Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 22_- Návrat ke kořenům :))

Post by Big El »

Team Herbalife - rudá mašina 0:1 (123:132)

Dlouho, dlouho jsme proti favoritovi drželi remízu, která by nám ještě ponechávala naději. Nakonec však naše defenzivní hráz padla a byla prolomena. Posíláme gratulaci na Letnou. Pro nás je tak definitivně konec, šance na postup nezbývá ani teoretická a nevylučujeme, že zbylá dvě utkání pouze z povinnosti odchodíme. Inu, bohužel zatím nejsme tak dobří, jak bychom si přáli být...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
crueface1

Post by crueface1 »

ps2512 wrote:
crueface1 wrote:Tak a pokud se nemýlím,uvítáme doma Péesko :) Jsi připraven ? :wink:
1. Vzajemny zapas v turnaji?
Tesime se
No,nevím,jestli první vzájemný zápas v turnaji,každopádně takto ostrý zápas jsme spolu ještě nehráli..kluci už se těší jako malý kluci :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Libo

Post by Libo »

Teda, to je doba nez se ty skupiny odehraji :mrgreen:
39th season - F.179
Image
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

1FC Mrakoplaš 0 - 0 Team Herbalife

Konec nadějím na postup ze skupiny. :cry:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 0 - 0 Team Herbalife

Konec nadějím na postup ze skupiny. :cry:
Ale ale ale... Tahle remíza se mi zamlouvá :mrgreen:

No konec to ještě není, v posledním kole nebudou mít rudomašiňáci o co hrát, tak třeba... Já budu mít u Ela počítám těžký zápas.
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

tosa_CZ wrote:2. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 1:2 rudá mašina
(130:143)

Tož jsme přivítali favorita favoritů a ostudu si neuřízli. Hosté prokázali svoji kvalitu a velezkušenost, když se hned z prvních dvou akcí dostali do dvoubrankového vedení, a pak již dohráli zápas v poklidu. Hráli jsme otevřenou partii, k vidění byla spousta šancí, čímž jsme potěšili všechny naše fanoušky. Jaký to rozdíl od tradičních Elových betonů :mrgreen:
5. kolo
rudá mašina 4:4 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(138:125)

V odvetě v Chrámu Letná jsme nejen že neuřízli ostudu, ale ukopali obrovsky cenný bodík. Ne až tak z pohledu důležitosti v tabulce, tam jsme na pronásledovatele měli i před tímto zápasem dvoubodový náskok, ale spíše z hlediska morálního :D Soupeř do zápasu opět vstoupil velezkušeně, hned ve 3. minutě šel do vedení a i nadále se na nás valil jeden útok za druhým. Nikoho v tu chvíli asi nenapadalo, jak to skončí. Stačil jeden náš protiútok a bylo v 16. minutě vyrovnáno. Jenže domácí zase zvýšili obrátky a o tři minuty později opět vedli, za další minutu navíc již dvoubrankovým rozdílem 3:1. My se štěstím do konce poločasu snížili a v tom druhém předvedli skvělý obrat, který řádně zaskočil necelých 4,5K diváků v hledišti. Po gólech v 59. a 60. minutě jsme dokonce vedli 3:4 :) Na to už asi paní Fortuna nemohla koukat, tak se o dvě minuty později domácí CF Petr Kučera "se štěstím dostal na levé straně k odraženému balónu, vniknul s ním až do pokutového území, odkud pohodlně skóroval" a vyrovnal na 4:4. Když jsme šli v 68. minutě do deseti, bylo nám jasné, že udržet tuto přecennou remízu se nejspíše nepovede, leč povedlo! Prostě skvělá bojovnost celého mančaftu a týmový výkon dokázal uhrát remízový zápas na hřišti týmu z nejsilnějších. A ať se někdo opováží to svádět na nějakýho pana Randoma! :mrgreen:
husic
Team President

Post by husic »

Nečekané se stalo skutkem. Dostal jsem se o skóre na druhé místo a postupuju :!: :!: :!:

Tým FC JEREMY ale asi nedám, takže tradiční konec v osmifinále. :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

husic wrote:Nečekané se stalo skutkem. Dostal jsem se o skóre na druhé místo a postupuju :!: :!: :!:

S ohledem na neschůdného soupeře v osmifinále, dostal v pondělí přednost jiný turnaj(neúspěšně) a tak do vzájemného zápasu nastoupilo Céčko a to při momentální týmové náladě šance mít nemohlo :mrgreen: Už po losu byla úvaha skupinu zcela vypustit, nakonec vše bylo ponecháno osudu a důležitosti zápasů daný den :D Každopádně ti držím palce v zápase proti jednomu z nejlepších týmů na SP.
crueface1

Post by crueface1 »

tosa_CZ wrote:........
Výborné Toša..pěkný výsledek!!! :wink:
Image
Big El

Post by Big El »

1FC Mrakoplaš - Team Herbalife 0:0 (121:121)

Jak jsem psal výše, byla úvaha zbytek turnaje vypustit, ale Mince je pro nás tak prestižní, že by nás hanba fackovala. A posléze by mě zfackoval i Pupajdí :twisted: :lol: Takže jsme ze sebe vydali naše maximum. Mrakyč nejspíš lehce vypustil a je z toho zasloužená a pro nás velmi příjemná remíza. V druhém zápase Toša hodně haluzácky zremízoval, na druhou stranu hrál s Mašinou krásný fotbal (jen podotýkám, že my jsme beton nehráli, ač zo tak vypadá :lol: :lol: :lol: ). Šance se tak velice výrazně nachýlili pro Tošu.

Ale na druhou stranu - my tady veřejně prohlašujeme, že do zápasu s Tošou dáme maximum, stejně jako s Mrakyčem (a nejen proto, že turnaj nechceme ovlivnit), naopak Mašina může vypouštět, takže myslím, že Toša nemá ještě vše jisté.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Big El wrote:1FC Mrakoplaš - Team Herbalife 0:0 (121:121)

Jak jsem psal výše, byla úvaha zbytek turnaje vypustit, ale Mince je pro nás tak prestižní, že by nás hanba fackovala. A posléze by mě zfackoval i Pupajdí :twisted: :lol: Takže jsme ze sebe vydali naše maximum. Mrakyč nejspíš lehce vypustil a je z toho zasloužená a pro nás velmi příjemná remíza. V druhém zápase Toša hodně haluzácky zremízoval, na druhou stranu hrál s Mašinou krásný fotbal (jen podotýkám, že my jsme beton nehráli, ač zo tak vypadá :lol: :lol: :lol: ). Šance se tak velice výrazně nachýlili pro Tošu.

Ale na druhou stranu - my tady veřejně prohlašujeme, že do zápasu s Tošou dáme maximum, stejně jako s Mrakyčem (a nejen proto, že turnaj nechceme ovlivnit), naopak Mašina může vypouštět, takže myslím, že Toša nemá ještě vše jisté.
Jaký haluzácky zremízoval??? To byl splendidní týmový výkon proti namachrovaným primadonkám :lol:

Náš zápas je v už v neděli, jsem na to dosti zvědav! Poněvadž budu od soboty do středy mimo, má zaskakující manažer u mého týmu Crueface pokyn ukázat Ti, jak to na Tebe s mým týmem umí, takže o výsledek se nebojím :D
acskncl

Post by acskncl »

A ať se někdo opováží to svádět na nějakýho pana Randoma! :mrgreen:
[/quote]
Zapomel si pochvalit sveho golmana, kterej chytnul Chavezovi penaltu ala Kladrubsky :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
acskncl

Post by acskncl »

naopak Mašina může vypouštět,
Vypoustet to vyslovene nebudem, ale to nejlepsi si pojede v pondeli pro nakladacku k oslickum :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
husic
Team President

Post by husic »

sexy kote wrote:
husic wrote:Nečekané se stalo skutkem. Dostal jsem se o skóre na druhé místo a postupuju :!: :!: :!:

S ohledem na neschůdného soupeře v osmifinále, dostal v pondělí přednost jiný turnaj(neúspěšně) a tak do vzájemného zápasu nastoupilo Céčko a to při momentální týmové náladě šance mít nemohlo :mrgreen: Už po losu byla úvaha skupinu zcela vypustit, nakonec vše bylo ponecháno osudu a důležitosti zápasů daný den :D Každopádně ti držím palce v zápase proti jednomu z nejlepších týmů na SP.
Díky. Uvidíme, jestli nebude ostuda :wink:
Každopádně jsem si splnil cíl už tím, že jsem Tě ve skupině nechal za sebou (O tom, žes to lehce vypustila, vůbec nic nevím :mrgreen: ).
crueface1

Post by crueface1 »

Čt 9 Črv 2011 (18:00 CET) FC Crue Olomouc ?? - ?? Dynamo Oleksovice

Dynamo se vrací do formy...velmi se těším na zápas..jsem zvědavý :)
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”