Mafi wrote:Co uz narobime,aspon budes mat dlhsi cas na pripravu na dalsi zapas.Headdy wrote:No pekne dalsi volny den..Mafi wrote: Tím SK Rapid Trnava bol zo súťaže vylúčený.
No radsej by som hral

teraz budem mat dva zapasy k dobru..
Moderator: Czech Moderators
Mafi wrote:Co uz narobime,aspon budes mat dlhsi cas na pripravu na dalsi zapas.Headdy wrote:No pekne dalsi volny den..Mafi wrote: Tím SK Rapid Trnava bol zo súťaže vylúčený.
Och to je smutnePeto89 wrote:zdravim ja mam pre vas tiez vyborne spravy...
hlavne ma mrzi ze takto narobim, resp. narobime robotu organizatorom (takze sry chalani), ale zablokovali tym mne a bratovi, a to z dovodu ze brachovi napisal jeden manager s tym ze sa chysta koncit a ci nemam zaujem o nejakych hracov, ze chce pomoct nejakym slovenskym managerom na SP skor nez s tym skonci. Brat mi info posunul a spravili sme par prestupov....ocividne proti pravidlam.
Kazdopadne pochybujem ze sa to uz zmeni, takze tyka sa to mojho tymu MFK Narcis Ruzinov a bratovho Kearney City FC, fakt ma mrzi ze vam pridavam kopu roboty, kazim slovensku ligu a ze obaja sme to hrali dost dlho, venovali tomu kopu casu a teraz nas vymazu kvoli tomu ze vyuzijeme ponuknutu prilezitost...
Majte sa a nech sa dari
Už zase nejaký dobrák?!Peto89 wrote:brachovi napisal jeden manager s tym ze sa chysta koncit a ci nemam zaujem o nejakych hracov, ze chce pomoct nejakym slovenskym managerom na SP skor nez s tym skonci.
no ked to potrebujete vediet priamo odomna, ano je to pravda a tiez ma to mrzi. A dost pochybujem ze nas niekto omilostni, napisal som aj serifom a je to pre nich jasna zalezitost. Zacinat znovu v umysle nemam.Peto89 wrote:zdravim ja mam pre vas tiez vyborne spravy...
hlavne ma mrzi ze takto narobim, resp. narobime robotu organizatorom (takze sry chalani), ale zablokovali tym mne a bratovi, a to z dovodu ze brachovi napisal jeden manager s tym ze sa chysta koncit a ci nemam zaujem o nejakych hracov, ze chce pomoct nejakym slovenskym managerom na SP skor nez s tym skonci. Brat mi info posunul a spravili sme par prestupov....ocividne proti pravidlam.
Kazdopadne pochybujem ze sa to uz zmeni, takze tyka sa to mojho tymu MFK Narcis Ruzinov a bratovho Kearney City FC, fakt ma mrzi ze vam pridavam kopu roboty, kazim slovensku ligu a ze obaja sme to hrali dost dlho, venovali tomu kopu casu a teraz nas vymazu kvoli tomu ze vyuzijeme ponuknutu prilezitost...
Majte sa a nech sa dari
Hmm, tak to je škoda.Garfas wrote:Zacinat znovu v umysle nemam.
No tak ak mam povedat pravdu ani ja neviem ze co by som v takejto situacii robil. Zit bez SP by som nedokazal a hrat s novym tymom to tiez nie. Asi by ma jeblo keby mi zrusili tym. Fakt ani len netusim co by som v tej chvili urobil. To by som sa velmi dlho spametaval.PaToM wrote:Hmm, tak to je škoda.Garfas wrote:Zacinat znovu v umysle nemam.Ale možno si to ešte rozmyslíš... mnohí si to rozmysleli a to tvrdili, že už končia s SP nadobro.
No ja netvrdim ze s tym koncim nadobro ale urcite nezacnem teraz odznova, ved moj stary team este furt existuje. Nehovoriac o tom ze som tri roky budoval team a zrazu si ho mozem strcit vies kam...PaToM wrote:Hmm, tak to je škoda.Garfas wrote:Zacinat znovu v umysle nemam.Ale možno si to ešte rozmyslíš... mnohí si to rozmysleli a to tvrdili, že už končia s SP nadobro.
Neni to trosku prehnane Milan? To by som sa teraz mohol kvoli tomu obesit ked niekto znicil moju dlhodobu pracu, kvoli pi.co.vi.ne. Alebo im napisem ze odblokujte ma lebo sa obesimMilanSLOVAKIA wrote:No tak ak mam povedat pravdu ani ja neviem ze co by som v takejto situacii robil. Zit bez SP by som nedokazal a hrat s novym tymom to tiez nie. Asi by ma jeblo keby mi zrusili tym. Fakt ani len netusim co by som v tej chvili urobil. To by som sa velmi dlho spametaval.PaToM wrote:Hmm, tak to je škoda.Garfas wrote:Zacinat znovu v umysle nemam.Ale možno si to ešte rozmyslíš... mnohí si to rozmysleli a to tvrdili, že už končia s SP nadobro.
Tak vidis, nehovorim ze by som nebol rad keby mi odblokovali team, ale poznas to ked nejde o zivot ide o h..ov..noMilanSLOVAKIA wrote:No zase ja som tu nepisal o samovrazde alebo niecomu podobnemu tomu len by ma to velmi dlho mrzelo a lutoval by som stratu toho mojho tymu ale zabit by som sa urcie nezabil![]()
![]()
Je to tak, nedá sa nič robiť.Mafi wrote:Takže tímom MFK Narcis Ružonov a Kearney City FC môžem začat naisto kontumovať zápasy??