PaToM wrote:Big El wrote:...Osobně jsem vždy byl zastáncem, že i bez nekšeftingu...

S geom si dnes môžete podať ruky. Nejako vám to s tými dvojitými zápormi nejde...
Ale keď píšem, tak nech aj trocha k veci. Ja nekšeftujem hlavne preto, lebo na to nemám čas a myslím si, že keby som si ho aj našiel, veľa by som nezarobil, možno aj naopak niečo prerobil. Na trhu mi to veľmi nejde a s mojím odhadom ceny by som zrejme niektorých hráčov kúpil zbytočne draho. Ja si to idem takou pomalou cestou s maličkými úspechmi a s postupným vylepšovaním kádra i finančnej situácie. Týmto spôsobom som sa ešte nikdy nedostal nad hranicu 13 M, ale hlavné je, že klub funguje a nehrozí mu bankrot.

Hups. Pravda, tady jsem se skutečně v zápalu sdělování svého názoru do těch dvojzáporů zamotal
Jinak já jsem jednu chvíli lehce kšeftovat zkoušel. Díky tomu jsem se z nulového konta dostal na mírně plusové, kdy už pomaličku začínaly být peníze na větší investice a pokud by byl čas, tak by to asi pomalu začínalo být zajímavé. Jenže čas přestal být. A ten který jsem měl jsem nebyl ochoten věnovat projíždění na TL.
Takže ano, i já jsem pár drobných kšeftingem vydělal. A ano, pokud by mě nezastavil čas, mohlo to být i více, než pár drobných.