Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 5 - už se hraje

Post by MilanSLOVAKIA »

mrakoplas44 wrote:Zatím to je dobré Milane.
Tak zatial sa stale divim ze moj pan hrac je prvy :) Ale uz Mateo Azcona zacina dost strasit som si pozrel ze ako je na tom z golmi a vidim ze on ma viac golov ako zapasov a to som este nevidel. :shock: Sa normalne bojim najblizsieho zapasu teda finale skupiny Bubnu B. Dufam v najlepsie :) BARTAAAA DO TOHOOO :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

mrakoplas44 wrote:Emmanuel Figo Ganya střelil v 92 minutě gól který byl zároneň 900 gólem tohoto turnaje.
Krásná radostná zpráva, která nám vyrovnává zármutek nad vyřazením!
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
PaToM

Post by PaToM »

PrP FC Hostage 3:1 FK Mlada Boleslav

výkony: 131 - 125

Hneď na začiatku zápasu, už v 9. minúte Iordachescu opečiatkoval brvno súperovej brány. Tým sme ukázali hosťom varovný prst (ukazovák, nie prostredník) a aj to, kto by mal byť v tomto zápase pánom na ihrisku. To ich naozaj nakoplo a spamätali sa dosť rýchlo. Šance Kroosa z 11. a 12. minúty ešte gólom neskončili, ale Eliho sme už ustrážiť nedokázali, no a ten už v šestnástke vedel čo s loptou - 0:1. Bola to pre nás ťažká rana, z ktorej sme sa len dlho spamätávali. Hneď po rozohrávke sme prišli o loptu, prevzal si ju Rilke, ale na jeho ďalekonosný center našťastie Fafiani nedočiahol. V 20. minúte sa osmelil dos Santos, ale zostalo len pri takej pološanci. V 33. minúte mali hostia možnosť streľby zo značky pokutového kopu, ale náš brankár si počkal na strelu a vďaka tomu aj loptu letiacu do stredu brány zneškodnil. Následne došlo k podobnému faulu aj na druhej strane, lenže Figueroa svoju príležitosť premenil a na našu radosť bolo konečne vyrovnané. Zverencov Oleho Ryssdalsnesa to veľmi povzbudilo a začali sa vysúvať aj s obranou viac dopredu. Hoci sa im nedarilo veľmi vytvoriť si pozíciu na strelu, po faule hostí sme ju dostali a výborný strelec a skúsený útočník nášho tímu priamy kop zúžitkoval na jednotku.
Po zmene strán opäť nebolo tých šancí k videniu príliš veľa. Až v 56. minúte sa z našej prvej šance v 2. polčase presadil Iordachescu a to už si hráči nechceli nechať podobne ako v rannej lige vziať vedenie 3:1. Najprv sa pokúšali o strelenie ďalšieho gólu prekvapenému súperovi, a keď sa to nepodarilo, stiahli sa do pozornej obrany. Keď sa navyše v 68. minúte zranila opora zadných radov hostí, vedeli sme, že to pohne s psychikou hráčov. Eliho šanca zo 74. minúty skončila vedľa brány a v 78. minúte sa opäť vyznamenal parádnym zákrokom hrdina zápasu Kenny Gielen. V záverečnej päťminútovke si ešte dve obrovské šance vypracoval Garritsen a hoci neskóroval, aspoň v závere zápasu sme si ho mohli všimnúť, pretože zvyšok zápasu bol nevýrazný.

Perfektné, nádhera! :D
Je to vôbec prvýkrát, čo sme vyhrali nejaký turnaj organizovaný z fóra!!! :D Škoda len, že to bolo ešte len také malé finále. :mrgreen:
Súperovi ďakujeme za super vyrovnaný finálový zápas, hoci skóre (kvôli nepremenenej penalte, resp. chytenej :mrgreen:) tomu nezodpovedá. A ďakujeme všetkým za gratulácie. :wink:
Tak či tak, je to obrovský úspech, s ktorým sme pred začiatkom turnaja absolútne nerátali. Už teraz je jasné, že za sebou necháme minimálne 62 tímov. Akýkoľvek súper nás čaká v absolútnom finále, už teraz je jasné, že to bude vyšší level a na výkony oboch súperov môžeme len s obdivom vzhliadať a na víťazstvo by sme potrebovali obrovskú dávku šťastia a samozrejme benevolentného rozhodcu. :mrgreen: Obom želáme v ich finálovom zápase veľa šťastia.
Ak by sa nám ale predsa len podarilo zvíťaziť, bol by to taký malý zázrak a pre náš maličký klub by to po finále SPo, 5. mieste v SL a triumfe v ČSL bol ďalší obrovský úspech. Ale ešte len prvý turnajový. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

mrakoplas44 wrote:
pavluša wrote:Tak finále skupiny A je za námi, bohužel výsledek kmám byl moc krutý a soupeři tímto gratulujeme k postupu do finále.

FC Hostage 3-1 FK Mlada Boleslav

výkon 131-125
Taky gratuluji a ty nesmutni. Co já bych za to dal dostat se tam kam ty. :wink:
Do příštího ročníku si udělej nějaký pěkný logo když postupuješ takhle daleko. :mrgreen:
Já jsem taky ani nečekal, že se dostanu do finále Bubnu A, ztoho mám taky radost, že až tak daleko, příští ročník budu jen v roli statisty, ale další ročník budu silnější, momentálně jsem začal rozprodávat svých 5 nejlepších, ale taky nejstarších hráčů, ale brzy za ně budu mít náhradu.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

PaToM wrote: a triumfe v ČSL bol ďalší obrovský úspech.
Kdo by o tom měl vědet víc než já. :mrgreen:
Jen tak pro pořádek - finále se hraje formou přátelského zápasu (kdo bude hrát doma a kdo venku se nalosuje) a to na jeden zápas s tím že v případě nerozhodného výsledku se zápas opakuje na hřišti hostujícího týmu a teprve v tomto zápase se zaškrtnou penalty.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

PaToM wrote: .....
Aj ja ti Gratulujem k vitazstvu skupiny A. Tie uspechy sa v poslednej dobe na teba jednoducho lepia :) Som zvedavy ze co bude s tvojim timom buduci rocnik ;)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:Aj ja ti Gratulujem k vitazstvu skupiny A. Tie uspechy sa v poslednej dobe na teba jednoducho lepia :)
Ďakujem. :)
MilanSLOVAKIA wrote:Som zvedavy ze co bude s tvojim timom buduci rocnik ;)
Tak na to som zvedavý aj ja. :mrgreen:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Prim
Team Board Member

Post by Prim »

DBS wrote:V neděli nás čeká finále skupiny B, ve kterém se střetneme se soupeře, který nás vyřadil z turnaje O Prok. buben 3 (po penaltách). ;-)
I proto, k zápasu přistupuje celý klub velmi zodpovědně. Vedení klubu dokonce uvažuje, že by naordinovalo týmů jednodenní volno před zápasem. 8)
No vidis, tak to mi mas co oplacet :D
Kazdopadne, mnoho zdaru a poteseni ze hry! A jeste gratulace Patomovi!
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

10.7. 10:30

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Los finále

Primisimo FC vs FC Hostage

Finále se hraje formou přátelského zápasu (kdo bude hrát doma a kdo venku se nalosuje) a to na jeden zápas s tím že v případě nerozhodného výsledku se zápas opakuje na hřišti hostujícího týmu a teprve v tomto zápase se zaškrtnou penalty.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Mazzy wrote:Romane, na kdy tak zhruba vidis Buben 6?
5 se celkem rychle odehrala.

Jinak finale skupiny A je pro me trosicku prekvapkem. Cekal jsem penalty. Oba souperi jsou velmi kvalitni a oba velmi dobre znam. Prave proto jsem cekal boj do posledni vterinky. :wink:
Priklanim se ke gratulaci a tesim se na vysledek finale, ktere bude urcite velmi napinave. :D

Už nás čeká finále tak asi do týdne. Nalosují se skupiny a pošlu pozvánky všem z tohoto ročníku.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

mrakoplas44 wrote:10.7. 10:30

Image
wooooow som uchvatenyyyyyy. Este stale som 1., neveriiiim. Nas najvecsi konkurent straca na Bartu 3 goly, ktore proti PaToMovi dat by bol asi zazrak jedine ze by podcenil zapas ale ja ti verim Pato :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

Vďaka, Milan, za dôveru, pokúsime sa ju nesklamať. :wink:

A gratulujeme Primovi k víťazstvu vo finále B skupiny. :wink:
Už pred tým zápasom nám bolo jasné, že sa v ňom stretnú dva vyrovnané tímy a o víťazstve rozhodnú maličkosti. Tou maličkosťou bol napokon asi súčet agresivít (Primo 137, DBS 112).
Chcel som ešte poďakovať Primovi za gratuláciu za postup do absolútneho finále, taktiež Mazzymu, ktorého som vyradil v skupine a tiež, hoci už dosť neaktuálne, popriať Primovi veľa šťastia do finálového zápas B skupiny a že sa na neho teším v absolútnom finále... no, tak to vyšlo a teším sa na teba, Primo. :mrgreen:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

PaToM wrote:Vďaka, Milan, za dôveru, pokúsime sa ju nesklamať. :wink:

A gratulujeme Primovi k víťazstvu vo finále B skupiny. :wink:
Už pred tým zápasom nám bolo jasné, že sa v ňom stretnú dva vyrovnané tímy a o víťazstve rozhodnú maličkosti. Tou maličkosťou bol napokon asi súčet agresivít (Primo 137, DBS 112).
Chcel som ešte poďakovať Primovi za gratuláciu za postup do absolútneho finále, taktiež Mazzymu, ktorého som vyradil v skupine a tiež, hoci už dosť neaktuálne, popriať Primovi veľa šťastia do finálového zápas B skupiny a že sa na neho teším v absolútnom finále... no, tak to vyšlo a teším sa na teba, Primo. :mrgreen:
Až tě Prim pozve tak ta sem napište kdy se bude hrát.
To si přece nemůžem nechat ujít.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

PaToM

Post by PaToM »

mrakoplas44 wrote:Až tě Prim pozve tak ta sem napište kdy se bude hrát.
To si přece nemůžem nechat ujít.
Aha a ten los ešte len bude alebo to už je to čo je hore vyznačené zeleným. Lebo z toho popisu som pochopil, že sa to ešte len nalosuje.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”