nestraš...Dajo wrote:A dúfam,že už ani nebude.mrakoplas44 wrote: Dík. Moc často se mi nestává tě porazit.V lige už dáme aj 141.
Sranda cup
Moderator: Czech Moderators
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
Re: Sranda cup 20 - skupiny

Tak ono to nie je až také strašné číslo , ale po nedávnej prerábke kde nezostal kameň na kameni , poteší.palo wrote:nestraš...Dajo wrote:A dúfam,že už ani nebude.mrakoplas44 wrote: Dík. Moc často se mi nestává tě porazit.V lige už dáme aj 141.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
palo
Na nás to zatím stačí - mně se po přestavbě zatím jednou povedla 140...Dajo wrote: Tak ono to nie je až také strašné číslo , ale po nedávnej prerábke kde nezostal kameň na kameni , poteší.

Pozeral som tvoje mužstvo a môžem povedať , že budeš mať super mužstvo a budem sa tešiť na naše vzájomné zápasy.palo wrote:Na nás to zatím stačí - mně se po přestavbě zatím jednou povedla 140...Dajo wrote: Tak ono to nie je až také strašné číslo , ale po nedávnej prerábke kde nezostal kameň na kameni , poteší.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
palo
Pokud na nás zase nepustíš Luneticy tak se taky těšíme...Dajo wrote:Pozeral som tvoje mužstvo a môžem povedať , že budeš mať super mužstvo a budem sa tešiť na naše vzájomné zápasy.palo wrote:Na nás to zatím stačí - mně se po přestavbě zatím jednou povedla 140...Dajo wrote: Tak ono to nie je až také strašné číslo , ale po nedávnej prerábke kde nezostal kameň na kameni , poteší.

Posledný náš vzájomný zápas som nič nezorganizoval a prehral som.palo wrote: Pokud na nás zase nepustíš Luneticy tak se taky těšíme...
Tak, nabudúce.......sa teš
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Výsledky osmifinále:
Stratovarius : Husičova 11 2:1
FC Trabant : 1FC Mrakoplaš 0:1
FK VIKTORIA OREŠANY : Brujeria 2:5
Fc Mantel : Bohemians 1905 1:2
Wellweak : The Last Mohycan 1:0
Primisimo FC : AC Youda 3:0
No Boost : Erik's Plumlov 0:1
Šutrteam : FC DAC 1:0
Stratovarius : Husičova 11 2:1
FC Trabant : 1FC Mrakoplaš 0:1
FK VIKTORIA OREŠANY : Brujeria 2:5
Fc Mantel : Bohemians 1905 1:2
Wellweak : The Last Mohycan 1:0
Primisimo FC : AC Youda 3:0
No Boost : Erik's Plumlov 0:1
Šutrteam : FC DAC 1:0
Wellweak
Re: Sranda cup 20 - čtvrtfinále
Los čtvrtfinále:
Po 2.1. 2012 14:00 Bohemians 1905 : Brujeria
Souboj dvou céčkařů. Zatím co jony.ho tým okupuje první místo, Foxir má spíš opačné starosti a je jen těsně nad čárou sestupu. Přesto očekávám vyrovnaný souboj. Šance na postup 50:50
Út 3.1. 2012 14:00 Primisimo FC : 1FC Mrakoplaš
Roman narozdíl od Prima moc neřeší ligu a tak by mohl domácí zle potrápit. Přesto však zůstávají mírným favoritem. Šance na postup 55:45
Út 3.1. 2012 14:00 Stratovarius : Erik's Plumlov
Palův tým míří za postupem do E-čka a měl by postoupit dál i v našem turnaji. Šance na postup 60:40
Út 3.1. 2012 18:00 Šutrteam : Wellweak
Já můžu jenom překvapit
Šance na postup 80:20
Po 2.1. 2012 14:00 Bohemians 1905 : Brujeria
Souboj dvou céčkařů. Zatím co jony.ho tým okupuje první místo, Foxir má spíš opačné starosti a je jen těsně nad čárou sestupu. Přesto očekávám vyrovnaný souboj. Šance na postup 50:50
Roman narozdíl od Prima moc neřeší ligu a tak by mohl domácí zle potrápit. Přesto však zůstávají mírným favoritem. Šance na postup 55:45
Út 3.1. 2012 14:00 Stratovarius : Erik's Plumlov
Palův tým míří za postupem do E-čka a měl by postoupit dál i v našem turnaji. Šance na postup 60:40
Út 3.1. 2012 18:00 Šutrteam : Wellweak
Já můžu jenom překvapit
Wellweak
-
mrakoplas44
Nevím jestli potrápit je to správné slovo, ale vystrašit bych ho chtěl.koster wrote:Los čtvrtfinále:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-
MilanSLOVAKIA
Šutrteam 1 - 0 FC DAC
výkony - 129 : 125
Ajajaj zase raz sa nam zvitazit proti tomuto timu nepodarilo. Ak dobre viem tak tymto zapasom sme skoncili nekonecnu seriu zapasov so Sutrikom ktorych bolo v poslednej dobe naozaj pozehnane. Jedine co sa nam v nich podarilo uhrat je jedna remiza asi zo 7 zapasov ak ma pamet neklame. Tu je vsak dolezite ze uz konecne sme sa vobec prebojovali do play - off v tomto pohari a hambu sme si nespravili. Sutrteam vyhral len tesne jedinym golov v 33. minute ktory dal Alfred Chukuma. Gratulujem k postupu a my sa s tymto rocnikom lucime.
výkony - 129 : 125
Ajajaj zase raz sa nam zvitazit proti tomuto timu nepodarilo. Ak dobre viem tak tymto zapasom sme skoncili nekonecnu seriu zapasov so Sutrikom ktorych bolo v poslednej dobe naozaj pozehnane. Jedine co sa nam v nich podarilo uhrat je jedna remiza asi zo 7 zapasov ak ma pamet neklame. Tu je vsak dolezite ze uz konecne sme sa vobec prebojovali do play - off v tomto pohari a hambu sme si nespravili. Sutrteam vyhral len tesne jedinym golov v 33. minute ktory dal Alfred Chukuma. Gratulujem k postupu a my sa s tymto rocnikom lucime.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
-
mrakoplas44
Primisimo FC 4 - 3 1FC Mrakoplaš
139 - 129
Jak jsem si myslel , neměl jsem šanci. To není nic nového pod sluncem, ale zranění mého LM je celkem problém a tak budeme muset něco vypustit.
Gratulace soupeři.
139 - 129
Jak jsem si myslel , neměl jsem šanci. To není nic nového pod sluncem, ale zranění mého LM je celkem problém a tak budeme muset něco vypustit.
Gratulace soupeři.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
Výsledky čtvrtfinále:
Bohemians 1905 : Brujeria 1:4 (104:136)
Primisimo FC : 1FC Mrakoplaš 4:3 (139:129)
Stratovarius : Erik's Plumlov 3:2 (137:128)
Šutrteam : Wellweak 2:2 p.5:3(131:131)
jen trochu víc štěstí a málem se mě to překvapení povedlo.
Bohemians 1905 : Brujeria 1:4 (104:136)
Primisimo FC : 1FC Mrakoplaš 4:3 (139:129)
Stratovarius : Erik's Plumlov 3:2 (137:128)
Šutrteam : Wellweak 2:2 p.5:3(131:131)
Wellweak
Los semifinále:
Pá 6.1. 2012 14:00 Primisimo FC : Stratovarius
Prima čeká v lize aktuálně první tým, zatímco Palo může poslat na SP-tým juniorku a pošetřit síly , kterých už na konci týdne není moc. Pomůže mu to k postupu? Šance na postup 45:55
Pá 6.1. 2012 22:00 Šutrteam : Brujeria
Posledních pět ročníků si pohárky z našeho turnaje odnáší pouze tyto dva týmy. Kdo se podívá do dalšího finále? Šance na postup 50:50
Pá 6.1. 2012 14:00 Primisimo FC : Stratovarius
Prima čeká v lize aktuálně první tým, zatímco Palo může poslat na SP-tým juniorku a pošetřit síly , kterých už na konci týdne není moc. Pomůže mu to k postupu? Šance na postup 45:55
Pá 6.1. 2012 22:00 Šutrteam : Brujeria
Posledních pět ročníků si pohárky z našeho turnaje odnáší pouze tyto dva týmy. Kdo se podívá do dalšího finále? Šance na postup 50:50
Wellweak
-
palo
Re: Sranda cup 20 - semifinále
Tak semifinále se nám moc nepovedlo - brzy ráno přišla zpráva,že se zranil áčkový RM,na což jsem neměl možnost reagovat a nastoupil nevytrénovaný junior (výkon 45),ve 38.minutě se zranil nejlepší stoper a nahradil ho SW,který hrál ráno ligu (výkon 57) a v 82.minutě šel ven druhý stoper s ČK.
No aspoň už vím,proč se tento turnaj jmenuje Sranda Cup...
Primisimo FC - Stratovarius 4:3 (135:128)
Primovi každopádně gratuluju k postupu !
No aspoň už vím,proč se tento turnaj jmenuje Sranda Cup...

Re: Sranda cup 20 - semifinále
Dekuju Palo. Nam se naopak zapas vylozene povedl, i pres narocny program hraci podali solidni vykon, a jelikoz neprisel zadny zasah shora v podobe zraneni ci CK, tak jdeme dale.palo wrote:Tak semifinále se nám moc nepovedlo - brzy ráno přišla zpráva,že se zranil áčkový RM,na což jsem neměl možnost reagovat a nastoupil nevytrénovaný junior (výkon 45),ve 38.minutě se zranil nejlepší stoper a nahradil ho SW,který hrál ráno ligu (výkon 57) a v 82.minutě šel ven druhý stoper s ČK.
No aspoň už vím,proč se tento turnaj jmenuje Sranda Cup...![]()
EDIT: Tak v repete, ktere jsme si dali dneska v MTP jsme jiz prilis stesti nemeli, prislo jak zraneni tak CK