Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince 22_- Návrat ke kořenům :))
Team Herbalife - rudá mašina 0:1 (123:132)
Dlouho, dlouho jsme proti favoritovi drželi remízu, která by nám ještě ponechávala naději. Nakonec však naše defenzivní hráz padla a byla prolomena. Posíláme gratulaci na Letnou. Pro nás je tak definitivně konec, šance na postup nezbývá ani teoretická a nevylučujeme, že zbylá dvě utkání pouze z povinnosti odchodíme. Inu, bohužel zatím nejsme tak dobří, jak bychom si přáli být...
Dlouho, dlouho jsme proti favoritovi drželi remízu, která by nám ještě ponechávala naději. Nakonec však naše defenzivní hráz padla a byla prolomena. Posíláme gratulaci na Letnou. Pro nás je tak definitivně konec, šance na postup nezbývá ani teoretická a nevylučujeme, že zbylá dvě utkání pouze z povinnosti odchodíme. Inu, bohužel zatím nejsme tak dobří, jak bychom si přáli být...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Member of the Soccer Project Association
No,nevím,jestli první vzájemný zápas v turnaji,každopádně takto ostrý zápas jsme spolu ještě nehráli..kluci už se těší jako malý klucips2512 wrote:1. Vzajemny zapas v turnaji?crueface1 wrote:Tak a pokud se nemýlím,uvítáme doma PéeskoJsi připraven ?
Tesime se

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

-
Teda, to je doba nez se ty skupiny odehraji 

-
1FC Mrakoplaš 0 - 0 Team Herbalife
Konec nadějím na postup ze skupiny.

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
-
Ale ale ale... Tahle remíza se mi zamlouvámrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 0 - 0 Team Herbalife

No konec to ještě není, v posledním kole nebudou mít rudomašiňáci o co hrát, tak třeba... Já budu mít u Ela počítám těžký zápas.
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
5. kolotosa_CZ wrote:2. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 1:2 rudá mašina
(130:143)
Tož jsme přivítali favorita favoritů a ostudu si neuřízli. Hosté prokázali svoji kvalitu a velezkušenost, když se hned z prvních dvou akcí dostali do dvoubrankového vedení, a pak již dohráli zápas v poklidu. Hráli jsme otevřenou partii, k vidění byla spousta šancí, čímž jsme potěšili všechny naše fanoušky. Jaký to rozdíl od tradičních Elových betonů
rudá mašina 4:4 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(138:125)
V odvetě v Chrámu Letná jsme nejen že neuřízli ostudu, ale ukopali obrovsky cenný bodík. Ne až tak z pohledu důležitosti v tabulce, tam jsme na pronásledovatele měli i před tímto zápasem dvoubodový náskok, ale spíše z hlediska morálního

-
- Team President
Nečekané se stalo skutkem. Dostal jsem se o skóre na druhé místo a postupuju
Tým FC JEREMY ale asi nedám, takže tradiční konec v osmifinále.

husic wrote:Nečekané se stalo skutkem. Dostal jsem se o skóre na druhé místo a postupuju![]()
![]()
![]()
S ohledem na neschůdného soupeře v osmifinále, dostal v pondělí přednost jiný turnaj(neúspěšně) a tak do vzájemného zápasu nastoupilo Céčko a to při momentální týmové náladě šance mít nemohlo

-
Výborné Toša..pěkný výsledek!!!tosa_CZ wrote:........

1FC Mrakoplaš - Team Herbalife 0:0 (121:121)
Jak jsem psal výše, byla úvaha zbytek turnaje vypustit, ale Mince je pro nás tak prestižní, že by nás hanba fackovala. A posléze by mě zfackoval i Pupajdí
Takže jsme ze sebe vydali naše maximum. Mrakyč nejspíš lehce vypustil a je z toho zasloužená a pro nás velmi příjemná remíza. V druhém zápase Toša hodně haluzácky zremízoval, na druhou stranu hrál s Mašinou krásný fotbal (jen podotýkám, že my jsme beton nehráli, ač zo tak vypadá
). Šance se tak velice výrazně nachýlili pro Tošu.
Ale na druhou stranu - my tady veřejně prohlašujeme, že do zápasu s Tošou dáme maximum, stejně jako s Mrakyčem (a nejen proto, že turnaj nechceme ovlivnit), naopak Mašina může vypouštět, takže myslím, že Toša nemá ještě vše jisté.
Jak jsem psal výše, byla úvaha zbytek turnaje vypustit, ale Mince je pro nás tak prestižní, že by nás hanba fackovala. A posléze by mě zfackoval i Pupajdí

Ale na druhou stranu - my tady veřejně prohlašujeme, že do zápasu s Tošou dáme maximum, stejně jako s Mrakyčem (a nejen proto, že turnaj nechceme ovlivnit), naopak Mašina může vypouštět, takže myslím, že Toša nemá ještě vše jisté.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Jaký haluzácky zremízoval??? To byl splendidní týmový výkon proti namachrovaným primadonkámBig El wrote:1FC Mrakoplaš - Team Herbalife 0:0 (121:121)
Jak jsem psal výše, byla úvaha zbytek turnaje vypustit, ale Mince je pro nás tak prestižní, že by nás hanba fackovala. A posléze by mě zfackoval i Pupajdí![]()
Takže jsme ze sebe vydali naše maximum. Mrakyč nejspíš lehce vypustil a je z toho zasloužená a pro nás velmi příjemná remíza. V druhém zápase Toša hodně haluzácky zremízoval, na druhou stranu hrál s Mašinou krásný fotbal (jen podotýkám, že my jsme beton nehráli, ač zo tak vypadá
![]()
![]()
). Šance se tak velice výrazně nachýlili pro Tošu.

Náš zápas je v už v neděli, jsem na to dosti zvědav! Poněvadž budu od soboty do středy mimo, má zaskakující manažer u mého týmu Crueface pokyn ukázat Ti, jak to na Tebe s mým týmem umí, takže o výsledek se nebojím

[/quote]A ať se někdo opováží to svádět na nějakýho pana Randoma!
Zapomel si pochvalit sveho golmana, kterej chytnul Chavezovi penaltu ala Kladrubsky

Na ceste do propadliste dejin.
Vypoustet to vyslovene nebudem, ale to nejlepsi si pojede v pondeli pro nakladacku k oslickumnaopak Mašina může vypouštět,

Na ceste do propadliste dejin.
-
- Team President
Díky. Uvidíme, jestli nebude ostudasexy kote wrote:husic wrote:Nečekané se stalo skutkem. Dostal jsem se o skóre na druhé místo a postupuju![]()
![]()
![]()
Tým FC JEREMY ale asi nedám, takže tradiční konec v osmifinále.S ohledem na neschůdného soupeře v osmifinále, dostal v pondělí přednost jiný turnaj(neúspěšně) a tak do vzájemného zápasu nastoupilo Céčko a to při momentální týmové náladě šance mít nemohloUž po losu byla úvaha skupinu zcela vypustit, nakonec vše bylo ponecháno osudu a důležitosti zápasů daný den
Každopádně ti držím palce v zápase proti jednomu z nejlepších týmů na SP.

Každopádně jsem si splnil cíl už tím, že jsem Tě ve skupině nechal za sebou (O tom, žes to lehce vypustila, vůbec nic nevím

-
Čt 9 Črv 2011 (18:00 CET) FC Crue Olomouc ?? - ?? Dynamo Oleksovice
Dynamo se vrací do formy...velmi se těším na zápas..jsem zvědavý
Dynamo se vrací do formy...velmi se těším na zápas..jsem zvědavý