jediný plus se mu musí nechat: zbavil mě golmana který by se mě zítra vrátil z přestupovky a už sem uvažoval že bych ho vyhodil abych už konečně mohl zase něco nakoupit

Moderator: Czech Moderators
já si ho za 3 sezony založímšutr wrote:Ty bláho, koukám že asi pro nečinnost manažerů je vymazán topic B-divize-ostuda
a já když mr.random dá tak za sezonu až 2puzzle wrote:já si ho za 3 sezony založímšutr wrote:Ty bláho, koukám že asi pro nečinnost manažerů je vymazán topic B-divize-ostuda, ale je to studa
Takhle vydělávat je pohodička. Ale kde sebrat těch 17.200.000?ps2512 wrote:takhle se vydělává???
9) CM Daniël Pothuizen FC Remedy 1 FC BRNO UNITED € 17.200.000,00 86 20 26 Zář (09:24)
5) CM Daniël Pothuizen 1 FC BRNO UNITED Catia Marques € 21.800.000,00 87 20 4 Říj (17:30)
treba tak ze hrace co dostanes do zacatku vytrenujes na max a prodas a mas minimalne 20M....Big El wrote: Takhle vydělávat je pohodička. Ale kde sebrat těch 17.200.000?![]()
![]()
![]()
Jo, těch 80 je tuším skutečně teoretické maximum, nemýlím-li se. Počet tabulí - no ten bohužel neovlivníš. To je ovlivněné Sjarelovou aktivitou/neaktivitou a zájmem "skutečných" "sponzorů"Juros wrote:Tak mě napadlo. Kolik je maximální výkon, kterého může ráč na SP dosáhnout? Díval jsem se na některé týmy v Ačku a maximum co jsem viděl bylo 77...
EDIT: Takže asi teoretické maximum je 80 co jsem tak podle SPMT vytušil.
EDIT2: Ještě mě napadlo, čím je ovlivněn počet reklamních tabulí k dispozici. Mám jich 5 a už nikdo nechce.
sledoval jsem tofrankie_doparoma wrote:po dlouhy dobe se mi povedl opravdu vyhodny kseft, asi prvni s timhle tymem a to jsem toho hrace ani nekupoval kvuli zisku ale mel zapadnout do kadru a bojovat za barvy Hashe, bohuzel to nak nevyslo a tak jde o dum dal
koupil jsem ho za 6M s vytrenovanyma hlavnima 83/98 (a skrytou nad 90, nevim presne, furt mi nejde spmt) a chlapec pokracoval v treninku nasledovne : 82,84,97,98,99,97,88 = co vic si prat? dnes jsem ho prodal za 20,28M
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=26153967
frankie_doparoma wrote:po dlouhy dobe se mi povedl opravdu vyhodny kseft, asi prvni s timhle tymem a to jsem toho hrace ani nekupoval kvuli zisku ale mel zapadnout do kadru a bojovat za barvy Hashe, bohuzel to nak nevyslo a tak jde o dum dal
koupil jsem ho za 6M s vytrenovanyma hlavnima 83/98 (a skrytou nad 90, nevim presne, furt mi nejde spmt) a chlapec pokracoval v treninku nasledovne : 82,84,97,98,99,97,88 = co vic si prat? dnes jsem ho prodal za 20,28M
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=26153967