No potom co mne dneska smáznul ve Spameru Oliva mi ani nic jiného nezbývá...ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Milko teď dostane 2x na prdel a bude to. "Priemerný tím", zostudí Milka

Moderator: Czech Moderators
No potom co mne dneska smáznul ve Spameru Oliva mi ani nic jiného nezbývá...ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Zvykaj si prehry šutríku, zvykaj, lebo v najbližšej dobe zabudneš ako chutia víťazstvá...šutr wrote:No potom co mne dneska smáznul ve Spameru Oliva mi ani nic jiného nezbývá...ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
NIKDYMilko wrote:Zvykaj si prehry šutríku, zvykaj, lebo v najbližšej dobe zabudneš ako chutia víťazstvá...šutr wrote:No potom co mne dneska smáznul ve Spameru Oliva mi ani nic jiného nezbývá...ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ach jo, jak Ti to už jinak mám říkat. Když dostane Tvoje obrana 4 fíky, tak to není oěkný fotbal. To je ementál. Je to tým bez disciplíny, který není ochotný bránit!tosa_CZ wrote:semifinále
Libo Team 4:3 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(135:128)
S Libem u Liba, zázrak se nekonal. Hrál se však oboustranně pěkný fotbal - ač po první půli to vypadalo na náš totální propadák, kdy jsme do kabin šli za stavu 3:1, v druhém dějství se nám přeci jen podařilo přidat a zápas aspoň trochu zdramatizovat.
I tak je pro náš tým účast v semifinále, s ohledem na konkurenci tohoto ročníku, náramným úspěchem a s turnajem jsme nadmíru spokojeniKdyž se podíváme na týmy a jejich manažery neúspěšně hrající osmifinále i čtvrfinále, které a kteří skončili až daleko za námi, je nám ještě veseleji
Díky! Jinak máš pravdu, že nemáme takovou ochotu bránit jako Ty, betonáři. Odměnou je pro nás naprostá spokojenost fans a můj tým, oproti Tvému, i při venkovních zápasech zaručuje hodně platících, lačných po poutavém fotbalovém představení, což je přesný opak Tvých prefabrikátůBig El wrote:Ach jo, jak Ti to už jinak mám říkat. Když dostane Tvoje obrana 4 fíky, tak to není oěkný fotbal. To je ementál. Je to tým bez disciplíny, který není ochotný bránit!![]()
Nicméně k semifinále gratuluju. To je pěkný výkon
Jsi asi nebyl v klubový hospodě po zápase. Ti fans, co tam byli, nevypadali nadšeně. Spíš nadávali na to, jak děravá ta obrana jetosa_CZ wrote:Díky! Jinak máš pravdu, že nemáme takovou ochotu bránit jako Ty, betonáři. Odměnou je pro nás naprostá spokojenost fans a můj tým, oproti Tvému, i při venkovních zápasech zaručuje hodně platících, lačných po poutavém fotbalovém představení, což je přesný opak Tvých prefabrikátůBig El wrote:Ach jo, jak Ti to už jinak mám říkat. Když dostane Tvoje obrana 4 fíky, tak to není oěkný fotbal. To je ementál. Je to tým bez disciplíny, který není ochotný bránit!![]()
Nicméně k semifinále gratuluju. To je pěkný výkon
To sis malinko popletl! Hrálo se u Liba a byla to jeho klubová hospoda a jeho nespokojení fans - ti právě smutně konstatovali, jak má jejich tým děravou obranu, když dostal tři branky, a chválili hosty, jak u nich zahráli dobře a navíc atraktivně i v roli outsiderůBig El wrote:Jsi asi nebyl v klubový hospodě po zápase. Ti fans, co tam byli, nevypadali nadšeně. Spíš nadávali na to, jak děravá ta obrana je
Díky Miloši, dnešní zápas na tomto turnaji byl pro mne velikánskou prioritou a naštěstí to vyšlo, ikdyž v 90minMilko wrote:Gratulujem šutríkovi k postupu do finále![]()
![]()
Zaslúžene ide ďalej a nám zostali len oči pre plač...
![]()
Hráči, ktorí sklamali v semifinále okamžite boli umiestnení na transfer listinu...