa nič robiť. :(
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Mafi
Team Manager

Post by Mafi »

15. kolo - 16.4.2011 (sobota) o 18:00

b@dRemy - voľný deň

FC Michalovce 3 - 0 SK Rapid Trnava
Slovnaft FC - FC DRUTEVA 08
DALLAS - Vodaren TT
Kearney City FC 0 - 3 Thassos
MFK Narcis Ruzinov 0 - 3 MFK Magicianko

16. kolo - 20.4.2011 (streda) o 18:00

b@dRemy 3 - 0 MFK Narcis Ruzinov
MFK Magicianko 3 - 0 Kearney City FC
Thassos - DALLAS
Vodaren TT 0 - 3Slovnaft FC
FC DRUTEVA 08 - FC Michalovce

17. kolo - 23.4.2011 (sobota) o 18:00

FC DRUTEVA 08 - voľný deň

SK Rapid Trnava 3 - 0 b@dRemy
FC Michalovce 3 - 0 Vodaren TT
(14:00) Slovnaft FC - Thassos
DALLAS - MFK Magicianko
Last edited by Mafi on Thu Apr 21, 2011 11:22 am, edited 2 times in total.
White Tigers
Mafi
[F.79]
Sezóna-Umiestnenie-Liga
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”