Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

carneckyjosef
Assistant Coach

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by carneckyjosef »

Však taky hraju přáteláky, ale ti hráči mají malou energii a nějak to fyzicky moc nezvládají :D (aspoň teda zatím). No a v tom poolu nevím jestli to je výhra sem tam dal aspoň 15 mačů, ale dostávám náklepy o 6 gólů apod. :/ Zatím sou to sráči no, musijou potrenovat :) prohry 1:4 0:6 1:7 2:6 1:6 mluví za všechno a to je teprve slabý odvar toho co teprve přijde :D Nějakej tým FC Diamond z E co postupuje do D mi přijal skoro všechny ty pooly. takže to bude o 8 a víc. Ale sem koukal má málo hráčů tak mu třeba odpadnou.
ps2512
Member of the Soccer Project Association

Post by ps2512 »

carneckyjosef wrote:Však taky hraju přáteláky, ale ti hráči mají malou energii a nějak to fyzicky moc nezvládají :D (aspoň teda zatím). No a v tom poolu nevím jestli to je výhra sem tam dal aspoň 15 mačů, ale dostávám náklepy o 6 gólů apod. :/ Zatím sou to sráči no, musijou potrenovat :) prohry 1:4 0:6 1:7 2:6 1:6 mluví za všechno a to je teprve slabý odvar toho co teprve přijde :D Nějakej tým FC Diamond z E co postupuje do D mi přijal skoro všechny ty pooly. takže to bude o 8 a víc. Ale sem koukal má málo hráčů tak mu třeba odpadnou.
v tomle případě jde přeci jen o peníze a ne náklep :wink:
a peníze, ty jsou až na prvním místě :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
carneckyjosef
Assistant Coach

Post by carneckyjosef »

v tomle případě jde přeci jen o peníze a ne náklep :wink:
a peníze, ty jsou až na prvním místě :lol:[/quote

Tož fans nebudou spokojeni a nebudou chodit=málo peněz .)

Na stadioně přistavuju 5k takže to bude fajn potom. Ale ta nálada v týmu než se dostane na 100 bude trvat celou další sezonu.
ps2512

Post by ps2512 »

carneckyjosef wrote:v tomle případě jde přeci jen o peníze a ne náklep :wink:
a peníze, ty jsou až na prvním místě :lol:[/quote

Tož fans nebudou spokojeni a nebudou chodit=málo peněz .)

Na stadioně přistavuju 5k takže to bude fajn potom. Ale ta nálada v týmu než se dostane na 100 bude trvat celou další sezonu.
No jestli budeš vyhrávat v lize, tak to půjde rychle :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Azor

Post by Azor »

jaký plat by měl přibližně mít tento player? SPMT nemám a chlapec nechce moje nabídky a to jsem šel celkem dost vysoko. Pokud si budu žádat přespříliš, tak ho jednoduše prodám...
EDIT: tak mám dotaz i na plat tohoto hráče taky mi pořád nechce kývnout na nabídku platu.
tomkycz

Post by tomkycz »

Azor wrote:jaký plat by měl přibližně mít tento player? SPMT nemám a chlapec nechce moje nabídky a to jsem šel celkem dost vysoko. Pokud si budu žádat přespříliš, tak ho jednoduše prodám...
EDIT: tak mám dotaz i na plat tohoto hráče taky mi pořád nechce kývnout na nabídku platu.
za to, že jsou ochotni hrát u tebe, by měli brát každý aspoň 20.000,-E :mrgreen: 8) :mrgreen:
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:
Azor wrote:jaký plat by měl přibližně mít tento player? SPMT nemám a chlapec nechce moje nabídky a to jsem šel celkem dost vysoko. Pokud si budu žádat přespříliš, tak ho jednoduše prodám...
za to, že jsou ochotni hrát u tebe, by měli brát každý aspoň 20.000,-E :mrgreen: 8) :mrgreen:
Ty jsi na Azora ošklivý :mrgreen:

Azore, Azore. Jak dlouho hraješ SP? Já osobně nejčastěji používám to, že si v menu kliknu na Pomoc - pravidla - Hráči a tam zjistím:

Hráč s hodnocením 85%: 10.500
Hráč s hodnocením 90%: 18.000

Takže hráči s hodnocením 86% by měli chtít asi 12.000. Většinou tedy chtějí víc, no. To je pravda...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
mantel

Post by mantel »

Big El wrote:
tomkycz wrote:
Ty jsi na Azora ošklivý :mrgreen:

Azore, Azore. Jak dlouho hraješ SP? Já osobně nejčastěji používám to, že si v menu kliknu na Pomoc - pravidla - Hráči a tam zjistím:

Hráč s hodnocením 85%: 10.500
Hráč s hodnocením 90%: 18.000

Takže hráči s hodnocením 86% by měli chtít asi 12.000. Většinou tedy chtějí víc, no. To je pravda...
nechci do toho moc kecat, ale můj nejlepší hráč (CM-ko Hosen) má 90% a hraje za 8 800 éček. A jsem si jistý, že při dalším podpisu kývne na ještě menší plat. :twisted:
Big El

Post by Big El »

mantel wrote: nechci do toho moc kecat, ale můj nejlepší hráč (CM-ko Hosen) má 90% a hraje za 8 800 éček. A jsem si jistý, že při dalším podpisu kývne na ještě menší plat. :twisted:

No dobře, někteří z nás tyto fígle také znají, takže se nechlub, ovšem příliš se s tím nešíří... Mimochodem - to, že by vzal míň než 8800 se mi moc nezdá, tipoval bych, že budeš muset něco naopak přihodit, i když mnohem méně, než je naznačeno výše...
Elnino Prague

carneckyjosef
Assistant Coach

Post by carneckyjosef »

To sou ty vaše finty z morálkou. Už sem to slyšel kdesi. A taky nevím proč to není normálně zveřejněno novým manažerům nebo proč se to úplně nezruší. Na plat by neměla mít morálka žádný vliv. Tohle už pak není ani o hře ale vychcanosti.
Big El

Post by Big El »

carneckyjosef wrote:To sou ty vaše finty z morálkou. Už sem to slyšel kdesi. A taky nevím proč to není normálně zveřejněno novým manažerům nebo proč se to úplně nezruší. Na plat by neměla mít morálka žádný vliv. Tohle už pak není ani o hře ale vychcanosti.
Ona morálka nemá na plat hráče vliv. Ale má vliv na hodnocení hráče. Jinak pokud jde o fígle, vychcanosti, atd - drtivá většina manažerů se zde ráda podělí o jakékoli svoje zkušenosti. Ale vždycky a ve všem (zdaleka ne jen v SP) platí, že někteří ví o něco málo víc. A osobně nemám zapotřebí vykřikovat každému na potkání všechno, co jsem se za cca 20 sezón hraní na SP naučil.

Dodal bych k tomuto pouze dvě přísloví:
1) Mluviti stříbro, mlčeti zlato.
2) Líná huba, holé neštěstí.
Elnino Prague

ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:
Překlad:
když se ho soukromě zeptáš, vysvětlí ti to, ale tady to vytrubovat nechce :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
Big El wrote:
Překlad:
když se ho soukromě zeptáš, vysvětlí ti to, ale tady to vytrubovat nechce :lol:
Tak mu to tu nevysvětluj, nebo se mě ještě soukromě zeptá :lol: :lol: :lol:
Elnino Prague

Totti
Team Manager

Post by Totti »

Ja som sa uz chcel spytat ale teraz mam trochu strach. :D O jakych fintach to tu hovorite? Lebo moji hraci chcu platy jak za troch. :mrgreen:
tím: Matts stars
manažér:Totti

liga: E.72
carneckyjosef
Assistant Coach

Post by carneckyjosef »

Ještě mi kluci prosím řekněte jak je to s tou náladou v týmu. Nejde mi o to jak se ztrácí, ale jak se rychle obnovuje. Kolik za ligu, přáteláky, turnaje resp. prohru, remízu nebo výhru. Vidím to tak, že na začátku nové sezony budu mít 0, jako začínající sem samozřejmě měl velký oči tak jsem pokupoval hráče, ne zrovna levně a ještě takový defakto starý kopyta. Ale furt lepší je mít a hrát furt zápasy než je nemít a nechat vypustit duši u úzkýho kádru no.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”