zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

oliwapol
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by oliwapol »

Tak to je dobrej případ :lol: :lol: :lol:
jediný plus se mu musí nechat: zbavil mě golmana který by se mě zítra vrátil z přestupovky a už sem uvažoval že bych ho vyhodil abych už konečně mohl zase něco nakoupit :mrgreen:
ACS Pardubice
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Tož jsem se konečně také dostal k dopracování minulé sezony a pohledu zpět do historie:
hist.png
hist.png (201.75 KiB) Viewed 3575 times
Nastaly pro můj tým, v absolvované 16. sezoně na SP, dva milníky:
:arrow: V pondělí 05.09.2011 jsme vyhraným SP ligovým zápasem odkopali jubilejní 3000. zápas v historii!
:arrow: Ve středu 28.09.2011 jsme si vyhraným přátelským utkáním připsali jubilejní 2000. výhru v historii! Jsme rádi, že to vyšlo zrovna na svatováclavský zápas se spřáteleným TULENovým týmem FC Novák, který na nás byl hodný a nechal nás svátečně vyhrát 6:2 :D

Jak je vidět z počtu utkání, sehráli jsme po dlouhé době podstatně méně zápasů, a to ze dvou důvodů - s cílem soustředit se na kvalitní odehrání mačů, zejména turnajových, a také s ohledem na zužující se kádr, když již nemáme 33 hráčů (a více) pro nastavení "plácanin" v rámci C-týmu :) Cíl soustředit se na kvalitu vyšel tak napůl, získali jsme o dva pohárky více, leč jsme nedokázali zopakovat turnajovou úspěšnost výher 84,3% a skončili s bilancí 77,5%, i když ta se nám taky docela zamlouvá :)

A oslavili jsme jeden z největších dosavadních úspěchů klubu - stali jsme se držitelem Ligového poháru ČMSPL!
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
šutr
Team President

Post by šutr »

Ty bláho, koukám že asi pro nečinnost manažerů je vymazán topic B-divize-ostuda :roll:
Šutr
Šutrteam B3
puzzle

Post by puzzle »

šutr wrote:Ty bláho, koukám že asi pro nečinnost manažerů je vymazán topic B-divize-ostuda :roll:
já si ho za 3 sezony založím :lol: , ale je to studa :cry:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
oliwapol

Post by oliwapol »

puzzle wrote:
šutr wrote:Ty bláho, koukám že asi pro nečinnost manažerů je vymazán topic B-divize-ostuda :roll:
já si ho za 3 sezony založím :lol: , ale je to studa :cry:
a já když mr.random dá tak za sezonu až 2 :mrgreen:
ACS Pardubice
Azor

Post by Azor »

No super, no :lol: Mám jen jednou LF a toho šetřím na ligu, navíc dnes si už čutlo s tím kulatým nesmyslem, tak si říkám, kupim si třetí LF, abych ho mohl už dnes na ČP. tak se dívám, pod 20 mic ieálního není, tož se kuknu na podskupinu 21-23 let a tam se dívámna chlapíka jménem Arif Junior nejlepší výkon 61 jen 3%agr., sice už 23 let, ale 24 bude mít 8.11. IBP za 2 mega, tož jsem poslal asistenta pro 2 kila kaprů a 3 kachny z našeho rybníka, Junior k nám teda dorazil, tož já mu říkám. "hele, kámo, dneska si už zahraješ ČP". A on na to" hele, kápo, já Zánět Achillovy šlachy, sice zítra už budu v pořádku, ale mám jen 65% fyzičky, takže vám teď nepomůžu."
Hmm, tak skvělý no, tak já hledám rychle nějakého hráče na zalátní sestavy a on mi příde marod. No, JEBAT! :mrgreen:
ps2512

Post by ps2512 »

takhle se vydělává???
9) CM Daniël Pothuizen FC Remedy 1 FC BRNO UNITED € 17.200.000,00 86 20 26 Zář (09:24)
5) CM Daniël Pothuizen 1 FC BRNO UNITED Catia Marques € 21.800.000,00 87 20 4 Říj (17:30)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ano :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:takhle se vydělává???
9) CM Daniël Pothuizen FC Remedy 1 FC BRNO UNITED € 17.200.000,00 86 20 26 Zář (09:24)
5) CM Daniël Pothuizen 1 FC BRNO UNITED Catia Marques € 21.800.000,00 87 20 4 Říj (17:30)
Takhle vydělávat je pohodička. Ale kde sebrat těch 17.200.000? :lol: :roll: :lol:

(frenkie, hippo, léblík, kopeček a další - prosím potlačte svůj smích)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

Big El wrote: Takhle vydělávat je pohodička. Ale kde sebrat těch 17.200.000? :lol: :roll: :lol:
treba tak ze hrace co dostanes do zacatku vytrenujes na max a prodas a mas minimalne 20M....

edit: k tomu kseftovani, ja s timhle tymem co mam (uz ho mam rok a pul :) ) jsem takmer vubec nekseftoval(to jen takova poznamka k ty zavorce od big ela, nejsem kseftar, za rok a pul jsem nakoupil 30hracu kvili kseftu, tzn ze jednoho zhruba za 14 dni :)), jen ze zacatku kdy jsem cekal az se vytrenujou puvodni hraci tak jsem nakoupil zhruba 20 hracu za ucelem zisku a pak uz jen jednou, posledni tyden v cervnu, jsem mel misto v tymu a naky nevyuzity miliony na ucte a tak jsem behem toho tydne koupil 11 hracu za zhruba 10M, zatim jsem jich prodal sedm za zhruba 15M a rekl bych ze na 20M se dostanu urcite. Urcite to neni nic extra ke chlubeni, prumerny zisk, ale jen takovej prispevek k tomu ze kseftovat se da i bez kseftovani, jakoze tym v rozkladu a sestupy divizema dolu.... (nevydarena sezona (nepostupovy mista) tak na konci sezony nakoupim a investuju treba 10M to deseti hracu) a za sezonu, dve je z tech 10M zdvojnasobeny (samozrejme ten inetrval muze byt mnohem kratsi a ten zisk o dost vetsi, jen priklad jak si trochu prilepsit:))
Juros
Team Manager

Post by Juros »

Tak mě napadlo. Kolik je maximální výkon, kterého může ráč na SP dosáhnout? Díval jsem se na některé týmy v Ačku a maximum co jsem viděl bylo 77...

EDIT: Takže asi teoretické maximum je 80 co jsem tak podle SPMT vytušil.

EDIT2: Ještě mě napadlo, čím je ovlivněn počet reklamních tabulí k dispozici. Mám jich 5 a už nikdo nechce.
Image

Image

39. sezona - 1. v H.1780 -> 40. sezona - 1. v G.594 -> 41. sezona 10. v F.198 -> 42. sezona 2 v F.198 -> 43. sezona ?. v E.66
Big El

Post by Big El »

Juros wrote:Tak mě napadlo. Kolik je maximální výkon, kterého může ráč na SP dosáhnout? Díval jsem se na některé týmy v Ačku a maximum co jsem viděl bylo 77...

EDIT: Takže asi teoretické maximum je 80 co jsem tak podle SPMT vytušil.

EDIT2: Ještě mě napadlo, čím je ovlivněn počet reklamních tabulí k dispozici. Mám jich 5 a už nikdo nechce.
Jo, těch 80 je tuším skutečně teoretické maximum, nemýlím-li se. Počet tabulí - no ten bohužel neovlivníš. To je ovlivněné Sjarelovou aktivitou/neaktivitou a zájmem "skutečných" "sponzorů"
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

po dlouhy dobe se mi povedl opravdu vyhodny kseft, asi prvni s timhle tymem a to jsem toho hrace ani nekupoval kvuli zisku ale mel zapadnout do kadru a bojovat za barvy Hashe, bohuzel to nak nevyslo a tak jde o dum dal
koupil jsem ho za 6M s vytrenovanyma hlavnima 83/98 (a skrytou nad 90, nevim presne, furt mi nejde spmt) a chlapec pokracoval v treninku nasledovne : 82,84,97,98,99,97,88 = co vic si prat? dnes jsem ho prodal za 20,28M :)

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=26153967
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

frankie_doparoma wrote:po dlouhy dobe se mi povedl opravdu vyhodny kseft, asi prvni s timhle tymem a to jsem toho hrace ani nekupoval kvuli zisku ale mel zapadnout do kadru a bojovat za barvy Hashe, bohuzel to nak nevyslo a tak jde o dum dal
koupil jsem ho za 6M s vytrenovanyma hlavnima 83/98 (a skrytou nad 90, nevim presne, furt mi nejde spmt) a chlapec pokracoval v treninku nasledovne : 82,84,97,98,99,97,88 = co vic si prat? dnes jsem ho prodal za 20,28M :)

sledoval jsem to :) hezkej obchod no :)

edit: mě se zas povedlo prodat hráče opravdu v tu pravou chvíli :lol: koupil sem si před časem SW který mělo skrytou okolo 100 a vytrénovanej jeden hlavní a kontrolu míče...koupil sem ho za 300K...trénoval jsem dál a vypadal fakt dobře až když se mu odehrát zaseklo na 62 :) furt moh bejt hodně dobrej ale věděl jsem, že už nemůže bejt top tak jsem ho hodil na TL za 2mega a Meangreen si ho koupil :) a pak? střelba 64 a rychlost 58 :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Andre
Fan

Post by Andre »

frankie_doparoma wrote:po dlouhy dobe se mi povedl opravdu vyhodny kseft, asi prvni s timhle tymem a to jsem toho hrace ani nekupoval kvuli zisku ale mel zapadnout do kadru a bojovat za barvy Hashe, bohuzel to nak nevyslo a tak jde o dum dal

Joooo....hodil by se takový hráč.....ale 20M bych za něj rozhodně nedal:)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”