no je vidět že se fakt blíží konec světaAzor wrote:V roce 2012Papa Bouba Diop wrote:30M za juniorakde to jsme
![]()
Ale k věci: jak říkám, když se mrknem na ty hlavní skilly post a agresivitu tak se není co divit že na ty mladíky jsou takové nabídky

Moderator: Czech Moderators
no je vidět že se fakt blíží konec světaAzor wrote:V roce 2012Papa Bouba Diop wrote:30M za juniorakde to jsme
![]()
Ale k věci: jak říkám, když se mrknem na ty hlavní skilly post a agresivitu tak se není co divit že na ty mladíky jsou takové nabídky
Možno alkohol či zlé rodinné vzťahy...frankie_doparoma wrote:zajimalo by me co ho k tomu vedlo
pred sp jsem sedel v xy situacich kdy mi v krvi kololovalo xy ruznejch latek a tohle bych nikdy neudelalPaToM wrote:Možno alkohol či zlé rodinné vzťahy...frankie_doparoma wrote:zajimalo by me co ho k tomu vedlo![]()
Tak potom je to jasné! Doma je pod papučou a potrebuje si len takýmto spôsobom uľaviť.frankie_doparoma wrote:pred sp jsem sedel v xy situacich kdy mi v krvi kololovalo xy ruznejch latek a tohle bych nikdy neudelal
.....kdyz jsem byl strizlivej tak jsem dal 50M za staryho duchodce, ale to bylo neco jako protestni upaleni![]()
Asi trojnásobný cenový rozdiel...ten prvý cca 1,5M, max 2M. Ten druhý tak 4,5M, možno 5,5M.frankie_doparoma wrote:...
tomkycz wrote:frankie - no tady asi bude hlavní problém v tom, že u podezřelých přestupů se budou posuzovat i další možné podezřelé souvislosti. Pokud někdo bez jakýchkolik vazeb na prodávajícího podá vyšší nabídku než je obvyklá cena hráče, problém v tom není... a hráč o kterém se tu bavíme še do týmu lídra divize F, takže žádný začátečník...
a od toho tu máme šerify, aby to odhalilifrankie_doparoma wrote:tomkycz wrote:frankie - no tady asi bude hlavní problém v tom, že u podezřelých přestupů se budou posuzovat i další možné podezřelé souvislosti. Pokud někdo bez jakýchkolik vazeb na prodávajícího podá vyšší nabídku než je obvyklá cena hráče, problém v tom není... a hráč o kterém se tu bavíme še do týmu lídra divize F, takže žádný začátečník...
jasny, takze kdyz ja od tebe koupim hrace co ma cenu milion za 10milionu (nejsem spolu nijak provazani, oba hrajem dlouho) tak to bude to samy a je to v pohode?
a podvadet tak aby to bylo jasny (novacek koupi predrazenyho hrace) delaj jen pitomci, co kdyz budu mit dalsich 5 tymu rizeny pres anonymizery, jednou denne se na kazdej na 5 minut prihlasim a treba po roce az budu v ecku si koupim od svyho puvodniho klubu trojnasobne predrazenyho hrace, bude to v pohode kvuli tomue ze ty dva tymy nejsou zacatecnici a nejsou spolu propojeny (tim netvrdim ze to byla tahle konkretni situace)
jsem taky dnes po předchozí dohodě prodal hráče za 5M a ten hráč má cenu dle mě max. 3M, a to ještě ztěží.tomkycz wrote:a od toho tu máme šerify, aby to odhalilifrankie_doparoma wrote:tomkycz wrote:frankie - no tady asi bude hlavní problém v tom, že u podezřelých přestupů se budou posuzovat i další možné podezřelé souvislosti. Pokud někdo bez jakýchkolik vazeb na prodávajícího podá vyšší nabídku než je obvyklá cena hráče, problém v tom není... a hráč o kterém se tu bavíme še do týmu lídra divize F, takže žádný začátečník...
jasny, takze kdyz ja od tebe koupim hrace co ma cenu milion za 10milionu (nejsem spolu nijak provazani, oba hrajem dlouho) tak to bude to samy a je to v pohode?
a podvadet tak aby to bylo jasny (novacek koupi predrazenyho hrace) delaj jen pitomci, co kdyz budu mit dalsich 5 tymu rizeny pres anonymizery, jednou denne se na kazdej na 5 minut prihlasim a treba po roce az budu v ecku si koupim od svyho puvodniho klubu trojnasobne predrazenyho hrace, bude to v pohode kvuli tomue ze ty dva tymy nejsou zacatecnici a nejsou spolu propojeny (tim netvrdim ze to byla tahle konkretni situace)a jak jsme se přesvědčili, horliví jsou někdy až dost...
![]()
a nekdy jim to je burttomkycz wrote: a jak jsme se přesvědčili, horliví jsou někdy až dost...