zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
Papa Bouba Diop
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
teda já sem vůl
propustit šéftrenéra po pár dnech před simulací ve které mám pohárový zápas...to je umění
morálka okamžitě -10 
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
Hippopotamus
Teda, dobre vedieť, že niečo také má vplyv na morálkuPapa Bouba Diop wrote:teda já sem vůlpropustit šéftrenéra po pár dnech před simulací ve které mám pohárový zápas...to je umění
morálka okamžitě -10
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
frankie_doparoma
v 0. minute (to ani nejde, ne? uz po uplnyti treba jen jedny sekundy se to bere jako prvni minuta, ne?) se mi zranil hrac,

ma zlomeny kotnik na 10 dni, takze si ho asi zlomil zaroven se zahajovacim hvizdem rozhodciho....0' Rozhodčí hvizdem zahájil utkání.
0' Velká rána pro jeho tým, který musí přeskupit řady po zranění Jockel 'A' Cojones.
0' Jockel 'A' Cojones byl vystřídán hráčem Pedro 'B' Mamona.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Asi jo. Nejspíš se lekl, jak rozhodčí písknul do píšťalky.frankie_doparoma wrote:v 0. minute (to ani nejde, ne? uz po uplnyti treba jen jedny sekundy se to bere jako prvni minuta, ne?) se mi zranil hrac,
ma zlomeny kotnik na 10 dni, takze si ho asi zlomil zaroven se zahajovacim hvizdem rozhodciho....0' Rozhodčí hvizdem zahájil utkání.
0' Velká rána pro jeho tým, který musí přeskupit řady po zranění Jockel 'A' Cojones.
0' Jockel 'A' Cojones byl vystřídán hráčem Pedro 'B' Mamona.![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
ps2512
Zraneno pri predzapasovem rozcviceni
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

To mě napadlo, ale to je blbost, když už sudí písknul do píšťalky.ps2512 wrote:Zraneno pri predzapasovem rozcviceni
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
MilanSLOVAKIA
Mne sa akurat stalo to istefrankie_doparoma wrote:v 0. minute (to ani nejde, ne? uz po uplnyti treba jen jedny sekundy se to bere jako prvni minuta, ne?) se mi zranil hrac,
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
-
oliwapol
Jsem dneska koukal,že kámošovi přišel 12 krát po sobě mladík,...je tohle normální?
mě ted podruhý nepřišel a když se mi jednou stalo že přišel 3 krát po sobě tak sem to považoval za malý zázrak 
ACS Pardubice
-
Hippopotamus
Ževraj kvôli zlému povrchu trávniku bude negatívne ovplyvnené nálada môjho tímu. To som zvedavý, či pôjdem s ňou do mínusu, keď ju mám na nule 
...new beginning...
Jsem si dneska ráno říkal: Kua, mě z účtu za nic zmizelo přes 75 tisíc euro. Jsem se teda kuknul na ekonomiku a tam jsem na to přišel
Otázka zní: Na co jsem přišel?
Last edited by Azor on Mon Sep 12, 2011 3:37 pm, edited 1 time in total.
-
Jari Malanta
Že by nenadálá pomoc řecké ekonomice...Azor wrote:Jsem si dneska ráno říkal: Kua, mě z účtu za nic zmizelo přes 756 tisíc euro. Jsem se teda kuknul na ekonomiku a tam jsem na to přišel
FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
-
Hippopotamus
Ty zaznamenávaš ešte aj úplatky do účtovníctva?Azor wrote:Jsem si dneska ráno říkal: Kua, mě z účtu za nic zmizelo přes 756 tisíc euro. Jsem se teda kuknul na ekonomiku a tam jsem na to přišel
...new beginning...
to bude asi s tej minuty ticha čo si uctili pamiatkuBig El wrote:Asi jo. Nejspíš se lekl, jak rozhodčí písknul do píšťalky.frankie_doparoma wrote:v 0. minute (to ani nejde, ne? uz po uplnyti treba jen jedny sekundy se to bere jako prvni minuta, ne?) se mi zranil hrac,
Jari Malanta wrote:Že by nenadálá pomoc řecké ekonomice...Azor wrote:Jsem si dneska ráno říkal: Kua, mě z účtu za nic zmizelo přes 756 tisíc euro. Jsem se teda kuknul na ekonomiku a tam jsem na to přišel
Otázka zní: Na co jsem přišel?![]()
To víš, Sjarel stejně furt spí, ten by si ani nevšimnul, kdybych přímo před jeho zrakem uplácel rozhodčíhoHippopotamus wrote: Ty zaznamenávaš ešte aj úplatky do účtovníctva?Ty vole, to je odvaha
Nu, ale jsem se minule uklikl, takže se i "ztratilo" "jen" 75 tis. Tedy, ví někdo kam ty prachy šli?
-
Jari Malanta
Tak napřed to bylo 756 tisíc Euro, teď jen 75 tisíc...Sakra chlape a ztratilo se ti vůbec něco...Azor wrote:Jari Malanta wrote:Že by nenadálá pomoc řecké ekonomice...Azor wrote:Jsem si dneska ráno říkal: Kua, mě z účtu za nic zmizelo přes 756 tisíc euro. Jsem se teda kuknul na ekonomiku a tam jsem na to přišel
Otázka zní: Na co jsem přišel?![]()
Jo to je přesně ono:
Řekové mě požádali a já jim vyhověl. Ale úroky tam jsou a nemalé
![]()
To víš, Sjarel stejně furt spí, ten by si ani nevšimnul, kdybych přímo před jeho zrakem uplácel rozhodčíhoHippopotamus wrote: Ty zaznamenávaš ešte aj úplatky do účtovníctva?Ty vole, to je odvaha
![]()
Nu, ale jsem se minule uklikl, takže se i "ztratilo" "jen" 75 tis. Tedy, ví někdo kam ty prachy šli?
FC Žďár nad Sázavou - D.22