Tak zatial sa stale divim ze moj pan hrac je prvymrakoplas44 wrote:Zatím to je dobré Milane.

Moderator: Czech Moderators
Tak zatial sa stale divim ze moj pan hrac je prvymrakoplas44 wrote:Zatím to je dobré Milane.
Krásná radostná zpráva, která nám vyrovnává zármutek nad vyřazením!mrakoplas44 wrote:Emmanuel Figo Ganya střelil v 92 minutě gól který byl zároneň 900 gólem tohoto turnaje.
Já jsem taky ani nečekal, že se dostanu do finále Bubnu A, ztoho mám taky radost, že až tak daleko, příští ročník budu jen v roli statisty, ale další ročník budu silnější, momentálně jsem začal rozprodávat svých 5 nejlepších, ale taky nejstarších hráčů, ale brzy za ně budu mít náhradu.mrakoplas44 wrote:Taky gratuluji a ty nesmutni. Co já bych za to dal dostat se tam kam ty.pavluša wrote:Tak finále skupiny A je za námi, bohužel výsledek kmám byl moc krutý a soupeři tímto gratulujeme k postupu do finále.
FC Hostage 3-1 FK Mlada Boleslav
výkon 131-125![]()
Do příštího ročníku si udělej nějaký pěkný logo když postupuješ takhle daleko.
Kdo by o tom měl vědet víc než já.PaToM wrote: a triumfe v ČSL bol ďalší obrovský úspech.
Aj ja ti Gratulujem k vitazstvu skupiny A. Tie uspechy sa v poslednej dobe na teba jednoducho lepiaPaToM wrote: .....
Ďakujem.MilanSLOVAKIA wrote:Aj ja ti Gratulujem k vitazstvu skupiny A. Tie uspechy sa v poslednej dobe na teba jednoducho lepia
Tak na to som zvedavý aj ja.MilanSLOVAKIA wrote:Som zvedavy ze co bude s tvojim timom buduci rocnik
No vidis, tak to mi mas co oplacetDBS wrote:V neděli nás čeká finále skupiny B, ve kterém se střetneme se soupeře, který nás vyřadil z turnaje O Prok. buben 3 (po penaltách).
I proto, k zápasu přistupuje celý klub velmi zodpovědně. Vedení klubu dokonce uvažuje, že by naordinovalo týmů jednodenní volno před zápasem.
Mazzy wrote:Romane, na kdy tak zhruba vidis Buben 6?
5 se celkem rychle odehrala.
Jinak finale skupiny A je pro me trosicku prekvapkem. Cekal jsem penalty. Oba souperi jsou velmi kvalitni a oba velmi dobre znam. Prave proto jsem cekal boj do posledni vterinky.![]()
Priklanim se ke gratulaci a tesim se na vysledek finale, ktere bude urcite velmi napinave.
wooooow som uchvatenyyyyyy. Este stale som 1., neveriiiim. Nas najvecsi konkurent straca na Bartu 3 goly, ktore proti PaToMovi dat by bol asi zazrak jedine ze by podcenil zapas ale ja ti verim Patomrakoplas44 wrote:10.7. 10:30
Až tě Prim pozve tak ta sem napište kdy se bude hrát.PaToM wrote:Vďaka, Milan, za dôveru, pokúsime sa ju nesklamať.
A gratulujeme Primovi k víťazstvu vo finále B skupiny.
Už pred tým zápasom nám bolo jasné, že sa v ňom stretnú dva vyrovnané tímy a o víťazstve rozhodnú maličkosti. Tou maličkosťou bol napokon asi súčet agresivít (Primo 137, DBS 112).
Chcel som ešte poďakovať Primovi za gratuláciu za postup do absolútneho finále, taktiež Mazzymu, ktorého som vyradil v skupine a tiež, hoci už dosť neaktuálne, popriať Primovi veľa šťastia do finálového zápas B skupiny a že sa na neho teším v absolútnom finále... no, tak to vyšlo a teším sa na teba, Primo.
Aha a ten los ešte len bude alebo to už je to čo je hore vyznačené zeleným. Lebo z toho popisu som pochopil, že sa to ešte len nalosuje.mrakoplas44 wrote:Až tě Prim pozve tak ta sem napište kdy se bude hrát.
To si přece nemůžem nechat ujít.