Moderator: Czech Moderators
Teda, dobre vedieť, že niečo také má vplyv na morálkuPapa Bouba Diop wrote:teda já sem vůlpropustit šéftrenéra po pár dnech před simulací ve které mám pohárový zápas...to je umění
morálka okamžitě -10
ma zlomeny kotnik na 10 dni, takze si ho asi zlomil zaroven se zahajovacim hvizdem rozhodciho....0' Rozhodčí hvizdem zahájil utkání.
0' Velká rána pro jeho tým, který musí přeskupit řady po zranění Jockel 'A' Cojones.
0' Jockel 'A' Cojones byl vystřídán hráčem Pedro 'B' Mamona.
Asi jo. Nejspíš se lekl, jak rozhodčí písknul do píšťalky.frankie_doparoma wrote:v 0. minute (to ani nejde, ne? uz po uplnyti treba jen jedny sekundy se to bere jako prvni minuta, ne?) se mi zranil hrac,
ma zlomeny kotnik na 10 dni, takze si ho asi zlomil zaroven se zahajovacim hvizdem rozhodciho....0' Rozhodčí hvizdem zahájil utkání.
0' Velká rána pro jeho tým, který musí přeskupit řady po zranění Jockel 'A' Cojones.
0' Jockel 'A' Cojones byl vystřídán hráčem Pedro 'B' Mamona.![]()
To mě napadlo, ale to je blbost, když už sudí písknul do píšťalky.ps2512 wrote:Zraneno pri predzapasovem rozcviceni
Mne sa akurat stalo to istefrankie_doparoma wrote:v 0. minute (to ani nejde, ne? uz po uplnyti treba jen jedny sekundy se to bere jako prvni minuta, ne?) se mi zranil hrac,
Že by nenadálá pomoc řecké ekonomice...Azor wrote:Jsem si dneska ráno říkal: Kua, mě z účtu za nic zmizelo přes 756 tisíc euro. Jsem se teda kuknul na ekonomiku a tam jsem na to přišel
Otázka zní: Na co jsem přišel?
Ty zaznamenávaš ešte aj úplatky do účtovníctva?Azor wrote:Jsem si dneska ráno říkal: Kua, mě z účtu za nic zmizelo přes 756 tisíc euro. Jsem se teda kuknul na ekonomiku a tam jsem na to přišel
Otázka zní: Na co jsem přišel?
to bude asi s tej minuty ticha čo si uctili pamiatkuBig El wrote:Asi jo. Nejspíš se lekl, jak rozhodčí písknul do píšťalky.frankie_doparoma wrote:v 0. minute (to ani nejde, ne? uz po uplnyti treba jen jedny sekundy se to bere jako prvni minuta, ne?) se mi zranil hrac,
Jari Malanta wrote:Že by nenadálá pomoc řecké ekonomice...Azor wrote:Jsem si dneska ráno říkal: Kua, mě z účtu za nic zmizelo přes 756 tisíc euro. Jsem se teda kuknul na ekonomiku a tam jsem na to přišel
Otázka zní: Na co jsem přišel?![]()
To víš, Sjarel stejně furt spí, ten by si ani nevšimnul, kdybych přímo před jeho zrakem uplácel rozhodčíhoHippopotamus wrote: Ty zaznamenávaš ešte aj úplatky do účtovníctva?Ty vole, to je odvaha
Tak napřed to bylo 756 tisíc Euro, teď jen 75 tisíc...Sakra chlape a ztratilo se ti vůbec něco...Azor wrote:Jari Malanta wrote:Že by nenadálá pomoc řecké ekonomice...Azor wrote:Jsem si dneska ráno říkal: Kua, mě z účtu za nic zmizelo přes 756 tisíc euro. Jsem se teda kuknul na ekonomiku a tam jsem na to přišel
Otázka zní: Na co jsem přišel?![]()
Jo to je přesně ono:
Řekové mě požádali a já jim vyhověl. Ale úroky tam jsou a nemalé
![]()
To víš, Sjarel stejně furt spí, ten by si ani nevšimnul, kdybych přímo před jeho zrakem uplácel rozhodčíhoHippopotamus wrote: Ty zaznamenávaš ešte aj úplatky do účtovníctva?Ty vole, to je odvaha
![]()
Nu, ale jsem se minule uklikl, takže se i "ztratilo" "jen" 75 tis. Tedy, ví někdo kam ty prachy šli?