manažér

Díky

Moderator: Czech Moderators
jj, chápu - použil jsem sice druhou osobu, ale bylo to myšleno všeobecně, vím, že Ty děláš soukromé a že tohle je Ti zřejmé... Mimochodem, dělával jsem někdy totéž. Tedy většinou jen tehdy, když jsem nebyl první, který porušil zmíněný poky (např. only G+H).crueface1 wrote:Jasan Ele,to já vím a nejde o moje turnaje
nn, zatím ne, žádný dlouhodobý, i když pár jich bylo. Nějak se mi hlavně nechce pořizovat SPFA - a hlavně nevím, zda by byl čas věnovat se topicu tak, jak by si zasloužil...crueface1 wrote:Tak přiskočit,když už je tam řada rovných týmů,to beru..ale přiskočit mezi týmy o dvě tři divize "horší"...ale to je asi o názoruStejnak nejlepší jsou naše SP turnaje
A Pan Manažer neorganizuje žádný ?
Dobré téma, určitě s více různými názory. Já osobně jsem nikdá nešel do turnaje, který to má přímo v názvu, a to ani pokud tam už někdo silnější byl. Ne že bych byl Mirek Dušín, ale holt mi to nedá a mít ve vitrínce na chlubení pohárek z turnaje s názvem kupříkladu "only H" apod. by mě tedy vůbec netěšiloBig El wrote:jj, chápu - použil jsem sice druhou osobu, ale bylo to myšleno všeobecně, vím, že Ty děláš soukromé a že tohle je Ti zřejmé... Mimochodem, dělával jsem někdy totéž. Tedy většinou jen tehdy, když jsem nebyl první, který porušil zmíněný poky (např. only G+H).crueface1 wrote:Jasan Ele,to já vím a nejde o moje turnajeTakže když jsem viděl 20 Géčkařů a Háčkařů a že tam už bylo pár D, E, F kařů, tak jsem klidně přiskočil. Když by tam žádný takový nebyl, tak ne...
No tak chces g-f-e, talk si udelam soukromej a pozvu si tam koho chci, pokud to udelam free, tak se proste smirim stim, ze me tam vleze kdo si chce zahrat turnaj, co je na tom tezkeho k pochopeni?? Pokud sem linej si davat lidi do kontaktu a neustale to obesilat, tak proste delam turnaj otevrenej a nedrzkuju. Ver ze vim ze neni prdel sehnat do soukromeho turu 32 tymu , kdyz ses nekde nahore, tak to je dost problem, musis nejdriv obeslat lidi z nizsich divizi a pak az ty horni ligy, pokud tam mas na zacatku same A-B-C ligy, tak to nenaplnis.crueface1 wrote:Ono je to asi nejspíš o lidech. Jen škoda,že SP nenabízí určitý volby navíc. U turnajů třebas volbu,z jakého okruhu mohou být zájemci (v souvislosti na divizi pořadatele - třebas jsem v eFku,tak se mohou účastnit divize +-1,tj. G,F a E )- např..
jj,taky furt mastím 9 turnajů bez sebemenší šance na postup ze skupiny...crueface1 wrote:Chápu naprosto vše,jen jsem uváděl možnost volby pro otevřený turnaje. A nejedná se o mne,páč pořádám jen soukromý turnaje,ale šlo o zamyšlení nad tím,že když někdo nahodí specifický název je to stejnak jedno,páč tam vleze kdokoli. A že je těžký pořádat turnaje,když jsi v horních divizích,to se nedivím. Já osobně nemám problém s účastí v turnajích,kde nemám šanci na úspěch,ale jdu do toho,že si chci prostě zahrát (když není vlezný vyloženě v pozici oškubat zúčastněný).
Jak říkáš palo,zavedený turnaje na fóru s tím moc problém nemají a my, jejich pravidelní konzumenti nemáme problém je přijímatpalo wrote:jj,taky furt mastím 9 turnajů bez sebemenší šance na postup ze skupiny...crueface1 wrote:Chápu naprosto vše,jen jsem uváděl možnost volby pro otevřený turnaje. A nejedná se o mne,páč pořádám jen soukromý turnaje,ale šlo o zamyšlení nad tím,že když někdo nahodí specifický název je to stejnak jedno,páč tam vleze kdokoli. A že je těžký pořádat turnaje,když jsi v horních divizích,to se nedivím. Já osobně nemám problém s účastí v turnajích,kde nemám šanci na úspěch,ale jdu do toho,že si chci prostě zahrát (když není vlezný vyloženě v pozici oškubat zúčastněný).![]()
U těch soukromých turnajů bývá dost často problém se zaplněním.Já jsem Stratovarius Cup I. pořádal jenom pro manažery z C divizí a II. už se mi tenkrát nepodařilo céčkaři naplnit.Pak je taky samozřejmě velký rozdíl,jestli ten turnaj má,nebo nemá topic...