frankie má 100% pravdu. I slabý kšeftař si přijde na lepší peníze z obchodu s hráči než přistavěním stadionu... ale k čemu dnes syslit na účtě prachy když nikdo neví co bude se hrou za tři sezóny. Příliv manažerů je utopie

Moderator: Czech Moderators
Vítej zpěttomkycz wrote:dříve bylo kšeftování snadné, bylo hodně hráčů a nebyl přímý přestup, takže se dalo snadno dohodnout na ceně. Dnes je hráčů málo, ceny vysoké a nejistota, že ti peníze na kontě budou k ho.nu až to sjarel zhasne... já sice začal hrát znovu, ale bez SPFA se kšeftuje blbě, rozklikávat každého hráče zvlášť je vopruz a tak to nedělám a beru jen to co jde na přímý přestup...
frankie má 100% pravdu. I slabý kšeftař si přijde na lepší peníze z obchodu s hráči než přistavěním stadionu... ale k čemu dnes syslit na účtě prachy když nikdo neví co bude se hrou za tři sezóny. Příliv manažerů je utopie
a taky, driv kseftoval malokdo, ted zas malokdo nekseftujetomkycz wrote:dříve bylo kšeftování snadné, bylo hodně hráčů a nebyl přímý přestup, takže se dalo snadno dohodnout na ceně. Dnes je hráčů málo, ceny vysoké a nejistota, že ti peníze na kontě budou k ho.nu až to sjarel zhasne... já sice začal hrát znovu, ale bez SPFA se kšeftuje blbě, rozklikávat každého hráče zvlášť je vopruz a tak to nedělám a beru jen to co jde na přímý přestup...
Teda, SPFA mám, ale pri kšeftovaní ho nepoužívam ani trochu, k čomu mi to má byť?frankie_doparoma wrote:a taky, driv kseftoval malokdo, ted zas malokdo nekseftujetomkycz wrote:dříve bylo kšeftování snadné, bylo hodně hráčů a nebyl přímý přestup, takže se dalo snadno dohodnout na ceně. Dnes je hráčů málo, ceny vysoké a nejistota, že ti peníze na kontě budou k ho.nu až to sjarel zhasne... já sice začal hrát znovu, ale bez SPFA se kšeftuje blbě, rozklikávat každého hráče zvlášť je vopruz a tak to nedělám a beru jen to co jde na přímý přestup...
a to spfa, nevim, ja ho sice mam furt, ale znam hodne kseftaru (resp. i znal) kteri jeli bez spfa a meli sqely vysledky, jde to i bez nej
proto nevíš nic o tom luxusu rozbalit si celou stránku prodávaných hráčů...léblík wrote:Sice nejsem ůh ví jaký kšeftař,ale SPFA nemám a ani jsem neměl
klikneš si na lupu pod stránkou prodávaných hráčů a všichni se hned rozbalí... bez SPFA musíš klikat na každého hráče zvlášťHippopotamus wrote:Teda, SPFA mám, ale pri kšeftovaní ho nepoužívam ani trochu, k čomu mi to má byť?
Mám SPFA a lupu nepoužívam, pretože neviem, kto sa má v tom bordeli potom vyznať, keď sú všetci naraz rozbalení. Po jednom si to prejdem rozhodne spoľahlivejšie a rýchlejšietomkycz wrote:proto nevíš nic o tom luxusu rozbalit si celou stránku prodávaných hráčů...léblík wrote:Sice nejsem ůh ví jaký kšeftař,ale SPFA nemám a ani jsem neměl
klikneš si na lupu pod stránkou prodávaných hráčů a všichni se hned rozbalí... bez SPFA musíš klikat na každého hráče zvlášťHippopotamus wrote:Teda, SPFA mám, ale pri kšeftovaní ho nepoužívam ani trochu, k čomu mi to má byť?
Přesně takHippopotamus wrote:Mám SPFA a lupu nepoužívam, pretože neviem, kto sa má v tom bordeli potom vyznať, keď sú všetci naraz rozbalení. Po jednom si to prejdem rozhodne spoľahlivejšie a rýchlejšietomkycz wrote:proto nevíš nic o tom luxusu rozbalit si celou stránku prodávaných hráčů...léblík wrote:Sice nejsem ůh ví jaký kšeftař,ale SPFA nemám a ani jsem neměl
To je divný nevidím důvod proč se to neuložilo..cerviss wrote:Ahoj... potřeboval bych poradit, hraju druhý týden a moc se v tom ještě nevyznám... Když si nastavím trénink, dám ho nastavit manuálně, vyberu u všech hráčů co mají trénovat a pak dám uložit a ok, tak když ho potom otevřu znova každý trénuje něco jiného než sem mu určil, jako by se to nastavovalo automaticky... I když dám jen uložit, ok a už se o to nezajímám tak se zlepšují v něčem jiném, takže si myslím že se mnou zadaný trénink vůbec neukládá a bere se automaticky podle trenéra... Dělám něco špatně nebo je to nějaká chyba ve hře ?? Dík
Je to nějaká chyba. Jeden čas se mi to taky stávalo, ale myslel jsem, že je to už OK. Ono je to tak, že ten hráč trénuje to, co jsi mu uložil, ale po nějakém intervalu (nevím jistě jak dlouhém - cca 2-3 dny) to z nějakého důvodu přeskočí na nejméně vytrénovanou vlastnost. Inu nejlepší je hlídat si to po každé simulaci, nebo respektive po každé simulaci, kdy můžeš být online a případně to přenastavit... Jiné řešení asi bohužel není...cerviss wrote:Ahoj... potřeboval bych poradit, hraju druhý týden a moc se v tom ještě nevyznám... Když si nastavím trénink, dám ho nastavit manuálně, vyberu u všech hráčů co mají trénovat a pak dám uložit a ok, tak když ho potom otevřu znova každý trénuje něco jiného než sem mu určil, jako by se to nastavovalo automaticky... I když dám jen uložit, ok a už se o to nezajímám tak se zlepšují v něčem jiném, takže si myslím že se mnou zadaný trénink vůbec neukládá a bere se automaticky podle trenéra... Dělám něco špatně nebo je to nějaká chyba ve hře ?? Dík
Nastavuji každý den,dříve jsem to hlídal i po večerní simulaci..Big El wrote:Je to nějaká chyba. Jeden čas se mi to taky stávalo, ale myslel jsem, že je to už OK. Ono je to tak, že ten hráč trénuje to, co jsi mu uložil, ale po nějakém intervalu (nevím jistě jak dlouhém - cca 2-3 dny) to z nějakého důvodu přeskočí na nejméně vytrénovanou vlastnost. Inu nejlepší je hlídat si to po každé simulaci, nebo respektive po každé simulaci, kdy můžeš být online a případně to přenastavit... Jiné řešení asi bohužel není...cerviss wrote:Ahoj... potřeboval bych poradit, hraju druhý týden a moc se v tom ještě nevyznám... Když si nastavím trénink, dám ho nastavit manuálně, vyberu u všech hráčů co mají trénovat a pak dám uložit a ok, tak když ho potom otevřu znova každý trénuje něco jiného než sem mu určil, jako by se to nastavovalo automaticky... I když dám jen uložit, ok a už se o to nezajímám tak se zlepšují v něčem jiném, takže si myslím že se mnou zadaný trénink vůbec neukládá a bere se automaticky podle trenéra... Dělám něco špatně nebo je to nějaká chyba ve hře ?? Dík