Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by tomkycz »

dříve bylo kšeftování snadné, bylo hodně hráčů a nebyl přímý přestup, takže se dalo snadno dohodnout na ceně. Dnes je hráčů málo, ceny vysoké a nejistota, že ti peníze na kontě budou k ho.nu až to sjarel zhasne... já sice začal hrát znovu, ale bez SPFA se kšeftuje blbě, rozklikávat každého hráče zvlášť je vopruz a tak to nedělám a beru jen to co jde na přímý přestup...

frankie má 100% pravdu. I slabý kšeftař si přijde na lepší peníze z obchodu s hráči než přistavěním stadionu... ale k čemu dnes syslit na účtě prachy když nikdo neví co bude se hrou za tři sezóny. Příliv manažerů je utopie :evil:
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:dříve bylo kšeftování snadné, bylo hodně hráčů a nebyl přímý přestup, takže se dalo snadno dohodnout na ceně. Dnes je hráčů málo, ceny vysoké a nejistota, že ti peníze na kontě budou k ho.nu až to sjarel zhasne... já sice začal hrát znovu, ale bez SPFA se kšeftuje blbě, rozklikávat každého hráče zvlášť je vopruz a tak to nedělám a beru jen to co jde na přímý přestup...

frankie má 100% pravdu. I slabý kšeftař si přijde na lepší peníze z obchodu s hráči než přistavěním stadionu... ale k čemu dnes syslit na účtě prachy když nikdo neví co bude se hrou za tři sezóny. Příliv manažerů je utopie :evil:
Vítej zpět :P Tým prozradíš? :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tomkycz wrote:dříve bylo kšeftování snadné, bylo hodně hráčů a nebyl přímý přestup, takže se dalo snadno dohodnout na ceně. Dnes je hráčů málo, ceny vysoké a nejistota, že ti peníze na kontě budou k ho.nu až to sjarel zhasne... já sice začal hrát znovu, ale bez SPFA se kšeftuje blbě, rozklikávat každého hráče zvlášť je vopruz a tak to nedělám a beru jen to co jde na přímý přestup...
a taky, driv kseftoval malokdo, ted zas malokdo nekseftuje
a to spfa, nevim, ja ho sice mam furt, ale znam hodne kseftaru (resp. i znal) kteri jeli bez spfa a meli sqely vysledky, jde to i bez nej :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:
a taky, driv kseftoval malokdo, ted zas malokdo nekseftuje
a to spfa, nevim, ja ho sice mam furt, ale znam hodne kseftaru (resp. i znal) kteri jeli bez spfa a meli sqely vysledky, jde to i bez nej :)
Teda, SPFA mám, ale pri kšeftovaní ho nepoužívam ani trochu, k čomu mi to má byť? :roll:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

no tomkycz psal o tom rozklikavani na TL...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
léblík

Post by léblík »

Sice nejsem ůh ví jaký kšeftař,ale SPFA nemám a ani jsem neměl 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
tomkycz

Post by tomkycz »

léblík wrote:Sice nejsem ůh ví jaký kšeftař,ale SPFA nemám a ani jsem neměl 8)
proto nevíš nic o tom luxusu rozbalit si celou stránku prodávaných hráčů... :wink:
Hippopotamus wrote:Teda, SPFA mám, ale pri kšeftovaní ho nepoužívam ani trochu, k čomu mi to má byť? :roll:
klikneš si na lupu pod stránkou prodávaných hráčů a všichni se hned rozbalí... bez SPFA musíš klikat na každého hráče zvlášť :evil:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tomkycz wrote:
proto nevíš nic o tom luxusu rozbalit si celou stránku prodávaných hráčů... :wink:
Hippopotamus wrote:Teda, SPFA mám, ale pri kšeftovaní ho nepoužívam ani trochu, k čomu mi to má byť? :roll:
klikneš si na lupu pod stránkou prodávaných hráčů a všichni se hned rozbalí... bez SPFA musíš klikat na každého hráče zvlášť :evil:
Mám SPFA a lupu nepoužívam, pretože neviem, kto sa má v tom bordeli potom vyznať, keď sú všetci naraz rozbalení. Po jednom si to prejdem rozhodne spoľahlivejšie a rýchlejšie ;)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
léblík

Post by léblík »

Hippopotamus wrote:
tomkycz wrote:
Mám SPFA a lupu nepoužívam, pretože neviem, kto sa má v tom bordeli potom vyznať, keď sú všetci naraz rozbalení. Po jednom si to prejdem rozhodne spoľahlivejšie a rýchlejšie ;)
Přesně tak 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
tomkycz

Post by tomkycz »

no já si teda vždy všechny rozbalil abych hned vyloučil ty na ho.no. Tj vysoká agrese nebo seklé hlavní skilly... ale oběma vám to jde dobře, takže chyba je u mě a není tedy na místě litovat se, že nejsem v klubu SPFA... :D
cerviss
Groundsman

Post by cerviss »

Ahoj... potřeboval bych poradit, hraju druhý týden a moc se v tom ještě nevyznám... Když si nastavím trénink, dám ho nastavit manuálně, vyberu u všech hráčů co mají trénovat a pak dám uložit a ok, tak když ho potom otevřu znova každý trénuje něco jiného než sem mu určil, jako by se to nastavovalo automaticky... I když dám jen uložit, ok a už se o to nezajímám tak se zlepšují v něčem jiném, takže si myslím že se mnou zadaný trénink vůbec neukládá a bere se automaticky podle trenéra... Dělám něco špatně nebo je to nějaká chyba ve hře ?? Dík
Ataner

Post by Ataner »

cerviss wrote:Ahoj... potřeboval bych poradit, hraju druhý týden a moc se v tom ještě nevyznám... Když si nastavím trénink, dám ho nastavit manuálně, vyberu u všech hráčů co mají trénovat a pak dám uložit a ok, tak když ho potom otevřu znova každý trénuje něco jiného než sem mu určil, jako by se to nastavovalo automaticky... I když dám jen uložit, ok a už se o to nezajímám tak se zlepšují v něčem jiném, takže si myslím že se mnou zadaný trénink vůbec neukládá a bere se automaticky podle trenéra... Dělám něco špatně nebo je to nějaká chyba ve hře ?? Dík
To je divný nevidím důvod proč se to neuložilo.. :roll:
JPD - B.3
Big El

Post by Big El »

cerviss wrote:Ahoj... potřeboval bych poradit, hraju druhý týden a moc se v tom ještě nevyznám... Když si nastavím trénink, dám ho nastavit manuálně, vyberu u všech hráčů co mají trénovat a pak dám uložit a ok, tak když ho potom otevřu znova každý trénuje něco jiného než sem mu určil, jako by se to nastavovalo automaticky... I když dám jen uložit, ok a už se o to nezajímám tak se zlepšují v něčem jiném, takže si myslím že se mnou zadaný trénink vůbec neukládá a bere se automaticky podle trenéra... Dělám něco špatně nebo je to nějaká chyba ve hře ?? Dík
Je to nějaká chyba. Jeden čas se mi to taky stávalo, ale myslel jsem, že je to už OK. Ono je to tak, že ten hráč trénuje to, co jsi mu uložil, ale po nějakém intervalu (nevím jistě jak dlouhém - cca 2-3 dny) to z nějakého důvodu přeskočí na nejméně vytrénovanou vlastnost. Inu nejlepší je hlídat si to po každé simulaci, nebo respektive po každé simulaci, kdy můžeš být online a případně to přenastavit... Jiné řešení asi bohužel není...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Ataner

Post by Ataner »

Big El wrote:
Je to nějaká chyba. Jeden čas se mi to taky stávalo, ale myslel jsem, že je to už OK. Ono je to tak, že ten hráč trénuje to, co jsi mu uložil, ale po nějakém intervalu (nevím jistě jak dlouhém - cca 2-3 dny) to z nějakého důvodu přeskočí na nejméně vytrénovanou vlastnost. Inu nejlepší je hlídat si to po každé simulaci, nebo respektive po každé simulaci, kdy můžeš být online a případně to přenastavit... Jiné řešení asi bohužel není...
Nastavuji každý den,dříve jsem to hlídal i po večerní simulaci.. :wink:
JPD - B.3
ps2512

Post by ps2512 »

Já hlídám po každé simulaci a pro jistotu ještě mezi nima, aby mi něco neuteklo :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”