3.A liga (SL)

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: 3.A liga (SL)

Post by MilanSLOVAKIA »

Komentár k 7. kolu

Ked som si pozrel tabulku neveril som vlastnym ociam aka je. Timy maju postupne 2 - krat 3 6 9 12 a 21 bodov. Ked som si pozrel ich vzajomne zapasy som zistil ze ani jeden sa este neodohral co je sok. O poziciach vsade rozhodlo skore. Samozrejme este cakame na jedno kolo.

A je za nami 1. krasne prazdninove kolo. Aj ked este nie uplne ale dufam ze tim skrachovanci a AS Slana Miskovec si zapas dohodnu. Bohuzial musel som udelit aj jednu kontumaciu co si bude asi manazer timu fc minik vycitat lebo jeho tim v zapase podel krasny vykon. Teraz sa vsak moze tesit tim Chelsea_1 lebo maju prvy krok ku zachrane. Odohralo sa poriadne derby na spodku tabulky ktore vyznelo statnejsie pre domaci tim Greenville FC. Radost bola fakt obrovska z prvych troch bodov. Fandovci sa posunuli na poslednu priecku a bojom o zachranu sa nevyhnu. Zapas to vsak bol dost vyrovnany. FK TRNAVA dala znovu jasne najavo ze to z titutol mysli uplne vazne a FC PetrZalka roztrielala 3 - mi golmi. Este stale si drzi neporazitelnost. Jej najvecsi konkurent Rusnaci z Labirce sa tiez so superom nemaznali a zvitazili 3 : 1. Uz sa neviem dockat vzajomneho zapasu medzi neporazenymi. Teraz sa ukaze ze akych oddanych fanusikov ma ipe ked uz dva zapasy po sebe prehral. Tim BALKI si jedno kolo oddychol aby nabral nove sily. :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

8. kolo

9.7.2011 (sobota) o 18:00

Rusnaci z Labirce
Fandovci - ipe
FK TRNAVA - BALKI
11.7. 18:00 fc minik - FC PetrZalka
AS Slana Miskovec - Chelsea_1
Greenville FC - skrachovanci

* Pozvánka prijatá
* Pozvánka poslaná (neprijatá)
* Pozvánka neposlaná
* Voľný deň
Last edited by MilanSLOVAKIA on Fri Jul 08, 2011 3:26 pm, edited 5 times in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
kinim
Coach

Post by kinim »

sakraaaa :twisted: :twisted: tak toto som nemal vidiet... No díky Broňa :wink: :oops: Tusim budem musiet v klube pritvrdit muziku...Chalani sice odviedli kus dobrej prace ale takto sa pripravit o body - trener bude musiet prestat chlastat, lebo vraj daval pozor aby nenastupil obranca Keska no ten mal stopku kolo predtym. :roll:

Ale teraz kus vazne: Dalsie kolo mame hrat v sobotu s FC PetrZalka no flakal sa nam spravca stadiona a tak stav stadiona mame na 30 percentach co je velmi zle...Zacali sme prace na obnove travnika uz tusim predvcerom ale myslim ze v sobotu este nebude vsetko hotove a tak asi hrozi kontumacia..ci je nejaka sanca a moznost odohrat zapas neskor?
kinim FC MINIK
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

kinim wrote:sakraaaa :twisted: :twisted: tak toto som nemal vidiet... No díky Broňa :wink: :oops: Tusim budem musiet v klube pritvrdit muziku...Chalani sice odviedli kus dobrej prace ale takto sa pripravit o body - trener bude musiet prestat chlastat, lebo vraj daval pozor aby nenastupil obranca Keska no ten mal stopku kolo predtym. :roll:

Ale teraz kus vazne: Dalsie kolo mame hrat v sobotu s FC PetrZalka no flakal sa nam spravca stadiona a tak stav stadiona mame na 30 percentach co je velmi zle...Zacali sme prace na obnove travnika uz tusim predvcerom ale myslim ze v sobotu este nebude vsetko hotove a tak asi hrozi kontumacia..ci je nejaka sanca a moznost odohrat zapas neskor?
Takze takto :
:arrow: Takeho trenera by som hned vyrazil aj s dverami :mrgreen:
:arrow: Pri obnove travnika si spravil jednu dost zavaznu chybu a to ze si nemal dat hned Hitech kombinaciu ale prirodny travnik ktory mas hotovy za den a potom mas dost casu na Hitech kombinaciu. Teraz musis dufat ze nebudes mat v lige kontumaciu.
:arrow: A este samozrjeme ze mozes zapas odohrat aj neskor. V pravidlach mas ze mozes odohrat zapas 3 dni po termine ak to vopred oznamis takze s tym nevidim ziadny problem. O tyzden mas travnik hotovy tak to v pohode stihas. Dohodni sa so superom kedy mu to vyhovuje a napis na kedy ste sa dohodli. :wink:

P.S. Toto je 6000. prispevok v topiku SK - Národní ligy + Evropa
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
balki29
Team Manager

Post by balki29 »

tak a mame tu velky slager s FK TRNAVA a po domacej prehre 2-5 proti timu rusnaci z labirce nam neostava nic ine len vyhrat ak chceme este pomyslat na boj o postup,uvidime ako na tom budu chlapci hlavne po fyzickej stranke ale verim ze daju do toho vsetko a hlavne srdce 8) 8)
Balki
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

balki29 wrote:tak a mame tu velky slager s FK TRNAVA a po domacej prehre 2-5 proti timu rusnaci z labirce nam neostava nic ine len vyhrat ak chceme este pomyslat na boj o postup,uvidime ako na tom budu chlapci hlavne po fyzickej stranke ale verim ze daju do toho vsetko a hlavne srdce 8) 8)
Tak tak toto bude fakt velmi zaujimavy zapas. Kto vyhra moze mat velky ale fakt velku radost. Ja si netrufam povedat kto ma vecsie sance na vitazstvo. Hlavne nezabudni na svojho trestanca lebo to by esta aj mna velmi mrzela kontumacia. Vsimol som si ze aj George ma trestanca takze tiez velky pozor. Duri chcel by som si rezervovat takych aspon 10 miest na sedenie. Urobime si aj s niakou castou timu mensi vylet :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

MilanSLOVAKIA wrote:
balki29 wrote:tak a mame tu velky slager s FK TRNAVA a po domacej prehre 2-5 proti timu rusnaci z labirce nam neostava nic ine len vyhrat ak chceme este pomyslat na boj o postup,uvidime ako na tom budu chlapci hlavne po fyzickej stranke ale verim ze daju do toho vsetko a hlavne srdce 8) 8)
Tak tak toto bude fakt velmi zaujimavy zapas. Kto vyhra moze mat velky ale fakt velku radost. Ja si netrufam povedat kto ma vecsie sance na vitazstvo. Hlavne nezabudni na svojho trestanca lebo to by esta aj mna velmi mrzela kontumacia. Vsimol som si ze aj George ma trestanca takze tiez velky pozor. Duri chcel by som si rezervovat takych aspon 10 miest na sedenie. Urobime si aj s niakou castou timu mensi vylet :)
Trnavskí borci poctivo trénujú, vykartovaný Očko dostal výstrahu, je v podmienke, ale máme za neho solídnu náhradu, tak som zvedavý, ako sa chlapec ukáže. Každopádne to bude zápas ako remeň, súčet výkonov počítam minimálne 250... Rozhodca vyzerá byť fajn, už len aby počasie vyšlo :roll:
Milane, kludne príďte aj celý autobus, nedávno sme zvýšili kapacitu, miesta je dosť :wink:
GeorgeTT
kinim
Coach

Post by kinim »

MilanSLOVAKIA wrote:
Takze takto :
:arrow: Takeho trenera by som hned vyrazil aj s dverami :mrgreen:
:arrow: Pri obnove travnika si spravil jednu dost zavaznu chybu a to ze si nemal dat hned Hitech kombinaciu ale prirodny travnik ktory mas hotovy za den a potom mas dost casu na Hitech kombinaciu. Teraz musis dufat ze nebudes mat v lige kontumaciu.
:arrow: A este samozrjeme ze mozes zapas odohrat aj neskor. V pravidlach mas ze mozes odohrat zapas 3 dni po termine ak to vopred oznamis takze s tym nevidim ziadny problem. O tyzden mas travnik hotovy tak to v pohode stihas. Dohodni sa so superom kedy mu to vyhovuje a napis na kedy ste sa dohodli. :wink:

Co sa tyka travnika - ja som to zistil ale uz bolo neskoro - skoda ze sa nedalo zrusit tu stavbu :?

Zapas FC minik:FC PetrZalka sme dohodli ako dohravku na pondelok11.7. o 18.00 - pozvanku som uz poslal..
kinim FC MINIK
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

kinim wrote: Co sa tyka travnika - ja som to zistil ale uz bolo neskoro - skoda ze sa nedalo zrusit tu stavbu :?

Zapas FC minik:FC PetrZalka sme dohodli ako dohravku na pondelok11.7. o 18.00 - pozvanku som uz poslal..
Super takto sa mi to paci, ze si pekne vsetko dohodol a oboznamil. :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

MilanSLOVAKIA wrote:
Hm, a hneď v stredu 13.7.2011 o 18:00 :!: :!: :!: Rusnaci z Labirce - FK TRNAVA :twisted:
GeorgeTT
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

GeorgeTT wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:
Hm, a hneď v stredu 13.7.2011 o 18:00 :!: :!: :!: Rusnaci z Labirce - FK TRNAVA :twisted:
COZEEEEEE tak toto je sila. Aky trening planujes dat pred tymto dvojzapasom? Pravdepodobne po tych dvoch zapasoch bude skoro o vsetkom rozhodnute. :twisted: Caka ta pekny tyzden :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

MilanSLOVAKIA wrote:
GeorgeTT wrote:
MilanSLOVAKIA wrote: Tak tak toto bude fakt velmi zaujimavy zapas. Kto vyhra moze mat velky ale fakt velku radost. Ja si netrufam povedat kto ma vecsie sance na vitazstvo. Hlavne nezabudni na svojho trestanca lebo to by esta aj mna velmi mrzela kontumacia. Vsimol som si ze aj George ma trestanca takze tiez velky pozor. Duri chcel by som si rezervovat takych aspon 10 miest na sedenie. Urobime si aj s niakou castou timu mensi vylet :)
COZEEEEEE tak toto je sila. Aky trening planujes dat pred tymto dvojzapasom? Pravdepodobne po tych dvoch zapasoch bude skoro o vsetkom rozhodnute. :twisted: Caka ta pekny tyzden :)
Rozhodnuté bude, ale len o polovičnom víťazovi, veď nás čakajú ešte odvety, či nie :?:
GeorgeTT
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

GeorgeTT wrote: Rozhodnuté bude, ale len o polovičnom víťazovi, veď nás čakajú ešte odvety, či nie :?:
Samozrejme ze ano. Ale uz po prvej polke sa uvidi kto s akymi kartami hra. :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

9. kolo

13.7.2011 (streda) o 18:00

ipe
skrachovanci - Fandovci
Chelsea_1 - Greenville FC
FC PetrZalka - AS Slana Miskovec
BALKI - fc minik
Rusnaci z Labirce - FK TRNAVA

* Pozvánka prijatá
* Pozvánka poslaná (neprijatá)
* Pozvánka neposlaná
* Voľný deň
Last edited by MilanSLOVAKIA on Mon Jul 11, 2011 6:13 pm, edited 2 times in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

FK TRNAVA - BALKI 1:1 (0:0)
výkony 124:126
diváci : 6164 (ak sa nemýlim, návšteva sezóny)

Tak, a prvé derby je za nami. S výsledkom sme spokojní, nakoľko tréner musel experimentovať v obrane, chlapci dali do toho všetko, nemáme im čo vyčítať. Svojím prvým gólom v drese FK TRNAVA sa predviedla naša čerstvá posila Gabriel Soriano, o ktorom budeme ešte počuť. Náhradník za vykartovaného Okuliara Simeon Zelenka sa ukázal vo veľmi dobrom svetle. Teraz už musíme myslieť na stredajší zápas na štadióne Hrisko kolo STSky s domácim klubom Rusnaci z Labirce. Očakávame opäť dramatický zápas, dúfame, že budú všetci zdravotne v poriadku, a nastúpime v plnej sile.

Milane, koľko autobusov prišlo? :mrgreen:
GeorgeTT
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”