Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

Mazzy
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 6 přihlášky.

Post by Mazzy »

No tak ja jsem se skupinou vcelku spokojen. Sice vubec nikoho neznam, ale oproti minulemu rocniku, bych se do podtupu mohl vmisit. :D Pokavat se to nepovede letos, tak uz asi nikdy. :D
No Boost

Image
Iram82
Assistant Coach

Post by Iram82 »

PaToM wrote:My sme v skupine 6:

1. FC unREAL Ostrava - 10. v F
2. ac mattt - 5. v C
3. Fc Mantel - 14. v C
4. FC Hostage - 1. v D

No, tak to je poriadne ťažká skupina. A vzhľadom na blížiaci sa koniec sezóny a obmenu nášho kádra sú naše šance na postup minimálne. :(
Zatiaľ sme hrali len s Mantelom, raz sme vyhrali, raz prehrali. S ostatnými sme ešte nehrali. Jediný, proti komu máme šancu zabodovať naplno je ostravský tím, takže mi z toho vychádza také 3. miesto. :|

Tak jestliže minulý ročník byla těžká skupina mimo jiné s vítězem celého turnaje,tak tenhle ročník jsem doufal v lehčí skupinu,ale místo toho je z toho skupina smrti!!Hlavně teda pro náš tým... :) Nevadí,co tě nezabije to tě posílí,takže vzhůru do zápasů,snad budem důstojným soupeřem po nevydařené sezóně.Zde vizitky soupeřů:
FC Hostage - finalista minulého tedy 5.ročníku
AC Matt - finalista 3.ročníku
FC Mantel - finalista 7.ročníku?? :wink:
FC unREAL Ostrava
F.58
PaToM

Post by PaToM »

Iram82 wrote:FC Mantel - finalista 7.ročníku?? :wink:
Možno už aj šiesteho... :)
A teším sa na vzájomný zápas, ktorý sa začína už o pár sekúnd. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Iram82
Assistant Coach

Post by Iram82 »

skupina A/6 1.kolo :

FC unREAL Ostrava 2:3(0:2) FC Hostage
(124:136)
Diváků: 4725

Zápas byl velmi vyhecovaný,svědčí o tom celkem 12 žlutých karet a jeden zraněný hráč soupeře.Přesto i kdybychom měli všechny své hráče v životní formě tak by to i tak nestačilo na úspěch,neboť soupeř předvedl velmi kvalitních výkon ve všech řadách a v podstatě měl pod kontrolou celý zápas.V poločase vedl už 2:0.Ve druhé půlce ,respektive v 56.minutě, sice korigoval náš útočník Sergey Khomenko, a poté byli šance na obou stranách,vyvrcholené v 86.minutě právě šancí Khomenka, cituji '' Sergey Khomenko pálil z voleje, jeho bombu poslaly vedle genitálie jednoho z obránců. Postižený se jen těžce zvedá, možná by byl radši, kdyby padla branka...'' :? Ale hned o dvě minuty později nejlepší hráč utkání Remko Garritsen hattrickem upravil na 3:1 pro hosty.V 90.minutě už jen kosmeticky upravil výsledek na 2:3 domácí hráč Arkadij Shushenkov.Gratulujem soupeři k povinným bodům. :)
Last edited by Iram82 on Sun Jul 24, 2011 1:04 pm, edited 1 time in total.
FC unREAL Ostrava
F.58
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Prim
Team Board Member

Re: O Prokoplej buben 6

Post by Prim »

Prvni krok na ceste za obhajobou titulu dnes vysel. Ted uz jen vyhrat i zbyvajicich 10 utkani :D
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Prim wrote:Prvni krok na ceste za obhajobou titulu dnes vysel. Ted uz jen vyhrat i zbyvajicich 10 utkani :D
Pokusím se ti to překazit. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Mazzy

Post by Mazzy »

Hradec 1928 = No Boost 1:5 (102:138)

Tak prvni zapas dopadl nad ocekavani dobre. Nechteli jsme soupere podcenit a tak jsme nasadili to nejlepsi. I pres stratu naseho nejzkusenejsiho beka, ktery se nam v 62min. zranil jsme zapas dotahli do vytezneho konce. Snad to takhle pujde dal.

13' Dawid Mikolajczyk (No Boost) 0:1
18' Thomas Oren (No Boost) 0:2
25' Pavel Drápela (Hradec 1928) 1:2
28' Thomas Oren (No Boost) 1:3
33' Michal Němec (No Boost) 1:4
52' Adrian Švach (No Boost) 1:5
Last edited by Mazzy on Sun Jul 24, 2011 9:36 am, edited 2 times in total.
No Boost

Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Smurf
Assistant Manager

Post by Smurf »

To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám :D
Manažer: Smurf37
Tým: SPC Arsenal
Liga: G.237
Založeno: 30.3. 2011

Úspěchy:
Sezona 40 (1.) - 1. místo v H.710, 88 bodů
Sezona 41 (2.) - 3. místo v G.237, 79 bodů, -6 bodů na 1.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Smurf wrote:To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám :D
Já myslím že ne. :wink:
Díval jsem se na tvůj zápas a byl docela smolnej ale doma ho porazíš a ještě porazíš doma Team Herbalife a když ho porazíš i venku tak postoupíš a když ne tak se nic neděje. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Big El

Post by Big El »

mrakoplas44 wrote:
Smurf wrote:To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám :D
Díval jsem se na tvůj zápas a byl docela smolnej ale doma ho porazíš a ještě porazíš doma Team Herbalife a když ho porazíš i venku tak postoupíš a když ne tak se nic neděje. :wink:
No jsem zvědavý na náš vzájemný souboj. Určitě v něm budu favoritem a byl by alibismus tvrdit, že ne. Ovšem celou skupinu hodně ovlivní i liga. Oba naši soupeři hrají v Éčku, což už není sranda, já se vydávám pro eFkový pohárek, a tak šanci máš.

Jinak je super, jak mladý tým máš - to si snaž udržet. Pokud možno všechny hráče pod 26 (což máš většinu dokonce pod 23 - takže super :wink: ) Jen máš hodně úzký kádr, což může být vcelku slabina...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Big El wrote:
mrakoplas44 wrote:
No jsem zvědavý na náš vzájemný souboj. Určitě v něm budu favoritem a byl by alibismus tvrdit, že ne. Ovšem celou skupinu hodně ovlivní i liga. Oba naši soupeři hrají v Éčku, což už není sranda, já se vydávám pro eFkový pohárek, a tak šanci máš.

Jinak je super, jak mladý tým máš - to si snaž udržet. Pokud možno všechny hráče pod 26 (což máš většinu dokonce pod 23 - takže super :wink: ) Jen máš hodně úzký kádr, což může být vcelku slabina...
Koukám že v obou týmech jsou mladí hráči. Takto se snažím postupovat i já i když někdy to je problém.
Už se těším na vaše zápasy. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Smurf
Assistant Manager

Post by Smurf »

Big El wrote:
mrakoplas44 wrote:

Chystám se přibrat pár hráčů :) Hlavním cílem je přivést RB..

Přemýšlím jestli koupit - http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=25461161
Za tu cenu myslím není špatný, co myslíte?
Manažer: Smurf37
Tým: SPC Arsenal
Liga: G.237
Založeno: 30.3. 2011

Úspěchy:
Sezona 40 (1.) - 1. místo v H.710, 88 bodů
Sezona 41 (2.) - 3. místo v G.237, 79 bodů, -6 bodů na 1.
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”