Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by PaToM »

Big El wrote:...Osobně jsem vždy byl zastáncem, že i bez nekšeftingu...
:mrgreen: S geom si dnes môžete podať ruky. Nejako vám to s tými dvojitými zápormi nejde... :wink:

Ale keď píšem, tak nech aj trocha k veci. Ja nekšeftujem hlavne preto, lebo na to nemám čas a myslím si, že keby som si ho aj našiel, veľa by som nezarobil, možno aj naopak niečo prerobil. Na trhu mi to veľmi nejde a s mojím odhadom ceny by som zrejme niektorých hráčov kúpil zbytočne draho. Ja si to idem takou pomalou cestou s maličkými úspechmi a s postupným vylepšovaním kádra i finančnej situácie. Týmto spôsobom som sa ešte nikdy nedostal nad hranicu 13 M, ale hlavné je, že klub funguje a nehrozí mu bankrot. :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Big El

Post by Big El »

PaToM wrote:
Big El wrote:...Osobně jsem vždy byl zastáncem, že i bez nekšeftingu...
:mrgreen: S geom si dnes môžete podať ruky. Nejako vám to s tými dvojitými zápormi nejde... :wink:

Ale keď píšem, tak nech aj trocha k veci. Ja nekšeftujem hlavne preto, lebo na to nemám čas a myslím si, že keby som si ho aj našiel, veľa by som nezarobil, možno aj naopak niečo prerobil. Na trhu mi to veľmi nejde a s mojím odhadom ceny by som zrejme niektorých hráčov kúpil zbytočne draho. Ja si to idem takou pomalou cestou s maličkými úspechmi a s postupným vylepšovaním kádra i finančnej situácie. Týmto spôsobom som sa ešte nikdy nedostal nad hranicu 13 M, ale hlavné je, že klub funguje a nehrozí mu bankrot. :)
Hups. Pravda, tady jsem se skutečně v zápalu sdělování svého názoru do těch dvojzáporů zamotal :P :roll:

Jinak já jsem jednu chvíli lehce kšeftovat zkoušel. Díky tomu jsem se z nulového konta dostal na mírně plusové, kdy už pomaličku začínaly být peníze na větší investice a pokud by byl čas, tak by to asi pomalu začínalo být zajímavé. Jenže čas přestal být. A ten který jsem měl jsem nebyl ochoten věnovat projíždění na TL.

Takže ano, i já jsem pár drobných kšeftingem vydělal. A ano, pokud by mě nezastavil čas, mohlo to být i více, než pár drobných.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
léblík

Post by léblík »

Takhle,stačí vědět pár základních informací a dají se vydělat příjemné částky,jen tím,že hráče prostě koupíte a hned prodáte.Takže když končí hráči smlouva tak si na to během pár dnů krásně vydělám ... 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

[quote="ps2512"][quote="frankie_doparoma"]ne neni. investici do hracu si muzes vydelat tolik ze si muzes postavit pak treba postavit 100k stadion (za dobu, nez se vubec splati investice do stadinou)

Když před sezónou postavíš 2x 1.000 místa, tak těch 250K máš za týden zpátky a přitom můžeš obchodovat s hráči, které nepotřebuješ a případně kupovat jiné. Taky jsem přemýšlel stavět po 5.000 místech, ale jednu sez.se tím zaseknou výdělky, které nabereš jinde. A naví peníze ze stadionů ti přijdou až další sezónu a ušetřené peníze investuješ do nákupu hráčů a můžeš pak prodat ... takže zlatá střední :P
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

Fanoušci jsou nešťastni z nynějšího stavu, jsou nervózní a zvažují svou účast na dalších domácích zápasech!

U téhle hlášky je lepší, třeba u baru postavit dva za pět dní a pak další nebo rovnou šest barů??

Navíc tahle hláška se objevila po navýšení kapacity o 2 tisíce a v tuto chvíli odpovídá počet barů x 500 = počet míst
.. takže ten násobek 500 není úplně přesný :)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Kimi007 wrote:Když před sezónou postavíš 2x 1.000 místa, tak těch 250K máš za týden zpátky a přitom můžeš obchodovat s hráči, které nepotřebuješ a případně kupovat jiné. Taky jsem přemýšlel stavět po 5.000 místech, ale jednu sez.se tím zaseknou výdělky, které nabereš jinde. A naví peníze ze stadionů ti přijdou až další sezónu a ušetřené peníze investuješ do nákupu hráčů a můžeš pak prodat ... takže zlatá střední :P
nevim, kdyz fakt jen obchodujes, tak za dve-tri sezony nestihas uz ani investovat do hracu a takte par milionu za 5/10/k mist do stadaku nevytrhne
a ani ti neutikaj zisky ze zapasu, jelikoz mas stejne spokojenost fanousku nizkou a necheodej moc na zapasy a fanousku taky tolik nepribejva

proste mi prijde zbytceny davat za misto na stadionu €1.125 kdyz muzu davat jen €1.000, ale je to jedno no...:)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

frankie_doparoma wrote:
proste mi prijde zbytceny davat za misto na stadionu €1.125 kdyz muzu davat jen €1.000, ale je to jedno no...:)
Na ostatní Tvá slova jsem již reagoval... Pokud někdo není skvělý obchodník, nebo se tomu nechce věnovat, pak je pro něj určitě potřeba mít staďák velký. Nebo ne velký, ale přiměřený. Jinak máš ovšem pravdu.

A tato poznámka? Vždy, když jsem rozšiřoval staďák min o 3K míst, tak jsem počítal, co se mi vyplatí víc. A vždy mi z toho vyšlo, že vzhledem k rychlosti výstavby se vyplatí postavit 3*1K (mám dřív dostaveno, mám dřív větší zisky)
Elnino Prague

frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ale ja jsem psal o tom kdyz kseftujes (reakce na kimiho) a tam nemusis premejslet jestli ne/postavit rovnou po 5k....

a k tvy poznamce, nevim, kdyz stavis az tehdy kdyz je to akutni tak je to blby, mas stavet po peti a mas furt rezervu :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

frankie_doparoma wrote:ale ja jsem psal o tom kdyz kseftujes (reakce na kimiho) a tam nemusis premejslet jestli ne/postavit rovnou po 5k....

a k tvy poznamce, nevim, kdyz stavis az tehdy kdyz je to akutni tak je to blby, mas stavet po peti a mas furt rezervu :p
No stavím tak nějak průběžně... Akutní myslím, že to je pro Jurose.

Jinak máš pravdu, pokud kšeftuješ, tak samozřejmě Ti tolik nejde o čas, máš prachy na tyto investice, atd. To jsem v Tvé poznámce přehlédl...
Elnino Prague

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

PaToM wrote: Ale keď píšem, tak nech aj trocha k veci. Ja nekšeftujem hlavne preto, lebo na to nemám čas a myslím si, že keby som si ho aj našiel, veľa by som nezarobil, možno aj naopak niečo prerobil. Na trhu mi to veľmi nejde a s mojím odhadom ceny by som zrejme niektorých hráčov kúpil zbytočne draho. Ja si to idem takou pomalou cestou s maličkými úspechmi a s postupným vylepšovaním kádra i finančnej situácie. Týmto spôsobom som sa ešte nikdy nedostal nad hranicu 13 M, ale hlavné je, že klub funguje a nehrozí mu bankrot. :)
Už jsem se bál že jsem sám kdo jde touto cestou. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Čo to je za debilná diskusia? :mrgreen: Porovnávať tu kšefting so stavaním štadiónu? Ak si neveríš, proste toho hráča nekúpiš, lebo sa bojíš, že by si ho kúpil za 5M a predal za 4... Kšeftom sa dajú zarobiť ďaleko väčšie peniaze, ale je to cesta neistá, pokiaľ nemáš pre to zmysel, zväčšovaním štadiónu si zarobíš tak na chlieb s paštékou, ale máš isté, že sa vždy nažerieš...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Hippopotamus wrote:Čo to je za debilná diskusia? :mrgreen: Porovnávať tu kšefting so stavaním štadiónu? Ak si neveríš, proste toho hráča nekúpiš, lebo sa bojíš, že by si ho kúpil za 5M a predal za 4... Kšeftom sa dajú zarobiť ďaleko väčšie peniaze, ale je to cesta neistá, pokiaľ nemáš pre to zmysel, zväčšovaním štadiónu si zarobíš tak na chlieb s paštékou, ale máš isté, že sa vždy nažerieš...
Ale houby...... :lol:
S tímto přístupem se dá dojít do A divize, narozdíl od obchodníků....že Hippo s Léblíkem :lol:
NEž přestanete obchodovat, SP skončí a Vám budou tučná konta k ničemu :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

ps2512 wrote:
Hippopotamus wrote:Čo to je za debilná diskusia? :mrgreen: Porovnávať tu kšefting so stavaním štadiónu? Ak si neveríš, proste toho hráča nekúpiš, lebo sa bojíš, že by si ho kúpil za 5M a predal za 4... Kšeftom sa dajú zarobiť ďaleko väčšie peniaze, ale je to cesta neistá, pokiaľ nemáš pre to zmysel, zväčšovaním štadiónu si zarobíš tak na chlieb s paštékou, ale máš isté, že sa vždy nažerieš...
Ale houby...... :lol:
S tímto přístupem se dá dojít do A divize, narozdíl od obchodníků....že Hippo s Léblíkem :lol:
NEž přestanete obchodovat, SP skončí a Vám budou tučná konta k ničemu :lol:
12.deň sezóny a na konte mám 3 predaje a 0 nákupov? Máš pocit, že obchodujem? ;-) A kto povedal, že chlieb a paštéka je málo výživná strava, ja netvrdím, že s ňou neukopeš aj áčko :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

Potřebné vybavení stadiónu

Parkoviště: n/3
WC: n/100
Bary: n/500 n ... kapacita stadiónu

Př.: Má-li stadion 6.000 míst, mělo by vybavení vypadat takto:

Parkoviště: 2.000 (6.000 / 3)
WC: 60 (6.000 / 100)
Bary: 12 (6.000 / 500)

U těch barů vám to může psát hlášku viz příspěvek výše, takže je lepší se držet pod pět set, tzn. o dva bary např. navíc :D

Vyzkoušeno oveřeno by KIMI 8)
PaToM

Post by PaToM »

Kimi007 wrote:...
U těch barů vám to může psát hlášku viz příspěvek výše, takže je lepší se držet pod pět set, tzn. o dva bary např. navíc :D

Vyzkoušeno oveřeno by KIMI 8)
Dokiaľ si nenapísal, nič som ani nevšimol. Doteraz som mal 60 barov (30'000 sedadiel) a zrazu mi to hlási, že sú fanúšikovia nespokojní. :shock: Tak neviem, či som si to nevšimol hneď po inštalácií nových sedačiek alebo Sjarel niečo zmenil... :?:
Ešte by ma zaujímalo od čoho závisí aké svetelné tabule a osvetlenie musíš mať. Pamätám si, že keď som strážil jeden tím, tak som mu musel vylepšiť tabule na elektrické, lebo jeho fanúšikovia neboli spokojní (mal 31'000 miest na sedenie).
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”