zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Papa Bouba Diop »

Azor wrote:
Papa Bouba Diop wrote:30M za juniora :?: kde to jsme :)
V roce 2012 :mrgreen: :wink: Ale k věci: jak říkám, když se mrknem na ty hlavní skilly post a agresivitu tak se není co divit že na ty mladíky jsou takové nabídky :wink:
no je vidět že se fakt blíží konec světa :mrgreen: v době, kdy jsem dával dohromady tým já (cca od 37. do 41. sezony) by za ně někdo dal tak maximálně 15M :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

lol, dat vic jak 30M za hrace co ma vytrenovany jen hlavni je proste pichovina nejvetsi. proc uz, kdyz uz, neprihodit blbejch 18M a nekoupit si hotovou superhvezdu a takhle blbe riskovat.......?
""tudíž těch 32 M není vůbec přehnaných""
ROFL

jestli ten hrac bude pokracovat a vytrenuje se sqele tak ho pak muze prodat za 50M tem blaznum co je za to kupujou (a nebo za vic kdyz bude mit bp78 ale ta sance je asi takova ze si zejtra koupim stiraci los a setru na nem trikrat milion...)
mnohem pravdepodobnejsi je ze se vytrenuje nak tak prumerne, kdyby mel vsechny skilly 75 a energiji 80 tak bude mit bp s expama nakejch 72, jakou bude mit cenu, polovicni nez je nakupni?
proste bych rek ze po vytrenovani bude velky stesti kdyz na nem neprodela

to ze da nekdo za superhvezdu 50M tak si sice myslim ze je trosku blazen ale chapu to vzhledem k okolnostem, ale dat 32M za hrace ktery mu zbejva vytrenovat 7 skillu.......... zajimalo by me co ho k tomu vedlo :roll:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaToM

Post by PaToM »

frankie_doparoma wrote:zajimalo by me co ho k tomu vedlo :roll:
Možno alkohol či zlé rodinné vzťahy... :?: :shock:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
frankie_doparoma

PaToM wrote:
frankie_doparoma wrote:zajimalo by me co ho k tomu vedlo :roll:
Možno alkohol či zlé rodinné vzťahy... :?: :shock:
pred sp jsem sedel v xy situacich kdy mi v krvi kololovalo xy ruznejch latek a tohle bych nikdy neudelal
.....kdyz jsem byl strizlivej tak jsem dal 50M za staryho duchodce, ale to bylo neco jako protestni upaleni :oops: :lol:
PaToM

Post by PaToM »

frankie_doparoma wrote:pred sp jsem sedel v xy situacich kdy mi v krvi kololovalo xy ruznejch latek a tohle bych nikdy neudelal
.....kdyz jsem byl strizlivej tak jsem dal 50M za staryho duchodce, ale to bylo neco jako protestni upaleni :oops: :lol:
Tak potom je to jasné! Doma je pod papučou a potrebuje si len takýmto spôsobom uľaviť. :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
frankie_doparoma

trochu odbocim od megalomanskejch nakupu...... :p

narazil jsem na jeden dle me naprosto prestreleny prestup co se tyce ceny, prodavajici byl jeden zkuseny cesky manager (nebudu jmenovat, aby to nevypadalo ze v tom je neco osobniho, jen bych rad rozputal diskuzi na toto tema a poukazal na dle me ne moc dobrou skutecnost vzhledem k nekterejm banum a "neprimerenym" cenam)
Ze nekdy ta cena je spravna nekdy ne, nebudu nikoho jmenovat ani davat linky, i pres to by me zajimalo na kolik by jste ty hrace hodnotili

ten inkriminovany prestup :
krajni zaloznik, do 20let, agrese nad 90 a bp s expama neco malo pod 70
- jakou myslite ze ma cenu? kolik uz je moc a kolik uz je tolik aby to bylo reseno serifama (tim nemyslim ban, ale treba snizeni ceny)

ten samy mesic totiz krom jineho prestoupil hrac za uplne stejnou cenu jako prvne jmenovany, prodavajici je byvaly dlouholety "ackar" takze asi zadna lama co by prodavala pod cenou
ten hrac byl stejny post, stejny vek, jen agrese o +- 50 NIZSI a bp s expama o 2,3 VYSSI
a cena stejna

jak je to mozny?

ten prvni prestup jsem nahlsil (ani by me nenapadlo ze by mel bejt ban, jen proste zkorigovani ceny napr.) a dle serifstva na tom neni absolutne nic zavadnyho
chapal bych to kdyby se banovalo a nebo jinak trestalo puze u prestupu kde je jasny ze ty dva tymy jsou propojeny a je to farma, ale uz probehlo XX banu za "premrstenou" castku takze mi to prijde ponekud divne

kolik teda myslite ze jsou hodnoty tech hracu......?
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:...
Asi trojnásobný cenový rozdiel...ten prvý cca 1,5M, max 2M. Ten druhý tak 4,5M, možno 5,5M.

EDIT: V každom prípade, to, že šli za rovnakú cenu nie je nič zvláštne, pretože kúpiť lacno je bežné, avšak predať draho (a ešte agresívne prasa), to už moc bežné nie je...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no jelikož ten první mohl hrát po dotrénování nějakých 65 max a s ohledem na agresivitu tak to vidím spíš max na těch 1,5M, víc jak 2M je určitě přestřel

u toho druhého tak na 4-5M, nad 5 už je to taky moc :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

:arrow: shora uvedené odhady jsou reálné... Pokud jsem dohledal správného hráče, tak šel za 3M a to je dost. Ale když se můžou junioři prodávat přes 30M, tak proč ne :P
frankie_doparoma

no ja bych prvniho videl na 1-1.5 (a rek bych ze za posledni dobu se v tech agresorech celkem orientuji)

u toho druhyho bych tak 4 (ale tady se zas moc neorientuju :))

tomkycz: myslim ze juniori je uplne neco jinyho, je super nadejnej a neagresivni, to co chce hodne lidi a velka cast z tech lidi ma na konte stovky milionu, tohle byla superagresivni lama... a jinak jo, byli to 3M, takze podle me tak dvojnasobek realny ceny

jen pak proste nechapu nektery bany kdyz to nekdy vubec nevadi a nekdy za to je na tvrdo ban, o to mi slo... :roll:
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie - no tady asi bude hlavní problém v tom, že u podezřelých přestupů se budou posuzovat i další možné podezřelé souvislosti. Pokud někdo bez jakýchkolik vazeb na prodávajícího podá vyšší nabídku než je obvyklá cena hráče, problém v tom není... a hráč o kterém se tu bavíme še do týmu lídra divize F, takže žádný začátečník...
frankie_doparoma

tomkycz wrote:frankie - no tady asi bude hlavní problém v tom, že u podezřelých přestupů se budou posuzovat i další možné podezřelé souvislosti. Pokud někdo bez jakýchkolik vazeb na prodávajícího podá vyšší nabídku než je obvyklá cena hráče, problém v tom není... a hráč o kterém se tu bavíme še do týmu lídra divize F, takže žádný začátečník...

jasny, takze kdyz ja od tebe koupim hrace co ma cenu milion za 10milionu (nejsem spolu nijak provazani, oba hrajem dlouho) tak to bude to samy a je to v pohode?

a podvadet tak aby to bylo jasny (novacek koupi predrazenyho hrace) delaj jen pitomci, co kdyz budu mit dalsich 5 tymu rizeny pres anonymizery, jednou denne se na kazdej na 5 minut prihlasim a treba po roce az budu v ecku si koupim od svyho puvodniho klubu trojnasobne predrazenyho hrace, bude to v pohode kvuli tomue ze ty dva tymy nejsou zacatecnici a nejsou spolu propojeny (tim netvrdim ze to byla tahle konkretni situace)
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:
tomkycz wrote:frankie - no tady asi bude hlavní problém v tom, že u podezřelých přestupů se budou posuzovat i další možné podezřelé souvislosti. Pokud někdo bez jakýchkolik vazeb na prodávajícího podá vyšší nabídku než je obvyklá cena hráče, problém v tom není... a hráč o kterém se tu bavíme še do týmu lídra divize F, takže žádný začátečník...

jasny, takze kdyz ja od tebe koupim hrace co ma cenu milion za 10milionu (nejsem spolu nijak provazani, oba hrajem dlouho) tak to bude to samy a je to v pohode?

a podvadet tak aby to bylo jasny (novacek koupi predrazenyho hrace) delaj jen pitomci, co kdyz budu mit dalsich 5 tymu rizeny pres anonymizery, jednou denne se na kazdej na 5 minut prihlasim a treba po roce az budu v ecku si koupim od svyho puvodniho klubu trojnasobne predrazenyho hrace, bude to v pohode kvuli tomue ze ty dva tymy nejsou zacatecnici a nejsou spolu propojeny (tim netvrdim ze to byla tahle konkretni situace)
a od toho tu máme šerify, aby to odhalili 8) a jak jsme se přesvědčili, horliví jsou někdy až dost... :wink:
tomkycz

Post by tomkycz »

tomkycz wrote:
frankie_doparoma wrote:

a od toho tu máme šerify, aby to odhalili 8) a jak jsme se přesvědčili, horliví jsou někdy až dost... :wink:
jsem taky dnes po předchozí dohodě prodal hráče za 5M a ten hráč má cenu dle mě max. 3M, a to ještě ztěží.
frankie_doparoma

tomkycz wrote: a jak jsme se přesvědčili, horliví jsou někdy až dost... :wink:
a nekdy jim to je burt
a o to de

ale to neni nic novyho ze serifove a vubec ten system serifskej je na sp hodne spatnej....
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”