Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Hippopotamus »

Ak je tu náhodou niekto, kto by rád vymenil zajtra po 22:00 trénera (pred utorňajšou ligou), napíšte mi, prosím, do SP pošty!

manažér :arrow: Finrod Felagund

Díky :)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
crueface1

Post by crueface1 »

Jasan Ele,to já vím a nejde o moje turnaje :wink:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Big El

Post by Big El »

crueface1 wrote:Jasan Ele,to já vím a nejde o moje turnaje :wink:
jj, chápu - použil jsem sice druhou osobu, ale bylo to myšleno všeobecně, vím, že Ty děláš soukromé a že tohle je Ti zřejmé... Mimochodem, dělával jsem někdy totéž. Tedy většinou jen tehdy, když jsem nebyl první, který porušil zmíněný poky (např. only G+H). 8) Takže když jsem viděl 20 Géčkařů a Háčkařů a že tam už bylo pár D, E, F kařů, tak jsem klidně přiskočil. Když by tam žádný takový nebyl, tak ne...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
crueface1

Post by crueface1 »

Tak přiskočit,když už je tam řada rovných týmů,to beru..ale přiskočit mezi týmy o dvě tři divize "horší"...ale to je asi o názoru :wink: Stejnak nejlepší jsou naše SP turnaje :mrgreen: A Pan Manažer neorganizuje žádný ? :shock:
Image
Big El

Post by Big El »

crueface1 wrote:Tak přiskočit,když už je tam řada rovných týmů,to beru..ale přiskočit mezi týmy o dvě tři divize "horší"...ale to je asi o názoru :wink: Stejnak nejlepší jsou naše SP turnaje :mrgreen: A Pan Manažer neorganizuje žádný ? :shock:
nn, zatím ne, žádný dlouhodobý, i když pár jich bylo. Nějak se mi hlavně nechce pořizovat SPFA - a hlavně nevím, zda by byl čas věnovat se topicu tak, jak by si zasloužil...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Big El wrote:
crueface1 wrote:Jasan Ele,to já vím a nejde o moje turnaje :wink:
jj, chápu - použil jsem sice druhou osobu, ale bylo to myšleno všeobecně, vím, že Ty děláš soukromé a že tohle je Ti zřejmé... Mimochodem, dělával jsem někdy totéž. Tedy většinou jen tehdy, když jsem nebyl první, který porušil zmíněný poky (např. only G+H). 8) Takže když jsem viděl 20 Géčkařů a Háčkařů a že tam už bylo pár D, E, F kařů, tak jsem klidně přiskočil. Když by tam žádný takový nebyl, tak ne...
Dobré téma, určitě s více různými názory. Já osobně jsem nikdá nešel do turnaje, který to má přímo v názvu, a to ani pokud tam už někdo silnější byl. Ne že bych byl Mirek Dušín, ale holt mi to nedá a mít ve vitrínce na chlubení pohárek z turnaje s názvem kupříkladu "only H" apod. by mě tedy vůbec netěšilo :)
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
PaToM

Post by PaToM »

Ja som bol väčšinou práve v tej opačnej pozícii. Teda nie, že by na mne niekto zarobil, ale občas som sa chcel zúčastniť nejakého open-turnaja, ale keď som videl, že je tam niekto z divízie E a vyššie, napriek tomu, že bol založený slabším tímom a aj sa ho zúčastnilo niekoľko H-čkarov a G-čkarov, tak som sa tam proste nehlásil.
Zahral by som si aj o väčšie peniaze aj v turnaji 32 tímov, ale to by sa museli turnaja zúčastniť naozaj tímy, ktoré nie sú vyššie ako v D divízii.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
puzzle

Post by puzzle »

Taky se mě to stalo, založil jsem turnaj s názvem jenom h g f divize, a přihlásil se mě tam jeden z D tehdy mě tak nasrál, že jsem mu posla dost ostrý dopis a on mě odepsal sorry nevšiml jsem si toho :roll:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
acskncl

Post by acskncl »

Je potreba si uvedomit, ze vetsina manazeru zde nechodi na forum a znacna cast nebude hrat velke mnozstvi soukromych turnaju. Pak kdyz se des hlasit do turnaje a mas si vybrat mezi turnajem kterej je verejnej a zakladatel by tam chtel dejme tomu do F-E lig, nebo turnajem, kde je tretina tymu z A-B-C lig, tak co si asi manazer kterej chce vydelat nakou zlatku vybere? No pujde do toho slabsiho. Proste kdyz chcete mit turnaj do F, max E lig, tak ho musite udelat soukromej a nema smysl se rozcilovat, ze ti tam nekdo silnejsi vleze. Momentalne bych se do takoveho turnaje neprihlasil, ale kdyz sem byl v C-D tak sem tam chodil taky. Tedka zase naopak nevlezu do zadneho KO s vetsim vleznym, kde vidim prihlaseneho Hernana, nebo Jeremyho, to je taky turnaj o nicem :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
crueface1

Post by crueface1 »

Ono je to asi nejspíš o lidech. Jen škoda,že SP nenabízí určitý volby navíc. U turnajů třebas volbu,z jakého okruhu mohou být zájemci (v souvislosti na divizi pořadatele - třebas jsem v eFku,tak se mohou účastnit divize +-1,tj. G,F a E )- např.. :wink:
Image
acskncl

Post by acskncl »

crueface1 wrote:Ono je to asi nejspíš o lidech. Jen škoda,že SP nenabízí určitý volby navíc. U turnajů třebas volbu,z jakého okruhu mohou být zájemci (v souvislosti na divizi pořadatele - třebas jsem v eFku,tak se mohou účastnit divize +-1,tj. G,F a E )- např.. :wink:
No tak chces g-f-e, talk si udelam soukromej a pozvu si tam koho chci, pokud to udelam free, tak se proste smirim stim, ze me tam vleze kdo si chce zahrat turnaj, co je na tom tezkeho k pochopeni?? Pokud sem linej si davat lidi do kontaktu a neustale to obesilat, tak proste delam turnaj otevrenej a nedrzkuju. Ver ze vim ze neni prdel sehnat do soukromeho turu 32 tymu , kdyz ses nekde nahore, tak to je dost problem, musis nejdriv obeslat lidi z nizsich divizi a pak az ty horni ligy, pokud tam mas na zacatku same A-B-C ligy, tak to nenaplnis.
Na ceste do propadliste dejin.
crueface1

Post by crueface1 »

Chápu naprosto vše,jen jsem uváděl možnost volby pro otevřený turnaje. A nejedná se o mne,páč pořádám jen soukromý turnaje,ale šlo o zamyšlení nad tím,že když někdo nahodí specifický název je to stejnak jedno,páč tam vleze kdokoli. A že je těžký pořádat turnaje,když jsi v horních divizích,to se nedivím. Já osobně nemám problém s účastí v turnajích,kde nemám šanci na úspěch,ale jdu do toho,že si chci prostě zahrát (když není vlezný vyloženě v pozici oškubat zúčastněný). :wink:
Image
palo

Post by palo »

crueface1 wrote:Chápu naprosto vše,jen jsem uváděl možnost volby pro otevřený turnaje. A nejedná se o mne,páč pořádám jen soukromý turnaje,ale šlo o zamyšlení nad tím,že když někdo nahodí specifický název je to stejnak jedno,páč tam vleze kdokoli. A že je těžký pořádat turnaje,když jsi v horních divizích,to se nedivím. Já osobně nemám problém s účastí v turnajích,kde nemám šanci na úspěch,ale jdu do toho,že si chci prostě zahrát (když není vlezný vyloženě v pozici oškubat zúčastněný). :wink:
jj,taky furt mastím 9 turnajů bez sebemenší šance na postup ze skupiny... :mrgreen:
U těch soukromých turnajů bývá dost často problém se zaplněním.Já jsem Stratovarius Cup I. pořádal jenom pro manažery z C divizí a II. už se mi tenkrát nepodařilo céčkaři naplnit.Pak je taky samozřejmě velký rozdíl,jestli ten turnaj má,nebo nemá topic...
Image
crueface1

Post by crueface1 »

palo wrote:
crueface1 wrote:Chápu naprosto vše,jen jsem uváděl možnost volby pro otevřený turnaje. A nejedná se o mne,páč pořádám jen soukromý turnaje,ale šlo o zamyšlení nad tím,že když někdo nahodí specifický název je to stejnak jedno,páč tam vleze kdokoli. A že je těžký pořádat turnaje,když jsi v horních divizích,to se nedivím. Já osobně nemám problém s účastí v turnajích,kde nemám šanci na úspěch,ale jdu do toho,že si chci prostě zahrát (když není vlezný vyloženě v pozici oškubat zúčastněný). :wink:
jj,taky furt mastím 9 turnajů bez sebemenší šance na postup ze skupiny... :mrgreen:
U těch soukromých turnajů bývá dost často problém se zaplněním.Já jsem Stratovarius Cup I. pořádal jenom pro manažery z C divizí a II. už se mi tenkrát nepodařilo céčkaři naplnit.Pak je taky samozřejmě velký rozdíl,jestli ten turnaj má,nebo nemá topic...
Jak říkáš palo,zavedený turnaje na fóru s tím moc problém nemají a my, jejich pravidelní konzumenti nemáme problém je přijímat :mrgreen:
Image
tataboy
Groundsman

Post by tataboy »

Potřebuju všechny zaměstnance ??? Někteří se mi zdá že nejsou na nic důležití. Kdybych je neměl ušetřil bych nějaké peníze. jaká je praxe zkušenějších??? Je potřeba mít všechny posty obsazené? a pokud ne, tak které??? Díky za radu :D :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”