Ked som si pozrel tabulku neveril som vlastnym ociam aka je. Timy maju postupne 2 - krat 3 6 9 12 a 21 bodov. Ked som si pozrel ich vzajomne zapasy som zistil ze ani jeden sa este neodohral co je sok. O poziciach vsade rozhodlo skore. Samozrejme este cakame na jedno kolo.
A je za nami 1. krasne prazdninove kolo. Aj ked este nie uplne ale dufam ze tim skrachovanci a AS Slana Miskovec si zapas dohodnu. Bohuzial musel som udelit aj jednu kontumaciu co si bude asi manazer timu fc minik vycitat lebo jeho tim v zapase podel krasny vykon. Teraz sa vsak moze tesit tim Chelsea_1 lebo maju prvy krok ku zachrane. Odohralo sa poriadne derby na spodku tabulky ktore vyznelo statnejsie pre domaci tim Greenville FC. Radost bola fakt obrovska z prvych troch bodov. Fandovci sa posunuli na poslednu priecku a bojom o zachranu sa nevyhnu. Zapas to vsak bol dost vyrovnany. FK TRNAVA dala znovu jasne najavo ze to z titutol mysli uplne vazne a FC PetrZalka roztrielala 3 - mi golmi. Este stale si drzi neporazitelnost. Jej najvecsi konkurent Rusnaci z Labirce sa tiez so superom nemaznali a zvitazili 3 : 1. Uz sa neviem dockat vzajomneho zapasu medzi neporazenymi. Teraz sa ukaze ze akych oddanych fanusikov ma ipe ked uz dva zapasy po sebe prehral. Tim BALKI si jedno kolo oddychol aby nabral nove sily.