jasnýBig El wrote:To musíš taky nějakej zápas na výkony prohrát, aby Ti mohl random pomoct. Nemůžeš bejt prostě tak dobrej, pak nelze hrát s Tebou, ale max. proti Toběoliwapol wrote:palo wrote:Musím se omluvit oliwapolovi,kterého jsem dnes vyřadil ve čtrvrtfinále jiného Cupu výkonem o 11 horším![]()
![]()
![]()
Kámo, doufám,že se sem ještě někdy přihlásíš...![]()
![]()
![]()
už to začíná být docela prdel s těmi výsledky v turnajích,nedávno tento cup o +9 a plichta,v sobotu zápas o finále turnaje 32týmů na 50K - ACS Pardubice 2 - 3 FC Kobra HK po výkonech 137-137,taky pěkný. A dnes tohle...
Co přístě? budu lepší o 15 a abych se stejně bál že nevyhraju![]()
Ani si nepamatuju kdy mě naposled mr.randon pomohl. to už bude pěkně fousatej zápas.
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
oliwapol
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup X.
ACS Pardubice
-
tosa_CZ
5. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 5:3 Minotaur
(135:118)
Atraktivní útočný fotbal se líbil všem přihlížejícím, navíc výsledek nám dal definitvu postupu. V souběžně hraném utkání již El nenašel morální sílu zabojovat a položil se na domácím hřišti 1:7, hrůza děs
Atraktivní útočný fotbal se líbil všem přihlížejícím, navíc výsledek nám dal definitvu postupu. V souběžně hraném utkání již El nenašel morální sílu zabojovat a položil se na domácím hřišti 1:7, hrůza děs
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
My jsme dnes splnili povinost a vyhráli, tak jen počkat jak dopadne druhý zápas v naší skupině, zda do toho půjdou oba naplno, ikdyž vítěz skupiny je jasný a nebo jestli to zcela vypustí a nechá si nasypat!
Brujeria - jonY.h → Bruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
... 77/G.289 - 78/F.97
Náhodou!!! My jsme bojovali! Ani desítku jsme nedostali a jeden gól vstřelili...tosa_CZ wrote:5. kolo
Dnes dostává naprostou prioritu zápas s Tominenem, kde nastoupí A tým. Béčko bude čutat ligu, no a tak vyběhlo proti Orlům vše, co není Áčko ani Béčko
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo
Libo nasadil docela milosrdnou sestavu,ale nám to stejně stačilo jen na remízu.Takže gratulace k zaslouženému postupu!jonY.h wrote:My jsme dnes splnili povinost a vyhráli, tak jen počkat jak dopadne druhý zápas v naší skupině, zda do toho půjdou oba naplno, ikdyž vítěz skupiny je jasný a nebo jestli to zcela vypustí a nechá si nasypat!

-
palo
5.kolo:
souhrn 5.kola:
tabulka výkonů:
Last edited by palo on Wed Aug 17, 2011 2:49 pm, edited 1 time in total.

Skupina 7
6. kolo
FC Holky 1-1 The Last Mohycan
- u nášho divízneho kolegu sme uhrali remízku, nechceli sme celkom ukázať čo v nás je a to z dôvodu, že zajtra ho privítame v ligovom zápase a potrebujeme sa už konečne chytiť
6. kolo
FC Holky 1-1 The Last Mohycan
- u nášho divízneho kolegu sme uhrali remízku, nechceli sme celkom ukázať čo v nás je a to z dôvodu, že zajtra ho privítame v ligovom zápase a potrebujeme sa už konečne chytiť
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
Sestava 5.kola nás velmi potěšila, 7 z 11 je fakt bomba. Škoda přísného rozhodčího mohl být i nějaký solidní týmový výkon.
-
palo
Nazdar lidi,tak jsem se dnes večer vrátil z kratší dovolené,mrknu na fórum a topic nikde.Naštěstí jsem ho našel,a to v turnajích DŮLEŽITÝCH.
Takže tímto všem děkuju za hlasy a začínám s doháněním restů:
6.kolo:
Takže tímto všem děkuju za hlasy a začínám s doháněním restů:
6.kolo:

To ses bál viď? Sis myslel, že když Praděd nepohřbil Tebe, tak jsme my pohřbili Tvůj turnajpalo wrote:Nazdar lidi,tak jsem se dnes večer vrátil z kratší dovolené,mrknu na fórum a topic nikde.Naštěstí jsem ho našel,a to v turnajích DŮLEŽITÝCH.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
Tedy nevím nevím, zda ještě někdy budu tenhle turnaj hrát. V ŽÁDNÉ sestavě kola ještě nebyl ANI JEDEN náš hráč, v tabulce výkonů nás palo píše v každém kole níž a níž a ani v tabulkách skupin náš tým nepodbarvil žlutě.
Že já mu vůbec dával ten hlas
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo
Tak já se polepším a vymyslím nějakou speciální kategorii pro Tebe...Big El wrote:Tedy nevím nevím, zda ještě někdy budu tenhle turnaj hrát. V ŽÁDNÉ sestavě kola ještě nebyl ANI JEDEN náš hráč, v tabulce výkonů nás palo píše v každém kole níž a níž a ani v tabulkách skupin náš tým nepodbarvil žlutě.

óóó díkypalo wrote:Tak já se polepším a vymyslím nějakou speciální kategorii pro Tebe...Big El wrote:Tedy nevím nevím, zda ještě někdy budu tenhle turnaj hrát. V ŽÁDNÉ sestavě kola ještě nebyl ANI JEDEN náš hráč, v tabulce výkonů nás palo píše v každém kole níž a níž a ani v tabulkách skupin náš tým nepodbarvil žlutě.
(ale to budeš mít hodně těžký)
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům