Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

šutr
Team President

Re: Stratovarius Cup XI.

Post by šutr »

ps2512 wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
Milko teď dostane 2x na prdel a bude to. "Priemerný tím", zostudí Milka :lol:
No potom co mne dneska smáznul ve Spameru Oliva mi ani nic jiného nezbývá... :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Milko
Member of the Soccer Project Association

Post by Milko »

šutr wrote:
No potom co mne dneska smáznul ve Spameru Oliva mi ani nic jiného nezbývá... :mrgreen:
Zvykaj si prehry šutríku, zvykaj, lebo v najbližšej dobe zabudneš ako chutia víťazstvá... :mrgreen:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
šutr
Team President

Post by šutr »

Milko wrote:
šutr wrote:
Zvykaj si prehry šutríku, zvykaj, lebo v najbližšej dobe zabudneš ako chutia víťazstvá... :mrgreen:
NIKDY :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

semifinále
Libo Team 4:3 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(135:128)

S Libem u Liba, zázrak se nekonal. Hrál se však oboustranně pěkný fotbal - ač po první půli to vypadalo na náš totální propadák, kdy jsme do kabin šli za stavu 3:1, v druhém dějství se nám přeci jen podařilo přidat a zápas aspoň trochu zdramatizovat.

I tak je pro náš tým účast v semifinále, s ohledem na konkurenci tohoto ročníku, náramným úspěchem a s turnajem jsme nadmíru spokojeni :wink: Když se podíváme na týmy a jejich manažery neúspěšně hrající osmifinále i čtvrfinále, které a kteří skončili až daleko za námi, je nám ještě veseleji :mrgreen:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Big El

Post by Big El »

tosa_CZ wrote:semifinále
Libo Team 4:3 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(135:128)

S Libem u Liba, zázrak se nekonal. Hrál se však oboustranně pěkný fotbal - ač po první půli to vypadalo na náš totální propadák, kdy jsme do kabin šli za stavu 3:1, v druhém dějství se nám přeci jen podařilo přidat a zápas aspoň trochu zdramatizovat.

I tak je pro náš tým účast v semifinále, s ohledem na konkurenci tohoto ročníku, náramným úspěchem a s turnajem jsme nadmíru spokojeni :wink: Když se podíváme na týmy a jejich manažery neúspěšně hrající osmifinále i čtvrfinále, které a kteří skončili až daleko za námi, je nám ještě veseleji :mrgreen:
Ach jo, jak Ti to už jinak mám říkat. Když dostane Tvoje obrana 4 fíky, tak to není oěkný fotbal. To je ementál. Je to tým bez disciplíny, který není ochotný bránit! 8)

Nicméně k semifinále gratuluju. To je pěkný výkon :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Big El wrote:Ach jo, jak Ti to už jinak mám říkat. Když dostane Tvoje obrana 4 fíky, tak to není oěkný fotbal. To je ementál. Je to tým bez disciplíny, který není ochotný bránit! 8)

Díky! Jinak máš pravdu, že nemáme takovou ochotu bránit jako Ty, betonáři. Odměnou je pro nás naprostá spokojenost fans a můj tým, oproti Tvému, i při venkovních zápasech zaručuje hodně platících, lačných po poutavém fotbalovém představení, což je přesný opak Tvých prefabrikátů :mrgreen:
Big El

Post by Big El »

tosa_CZ wrote:
Big El wrote:Ach jo, jak Ti to už jinak mám říkat. Když dostane Tvoje obrana 4 fíky, tak to není oěkný fotbal. To je ementál. Je to tým bez disciplíny, který není ochotný bránit! 8)

Díky! Jinak máš pravdu, že nemáme takovou ochotu bránit jako Ty, betonáři. Odměnou je pro nás naprostá spokojenost fans a můj tým, oproti Tvému, i při venkovních zápasech zaručuje hodně platících, lačných po poutavém fotbalovém představení, což je přesný opak Tvých prefabrikátů :mrgreen:
Jsi asi nebyl v klubový hospodě po zápase. Ti fans, co tam byli, nevypadali nadšeně. Spíš nadávali na to, jak děravá ta obrana je 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Big El wrote:Jsi asi nebyl v klubový hospodě po zápase. Ti fans, co tam byli, nevypadali nadšeně. Spíš nadávali na to, jak děravá ta obrana je 8)
To sis malinko popletl! Hrálo se u Liba a byla to jeho klubová hospoda a jeho nespokojení fans - ti právě smutně konstatovali, jak má jejich tým děravou obranu, když dostal tři branky, a chválili hosty, jak u nich zahráli dobře a navíc atraktivně i v roli outsiderů :D
palo

Post by palo »

SEMIFINÁLE:

Libo Team - 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 4:3
výkony 135:128,agr.65:65,rozh.97%,5637 diváků

Branky: 37.Ščasný,38.a 52.Dobre,39.Holub - 28.a 58.Blank,48.Figo Ganya
ČK: 79.Simaeys (Libo Team)

Libo Team: 3-4-3 protiútoky
Eskandarian 73 - Nowak 73,Urbšys 68,Kopřiva 71 - Simaeys 64,Corstjens 68,Luíz Toranzo 68,Holub 70 - Ščasný 71,Papura 71,Dobre 72

1.FC PSCHDS Vysoké Mýto: 3-4-3 protiútoky
Galbavý 67 - Aoun 66,Richter 63,Englebert 67 - Rada 68,Magera 70,Mácha 66,Herda 64 - Blank 67,Figo Ganya 67,Kalivoda 64

Libo Team dokázal za dvě minuty otočit výsledek z 0:1 na 3:1.

O druhé finálové místo si to zítra ve 14:00 rozdají Milko s Šutříkem...
Image
palo

Post by palo »

V prvním z dvou dnešních střetů Milka s Šutrem zahrál Šutrteam v rámci Spamer Cupu brutálních 145.Jak dopadne odveta ve 14:00 ???
Image
palo

Post by palo »

The Last Mohycan - Šutrteam 2:3
výkony 137:142,agr.100:95,rozh.64%,4700 diváků

Branky: 27.a 62.Palinek - 45.a 52.Hamadama,90.De Mets

The Last Mohycan: 5-3-2 dlouhé míče
Dixon 70 - Paul 70,Zienczuk 69,Poškus 72,Karim Yayla 71 (22.Correia 67),Ericsson 70 - Brack 68,McMahon 70,Stuckens 70 - Palinek 71,Jovanovič 69

Šutrteam: 3-4-3 protiútoky
Davchev 70 - Tsvangirai 70,Lintner 73,Radukivi 69 - Čížek 70,Bubalo 70,De Mets 70,Piette 71 - Hamadama 71,Knipping 72,Chen 71

Šutřík zvládl i druhý dnešní souboj s Milkem.Hráči The Last Mohycan se statečně drželi až do 90.minuty,pak ale rozhodl De Mets.
Ve finále se utkají soupeři ze skupiny 7 Libo Team a Šutrteam.
Last edited by palo on Fri Nov 18, 2011 3:29 pm, edited 1 time in total.
Image
Milko

Post by Milko »

Gratulujem šutríkovi k postupu do finále :!: :!: :!: Zaslúžene ide ďalej a nám zostali len oči pre plač... :cry:
Hráči, ktorí sklamali v semifinále okamžite boli umiestnení na transfer listinu... :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
palo

Post by palo »

Image
Image
šutr
Team President

Post by šutr »

Milko wrote:Gratulujem šutríkovi k postupu do finále :!: :!: :!: Zaslúžene ide ďalej a nám zostali len oči pre plač... :cry:
Hráči, ktorí sklamali v semifinále okamžite boli umiestnení na transfer listinu... :wink:
Díky Miloši, dnešní zápas na tomto turnaji byl pro mne velikánskou prioritou a naštěstí to vyšlo, ikdyž v 90min :mrgreen:
Už jen poslední krůček nám chybí...
Šutr
Šutrteam B3
mantel

Post by mantel »

Když tak koukám na ty Šutrovy výkony, tak si říkám, že je dobře, že už jsem z turnaje venku. Těch mých 130 a kousek by v zápasech s ním vypadalo značně blbě. No a teď konec spamování a jdu na transfer koupit nějaké předražené hvězdy, abych příště dopadnul lépe, až ho někde potkám.
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”