Moderator: Czech Moderators
v tomle případě jde přeci jen o peníze a ne náklepcarneckyjosef wrote:Však taky hraju přáteláky, ale ti hráči mají malou energii a nějak to fyzicky moc nezvládají(aspoň teda zatím). No a v tom poolu nevím jestli to je výhra sem tam dal aspoň 15 mačů, ale dostávám náklepy o 6 gólů apod. :/ Zatím sou to sráči no, musijou potrenovat
prohry 1:4 0:6 1:7 2:6 1:6 mluví za všechno a to je teprve slabý odvar toho co teprve přijde
Nějakej tým FC Diamond z E co postupuje do D mi přijal skoro všechny ty pooly. takže to bude o 8 a víc. Ale sem koukal má málo hráčů tak mu třeba odpadnou.
No jestli budeš vyhrávat v lize, tak to půjde rychlecarneckyjosef wrote:v tomle případě jde přeci jen o peníze a ne náklep![]()
a peníze, ty jsou až na prvním místě[/quote
Tož fans nebudou spokojeni a nebudou chodit=málo peněz .)
Na stadioně přistavuju 5k takže to bude fajn potom. Ale ta nálada v týmu než se dostane na 100 bude trvat celou další sezonu.
za to, že jsou ochotni hrát u tebe, by měli brát každý aspoň 20.000,-E
Ty jsi na Azora ošklivýtomkycz wrote:za to, že jsou ochotni hrát u tebe, by měli brát každý aspoň 20.000,-E![]()
![]()
nechci do toho moc kecat, ale můj nejlepší hráč (CM-ko Hosen) má 90% a hraje za 8 800 éček. A jsem si jistý, že při dalším podpisu kývne na ještě menší plat.Big El wrote:Ty jsi na Azora ošklivýtomkycz wrote:za to, že jsou ochotni hrát u tebe, by měli brát každý aspoň 20.000,-E![]()
![]()
![]()
Azore, Azore. Jak dlouho hraješ SP? Já osobně nejčastěji používám to, že si v menu kliknu na Pomoc - pravidla - Hráči a tam zjistím:
Hráč s hodnocením 85%: 10.500
Hráč s hodnocením 90%: 18.000
Takže hráči s hodnocením 86% by měli chtít asi 12.000. Většinou tedy chtějí víc, no. To je pravda...
mantel wrote: nechci do toho moc kecat, ale můj nejlepší hráč (CM-ko Hosen) má 90% a hraje za 8 800 éček. A jsem si jistý, že při dalším podpisu kývne na ještě menší plat.
Ona morálka nemá na plat hráče vliv. Ale má vliv na hodnocení hráče. Jinak pokud jde o fígle, vychcanosti, atd - drtivá většina manažerů se zde ráda podělí o jakékoli svoje zkušenosti. Ale vždycky a ve všem (zdaleka ne jen v SP) platí, že někteří ví o něco málo víc. A osobně nemám zapotřebí vykřikovat každému na potkání všechno, co jsem se za cca 20 sezón hraní na SP naučil.carneckyjosef wrote:To sou ty vaše finty z morálkou. Už sem to slyšel kdesi. A taky nevím proč to není normálně zveřejněno novým manažerům nebo proč se to úplně nezruší. Na plat by neměla mít morálka žádný vliv. Tohle už pak není ani o hře ale vychcanosti.
Překlad:Big El wrote:
Dodal bych k tomuto pouze dvě přísloví:
1) Mluviti stříbro, mlčeti zlato.
2) Líná huba, holé neštěstí.
Tak mu to tu nevysvětluj, nebo se mě ještě soukromě zeptáps2512 wrote:Překlad:Big El wrote:
Dodal bych k tomuto pouze dvě přísloví:
1) Mluviti stříbro, mlčeti zlato.
2) Líná huba, holé neštěstí.
když se ho soukromě zeptáš, vysvětlí ti to, ale tady to vytrubovat nechce