Moderator: Czech Moderators
a koho to zajímá...Azor wrote:No, skvělé...
Jéžiš, tak jsem se zde sdělil svoje trable no a co... Já taky si někdy myslím že nějaký příspěvek není zajímavý, ale že bych tu nějak interpeloval, to zas ne..tomkycz wrote:a koho to zajímá...Azor wrote:No, skvělé...
![]()
AzoreeeeAzor wrote:Jéžiš, tak jsem se zde sdělil svoje trable no a co... Já taky si někdy myslím že nějaký příspěvek není zajímavý, ale že bych tu nějak interpeloval, to zas ne..tomkycz wrote:a koho to zajímá...Azor wrote:No, skvělé...
![]()
aspoň občas si to po sobě přečti a pak teprve odešli, někdy to stojí fakt za to !!! Když si chceš někde vylejt srdíčko, tak zkus tlachárnu...Azor wrote:No, když bych to přeženu, tak vlastně bych mohl interpelovat, tedy ždáat vysvětlení proč tu ten manažer dal zrovna tento příspěvek![]()
Ale ano, máš pravdu, jsem se spletl
Nechme ho , vždyt oba vidíme , že je chudák takovej pomalejší Azůrektomkycz wrote:aspoň občas si to po sobě přečti a pak teprve odešli, někdy to stojí fakt za to !!! Když si chceš někde vylejt srdíčko, tak zkus tlachárnu...Azor wrote:No, když bych to přeženu, tak vlastně bych mohl interpelovat, tedy ždáat vysvětlení proč tu ten manažer dal zrovna tento příspěvek![]()
Ale ano, máš pravdu, jsem se spletl
Ha, ha moc vtipný, ty velká lebkoléblík wrote:Nechme ho , vždyt oba vidíme , že je chudák takovej pomalejší Azůrektomkycz wrote:aspoň občas si to po sobě přečti a pak teprve odešli, někdy to stojí fakt za to !!! Když si chceš někde vylejt srdíčko, tak zkus tlachárnu...Azor wrote:No, když bych to přeženu, tak vlastně bych mohl interpelovat, tedy ždáat vysvětlení proč tu ten manažer dal zrovna tento příspěvek![]()
Ale ano, máš pravdu, jsem se spletl![]()
![]()
Azore je hrozně vtipný , když se snažíš být vtipnej a chytrejAzor wrote:Ha, ha moc vtipný, ty velká lebkoléblík wrote:Nechme ho , vždyt oba vidíme , že je chudák takovej pomalejší Azůrektomkycz wrote:
aspoň občas si to po sobě přečti a pak teprve odešli, někdy to stojí fakt za to !!! Když si chceš někde vylejt srdíčko, tak zkus tlachárnu...![]()
![]()
![]()
![]()
A ano, vím že tu občas vyrobím chyby v psaní a odešlu to tak jak to je. Tedy slibuji, že se to pokusím vždy po sobě přečíst, teda pokud si vzpomenu, že to mám po sobě znova přečíst
Tak nakonec Ahiba šel 22.12 do týmu 1 FC BRNO UNITED za € 53.000.000,00, manažer tohoto bude 15.února slavit 2 roky na SP...Azor wrote:No jo, ale vezmi si, že ten Ahiba má agr. 5% a navíc je to CF. Tím ale neříkám že 50 mega je adekvátní nabídka, těch 40 mega je už na horní hranici... Nu, uvidíme jak to dopadneHippopotamus wrote:Čo to zase je? Tým by mali dať ban za znevažovanie SP peňazí...
Ten týpek (detaily tuBrahima Beugre Ahiba) bude hrať pri 100exp sotva 76
vyrovnany zapas, alespon v nekterych aspektech
Vyrovnané % u všech řad a 2 góly ve dvou a pak ve třech minutách?
No myslel jsem především vyrovnané výkony všech řad. A přitom to jednomu z týmů nestačilo na bod. Ale to zas tak zajímavé neníAzor wrote:Vyrovnané % u všech řad a 2 góly ve dvou a pak ve třech minutách?