Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 6.

Post by Big El »

tosa_CZ wrote:
mrakoplas44 wrote:Skupiny jsou kompletní.
Toto jsou poslední zápasy , ale devatenáct gólů ve dvou zápasech? Co se to děje. Že by nějaká taktika? Díky tomu padlo na turnaji již 899 gólů.

Team Herbalife 0-10 SPC Arsenal
Lenoši 7-2 nota vrable
El jako starý taktik to jistě udělal schválně, aby jej Prim v osmifinále hrubě podcenil, El postoupil a já si ho pak slupnul ve čtvrtfinále :D
Tak tak. Jsem starý taktik a tiktak :lol:

Když jsem zjistil, že volím mezi variantami, kde mám v jednom případě šanci na postup pouhých 10% oproti tomu v případě druhém šanci celých 11%. Přesto mě nepřepadl zmar a rozhodl jsem se, že půjdu svému štěstí naproti a vsadil na to, že Prim na mě nastaví Béčko, bo Áčko pošle do ligy. Samozřejmě, že Prim by musel poslat cca D tým, aby mé šance na postup byly alespoň trochu reálné, ale přece jen byly větší, než proti DBSku, které Áčko do ligy posílat nemusí...

...nu uvidíme. A případné čtvrtfinále s Tošíkem by samozřejmě byl jen příjemný bonus :P

edit: A do prdele - starý taktik je starý a je sklerotik a zapomněl si ošéfovat, aby se mu zápas losnul někdy před ligu (případně po lize) a místo toho ho nechal spadnout do soboty... Tím pádem samozřejmě naše šance klesají ještě blíže nule. :roll: :roll: :roll:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Big El wrote:edit: A do prdele - starý taktik je starý a je sklerotik a zapomněl si ošéfovat, aby se mu zápas losnul někdy před ligu (případně po lize) a místo toho ho nechal spadnout do soboty... Tím pádem samozřejmě naše šance klesají ještě blíže nule. :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Smurf
Assistant Manager

Post by Smurf »

Team Herbalife 0 - 10 SPC Arsenal

To jsem nepochopil :D :D :D
Manažer: Smurf37
Tým: SPC Arsenal
Liga: G.237
Založeno: 30.3. 2011

Úspěchy:
Sezona 40 (1.) - 1. místo v H.710, 88 bodů
Sezona 41 (2.) - 3. místo v G.237, 79 bodů, -6 bodů na 1.
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Smurf wrote:Team Herbalife 0 - 10 SPC Arsenal

Výše to El osvětlil :wink:
Smurf
Assistant Manager

Post by Smurf »

tosa_CZ wrote:
Smurf wrote:Team Herbalife 0 - 10 SPC Arsenal

Výše to El osvětlil :wink:
Stejně... To bylo kanonáda :D :D :D

Úspěchy:
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Smurf wrote:Stejně... To bylo kanonáda :D :D :D
To každopádně! Se mnou El taky pořád prohrává, ale ne takovým rozdílem :mrgreen:
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Sokol Čejč 0 - 1 FC DAC
výkony - 118 : 123

Aj napriek tomu ze v tomto zapase sme v podstate o nic nehrali sa nam podarilo zvitazit a tak mam po skupinovej faze peknych 12 bodov. O jediny gol sa postaral nas ARNE BARTA. Bolo vsak vidiet ze momentalne na tom nie je najlepsie ked dokazal spalit pekne mnozstvo sanci. Od Sokol Čejč som cakal ze budeme hrat o nieco vyrovnanejsie zapasy.

Do osemfinale sme dostali supera ktoremu sme sa planovali vyhnut. Je to No Boost. Aj napriek tomu ze hra E - diviziu v ktorej sme boli minuly rocnik my favoritom je urcite on. Nezdolatelny super to urcite nie je a tak urobime maximum aby sme isli dalej. Rozhodujuci faktor pre nas bude pravdepodobne forma Bartu :) Pre No Boost bude urcite hrat velmi prisny rozhodca.

Mraky - aj ja ti gratulujme k postupu.
Tosa - HAHAHA tebe sa nepodarilo splnit si ciel a to skoncit na druhom mieste. Aspon niecim som ta musel podpichnut ked si skoncil tak dobre :D
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

MilanSLOVAKIA wrote:Tosa - HAHAHA tebe sa nepodarilo splnit si ciel a to skoncit na druhom mieste. Aspon niecim som ta musel podpichnut ked si skoncil tak dobre :D
To je pravda, ale po té hecovačce a dvou zápasech, kdy jsem Tě zadupal do země, jsem Ti chtěl udělat radost aspoň tímto :mrgreen:
ps2512

Post by ps2512 »

tosa_CZ wrote:
Big El wrote:edit: A do prdele - starý taktik je starý a je sklerotik a zapomněl si ošéfovat, aby se mu zápas losnul někdy před ligu (případně po lize) a místo toho ho nechal spadnout do soboty... Tím pádem samozřejmě naše šance klesají ještě blíže nule. :roll: :roll: :roll:
a jsem mrtvej :lol: :mrgreen: :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
tosa_CZ wrote:
a jsem mrtvej :lol: :mrgreen: :lol:
Snad si to přečte i Prim a odrovná ho to tak, že se bude řehtat až do soboty :lol: To je poslední šance, kterou máme...
Elnino Prague

Smurf
Assistant Manager

Post by Smurf »

tosa_CZ wrote:
To každopádně! Se mnou El taky pořád prohrává, ale ne takovým rozdílem :mrgreen:
:D :D :D 8)

Jen škoda že jsem ani nepostoupil :D :D

Úspěchy:
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Smurf wrote:
tosa_CZ wrote:
:D :D :D 8)

Jen škoda že jsem ani nepostoupil :D :D
Ale desítka se nadává každý den.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Big El

Post by Big El »

tosa_CZ wrote:
Nu, navzdory tragické chybě, kterou jsme dokázali vyrobit a téměř nulové šanci na postup, se chystáme na utkání zodpovědně. Taktika na Prima bude jasná. 10-0-1, Prešov.

Nový chorvatský trenér již na tréninku kreslí 30 metrů od naší branky čáru. Za tuto čáru nesmí v žádném případě žádný z našich obránců a záložníků vkročit. Záložníci pak trénují dlouhé nakopávané míče na středový kruh, kde je úkolem našeho jediného útočníka míč zpracovat a okamžitě odkopnout k soupeřově brance.

Srdečně na zápas zveme zejména manažera Tošu, ortodoxního zastánce útočného fotbalu, jemuž chceme ukázat utajené krásy kvalitní defenzivní hry 8)
Elnino Prague

tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Big El wrote:...
Srdečně na zápas zveme zejména manažera Tošu, ortodoxního zastánce útočného fotbalu, jemuž chceme ukázat utajené krásy kvalitní defenzivní hry 8)
Již teď se mi z představy, jak tento zápas bude "poutavý", dělá zle! Tudíž děkuji velice za pozvání, ale raději se nedostavím :D
Big El

Post by Big El »

tosa_CZ wrote:
Big El wrote:...
Již teď se mi z představy, jak tento zápas bude "poutavý", dělá zle! Tudíž děkuji velice za pozvání, ale raději se nedostavím :D
Sakryš. Toša naši lest prokoukl. Do zápasu jdeme s heslem: Některé týmy dokážou publikum pobavit, některé rozplakat, jiné znudit. Na nás zbývá poslední meta - aby se lidem udělalo špatně.

Již před zápasem si tak připisujeme první zářez v podobě Tošovy nevolnosti. 8) Ještě někdo chce náš zápas vidět? Lístků je volných dost :P
Elnino Prague

Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”