Tak tak. Jsem starý taktik a tiktaktosa_CZ wrote:El jako starý taktik to jistě udělal schválně, aby jej Prim v osmifinále hrubě podcenil, El postoupil a já si ho pak slupnul ve čtvrtfinálemrakoplas44 wrote:Skupiny jsou kompletní.
Toto jsou poslední zápasy , ale devatenáct gólů ve dvou zápasech? Co se to děje. Že by nějaká taktika? Díky tomu padlo na turnaji již 899 gólů.
Team Herbalife 0-10 SPC Arsenal
Lenoši 7-2 nota vrable

Když jsem zjistil, že volím mezi variantami, kde mám v jednom případě šanci na postup pouhých 10% oproti tomu v případě druhém šanci celých 11%. Přesto mě nepřepadl zmar a rozhodl jsem se, že půjdu svému štěstí naproti a vsadil na to, že Prim na mě nastaví Béčko, bo Áčko pošle do ligy. Samozřejmě, že Prim by musel poslat cca D tým, aby mé šance na postup byly alespoň trochu reálné, ale přece jen byly větší, než proti DBSku, které Áčko do ligy posílat nemusí...
...nu uvidíme. A případné čtvrtfinále s Tošíkem by samozřejmě byl jen příjemný bonus

edit: A do prdele - starý taktik je starý a je sklerotik a zapomněl si ošéfovat, aby se mu zápas losnul někdy před ligu (případně po lize) a místo toho ho nechal spadnout do soboty... Tím pádem samozřejmě naše šance klesají ještě blíže nule.