zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
No, skvělé
Kua, mám nyní jen 2 gólmany, 3 je zraněný a ten jeden hrál dnes ligu s outsiderem a má fyzičku 83%. dnes tedy ke všem nastoupí Béčkový brankář co v lize odpočíval. Ale zítra tu máme pohár a tam přes týden téměř nikdy nenasazuji Áčko, a ani zítřek nebude vyjímkou. Tudíž tam vyběhne ten brankář s fyz. 83%. Pak ale mám celou středu zápasů , Béčkový brankář se unaví, ale měl by nastoupit pak na čtvteční a páteční ligu. Si teda říkám, jakou ti dva budou mít ve čtvrtek fyzičku
a to se Áčkový brankář vrátí za 2 dny a k tomu má fyz. jen 51%...
-
tomkycz
- Member of the Soccer Project Association
a koho to zajímá...Azor wrote:No, skvělé...
Jéžiš, tak jsem se zde sdělil svoje trable no a co... Já taky si někdy myslím že nějaký příspěvek není zajímavý, ale že bych tu nějak interpeloval, to zas ne..tomkycz wrote:a koho to zajímá...Azor wrote:No, skvělé...
![]()
-
léblík
AzoreeeeAzor wrote:Jéžiš, tak jsem se zde sdělil svoje trable no a co... Já taky si někdy myslím že nějaký příspěvek není zajímavý, ale že bych tu nějak interpeloval, to zas ne..tomkycz wrote:a koho to zajímá...Azor wrote:No, skvělé...
![]()
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
[quote="léblík"
Azoreeee
Ty asi spíš myslíš interpretovat že ? Interpelovat se používá v poslanecké sněmovně , jako žádost poslance o vysvětlení věci od členů vlády
[/quote]
No, když bych to přeženu, tak vlastně bych mohl interpelovat, tedy ždáat vysvětlení proč tu ten manažer dal zrovna tento příspěvek
Ale ano, máš pravdu, jsem se spletl
Azoreeee
No, když bych to přeženu, tak vlastně bych mohl interpelovat, tedy ždáat vysvětlení proč tu ten manažer dal zrovna tento příspěvek
-
tomkycz
aspoň občas si to po sobě přečti a pak teprve odešli, někdy to stojí fakt za to !!! Když si chceš někde vylejt srdíčko, tak zkus tlachárnu...Azor wrote:No, když bych to přeženu, tak vlastně bych mohl interpelovat, tedy ždáat vysvětlení proč tu ten manažer dal zrovna tento příspěvek![]()
-
léblík
Nechme ho , vždyt oba vidíme , že je chudák takovej pomalejší Azůrektomkycz wrote:aspoň občas si to po sobě přečti a pak teprve odešli, někdy to stojí fakt za to !!! Když si chceš někde vylejt srdíčko, tak zkus tlachárnu...Azor wrote:No, když bych to přeženu, tak vlastně bych mohl interpelovat, tedy ždáat vysvětlení proč tu ten manažer dal zrovna tento příspěvek![]()
Ha, ha moc vtipný, ty velká lebkoléblík wrote:Nechme ho , vždyt oba vidíme , že je chudák takovej pomalejší Azůrektomkycz wrote:aspoň občas si to po sobě přečti a pak teprve odešli, někdy to stojí fakt za to !!! Když si chceš někde vylejt srdíčko, tak zkus tlachárnu...Azor wrote:No, když bych to přeženu, tak vlastně bych mohl interpelovat, tedy ždáat vysvětlení proč tu ten manažer dal zrovna tento příspěvek![]()
Ale ano, máš pravdu, jsem se spletl![]()
![]()
A ano, vím že tu občas vyrobím chyby v psaní a odešlu to tak jak to je. Tedy slibuji, že se to pokusím vždy po sobě přečíst, teda pokud si vzpomenu, že to mám po sobě znova přečíst
-
léblík
Azore je hrozně vtipný , když se snažíš být vtipnej a chytrejAzor wrote:Ha, ha moc vtipný, ty velká lebkoléblík wrote:Nechme ho , vždyt oba vidíme , že je chudák takovej pomalejší Azůrektomkycz wrote:
aspoň občas si to po sobě přečti a pak teprve odešli, někdy to stojí fakt za to !!! Když si chceš někde vylejt srdíčko, tak zkus tlachárnu...![]()
![]()
![]()
![]()
A ano, vím že tu občas vyrobím chyby v psaní a odešlu to tak jak to je. Tedy slibuji, že se to pokusím vždy po sobě přečíst, teda pokud si vzpomenu, že to mám po sobě znova přečíst
Tak nakonec Ahiba šel 22.12 do týmu 1 FC BRNO UNITED za € 53.000.000,00, manažer tohoto bude 15.února slavit 2 roky na SP...Azor wrote:No jo, ale vezmi si, že ten Ahiba má agr. 5% a navíc je to CF. Tím ale neříkám že 50 mega je adekvátní nabídka, těch 40 mega je už na horní hranici... Nu, uvidíme jak to dopadneHippopotamus wrote:Čo to zase je? Tým by mali dať ban za znevažovanie SP peňazí...
Ten týpek (detaily tuBrahima Beugre Ahiba) bude hrať pri 100exp sotva 76
I dnes se přihlásil, tudíž zabanován není, jestli se ten obchod nějak pokutoval, to nevím. Níceméně to je velmi zajímavá cena nákupu...
-
Hippopotamus
To bolo dnes ráno starostí, čo budem robiť s piatimi RMkami v tíme

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
impossible
vyrovnany zapas, alespon v nekterych aspektech
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Vyrovnané % u všech řad a 2 góly ve dvou a pak ve třech minutách?
No myslel jsem především vyrovnané výkony všech řad. A přitom to jednomu z týmů nestačilo na bod. Ale to zas tak zajímavé neníAzor wrote:Vyrovnané % u všech řad a 2 góly ve dvou a pak ve třech minutách?
Nicméně výkony všech řad takhle vyrovnané jsem možná ještě neviděl, nevím jistě.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům