nestraš...Dajo wrote:A dúfam,že už ani nebude.mrakoplas44 wrote: Dík. Moc často se mi nestává tě porazit.V lige už dáme aj 141.

Moderator: Czech Moderators
nestraš...Dajo wrote:A dúfam,že už ani nebude.mrakoplas44 wrote: Dík. Moc často se mi nestává tě porazit.V lige už dáme aj 141.
Tak ono to nie je až také strašné číslo , ale po nedávnej prerábke kde nezostal kameň na kameni , poteší.palo wrote:nestraš...Dajo wrote:A dúfam,že už ani nebude.mrakoplas44 wrote: Dík. Moc často se mi nestává tě porazit.V lige už dáme aj 141.
Na nás to zatím stačí - mně se po přestavbě zatím jednou povedla 140...Dajo wrote: Tak ono to nie je až také strašné číslo , ale po nedávnej prerábke kde nezostal kameň na kameni , poteší.
Pozeral som tvoje mužstvo a môžem povedať , že budeš mať super mužstvo a budem sa tešiť na naše vzájomné zápasy.palo wrote:Na nás to zatím stačí - mně se po přestavbě zatím jednou povedla 140...Dajo wrote: Tak ono to nie je až také strašné číslo , ale po nedávnej prerábke kde nezostal kameň na kameni , poteší.
Pokud na nás zase nepustíš Luneticy tak se taky těšíme...Dajo wrote:Pozeral som tvoje mužstvo a môžem povedať , že budeš mať super mužstvo a budem sa tešiť na naše vzájomné zápasy.palo wrote:Na nás to zatím stačí - mně se po přestavbě zatím jednou povedla 140...Dajo wrote: Tak ono to nie je až také strašné číslo , ale po nedávnej prerábke kde nezostal kameň na kameni , poteší.
Posledný náš vzájomný zápas som nič nezorganizoval a prehral som.palo wrote: Pokud na nás zase nepustíš Luneticy tak se taky těšíme...
Nevím jestli potrápit je to správné slovo, ale vystrašit bych ho chtěl.koster wrote:Los čtvrtfinále:
Út 3.1. 2012 14:00 Primisimo FC : 1FC Mrakoplaš
Roman narozdíl od Prima moc neřeší ligu a tak by mohl domácí zle potrápit. Přesto však zůstávají mírným favoritem. Šance na postup 55:45
Dekuju Palo. Nam se naopak zapas vylozene povedl, i pres narocny program hraci podali solidni vykon, a jelikoz neprisel zadny zasah shora v podobe zraneni ci CK, tak jdeme dale.palo wrote:Tak semifinále se nám moc nepovedlo - brzy ráno přišla zpráva,že se zranil áčkový RM,na což jsem neměl možnost reagovat a nastoupil nevytrénovaný junior (výkon 45),ve 38.minutě se zranil nejlepší stoper a nahradil ho SW,který hrál ráno ligu (výkon 57) a v 82.minutě šel ven druhý stoper s ČK.
No aspoň už vím,proč se tento turnaj jmenuje Sranda Cup...![]()
Primisimo FC - Stratovarius 4:3 (135:128)
Primovi každopádně gratuluju k postupu !