jistota je 100% u Ela je to 125%oliwapol wrote:Že by sázka na jistotuBig El wrote:Vsadím se, že mě nikdo netipovalpalo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
ps2512
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XIII.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
mrakoplas44
a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
O jednom postupujícím je rozhodnuto, protože jsem to já
alespoň bych moc chtěl a bude záležet jak se postavím k zápasům v lize. Tím druhým bude podle mého názoru Rudá Hvězda Slaný. Moc se ale těším na zápasy Mechem.
b/kdo se stane vítězem letošního Stratovarius Cupu
Když se tak dívám na tu sestavu tohohle ročníku tak to viděl na Libo Team nebo Primisimo FC a určitě bych na ně vsadil nějakou pětku.
O jednom postupujícím je rozhodnuto, protože jsem to já
Když se tak dívám na tu sestavu tohohle ročníku tak to viděl na Libo Team nebo Primisimo FC a určitě bych na ně vsadil nějakou pětku.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
jj, sázka na jistotu - tipoval jsem Tebeoliwapol wrote:Že by sázka na jistotuBig El wrote:Vsadím se, že mě nikdo netipovalpalo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
oliwapol
jj, sázka na jistotu - tipoval jsem Tebeoliwapol wrote:Že by sázka na jistotuBig El wrote:Vsadím se, že mě nikdo netipovalpalo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.
souhlasím,kvalitní tip.
ACS Pardubice
-
roman.zloch
- Coach
mrakoplas44 wrote:a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
O jednom postupujícím je rozhodnuto, protože jsem to jáalespoň bych moc chtěl a bude záležet jak se postavím k zápasům v lize. Tím druhým bude podle mého názoru Rudá Hvězda Slaný. Moc se ale těším na zápasy Mechem.
![]()
Vítěz skupiny tým Rudá Mašina a vítěz turnaje taky Rudá Mašina
Kenjiho Queeni
a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
no snad to skončí pro nás aspoň takhle:
1. Husičova 11
2. DBS on tour
3. Team Herbalife
4. Baníček
Fc Mantel
a možná Primisimo FC
1. Husičova 11
2. DBS on tour
3. Team Herbalife
4. Baníček
Fc Mantel
a možná Primisimo FC
-
husic
- Team President
Nebyl bych úplně proti, kdyby to takhle dopadloDBS wrote:a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
1. Husičova 11
2. DBS on tour
3. Team Herbalife
4. Baníček
Já bych proti byl, nicméně se obávám, že právě takhle nějak to dopadne. Jen možná bude Azor přede mnou a možná DBS před Husičem. Jiné korekce výše uvedené tabulky nejsou pravděpodobnéhusic wrote:Nebyl bych úplně proti, kdyby to takhle dopadloDBS wrote:a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
1. Husičova 11
2. DBS on tour
3. Team Herbalife
4. Baníček.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo
Tipy se pomalu schází,odtipováno mají skupiny 7 a 8,po jednom tipu schází v trojce a pětce.Jinde je to bída,bez tipu ale není žádná skupina.
Přehled skupin i s tipy sem (doufám) dám navečer,nebo v průběhu zítřka.
Teď je ale čas na kultůru - je tady slibovaná
ABECEDA METALU aneb já vám to do těch hlav nasypu !
Skupina Arakain si na oslavu 25 let od založení kapely zahrála s Plzeňskou filharmonií a pozvala své bývalé zpěváky.Věděli jste,že s touto kapelou začínala naše několikanásobná slavice ?
http://www.youtube.com/watch?v=FUguxcP-XkM
A pro srovnání - jak to vypadalo tenkrát,v roce 1986 ?
http://www.youtube.com/watch?v=R2pIa7CdNhQ
Skupina Arakain si na oslavu 25 let od založení kapely zahrála s Plzeňskou filharmonií a pozvala své bývalé zpěváky.Věděli jste,že s touto kapelou začínala naše několikanásobná slavice ?

-
oliwapol
Jako song je to super (a na Arakain pujdu koncem března u nás v Pardubicích LIVE možná s Luckou,možná ne.,to se uvidí)palo wrote:Tipy se pomalu schází,odtipováno mají skupiny 7 a 8,po jednom tipu schází v trojce a pětce.Jinde je to bída,bez tipu ale není žádná skupina.
Ale přeci je jsem tipoval AVANTASII,škoda
ACS Pardubice
-
palo
Avantasii mám taky hodně rád,jestli Tě to uklidní,na E mám připravený Edguy...oliwapol wrote: Jako song je to super (a na Arakain pujdu koncem března u nás v Pardubicích LIVE možná s Luckou,možná ne.,to se uvidí)
Ale přeci je jsem tipoval AVANTASII,škoda
Na A je toho strašně moc...

-
palo
PŘEHLED SKUPIN:
skupina 1:
Minotaur - E.19 / 7.účast / tip na postup ze skupiny: ACS Pardubice,Brujeria / tip na vítěze: Primisimo FC
ACS Pardubice - B.2 / 4. / tip na postup ze skupiny: ACS Pardubice,Brujeria / tip na vítěze: "já osobně si dávám velké cíle"
F.C. Technica Praha - D.12 / 5. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze : -
Brujeria - B.3 / 4. / tip na postup ze skupiny: ACS Pardubice,Brujeria / tip na vítěze: rudá mašina
PROGNÓZA: ACS Pardubice a Brujeria budou patřit nejen k favoritům skupiny,ale i celého turnaje.
skupina 2:
FK VIKTORIA OREŠANY - F.16 / 1. / tip na postup ze skupiny: FC Trabant,FC Klokan / tip na vítěze: Stratovarius
FC Klokan - C.3 / 3. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
FC Trabant - C.1 / 7. / tip na postup ze skupiny: FC Klokan,FC Trabant / tip na vítěze: Primisimo FC
Cechie Dubec - C.9 / 5. / tip na postup ze skupiny: FC Klokan,Cechie Dubec / tip na vítěze: berušky
PROGNÓZA: FC Klokan a FC Trabant by měly jít dál.
skupina 3:
FK Hash Rohatsko - F.100 / 3. / tip na postup ze skupiny: "já
" / tip na vítěze:"já
"
Duna Most Gemini - E.69 / 1. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
No Boost - E.3 / 2. / tip na postup ze skupiny: FC DAC,No Boost / tip na vítěze: Primisimo FC
FC DAC - D.1 / 3. / tip na postup ze skupiny: FC DAC,No Boost / tip na vítěze: Brujeria
PROGNÓZA: FK Hash se zlepšuje každým dnem a už určitě nebude do počtu.Přesto tipuju No Boost a FC DAC.
skupina 4:
Primisimo FC - B.1 / 1. / tip na postup ze skupiny: Primisimo,FC Hodějice / tip na vítěze: ACS Pardubice
FC Hodějice - F.42 / 3. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
AC Zimny Dul - F.237 / 1. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
FCB Mikef - F.234 / 3. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
PROGNÓZA: Pro Prima to bude příjemné rozehřátí,s ním půjde dál možná Zimny Dul díky dvěma exStratovarius hráčům Grayovi a Maldonadovi...
skupina 5:
Team Herbalife - D.24 / 4. / tip na postup ze skupiny: DBS on tour,Husičova 11 / tip na vítěze: ACS Pardubice
Husičova 11 - C.4 / 5. / tip na postup ze skupiny: Husičova 11,Team Herbalife / tip na vítěze: ACS Pardubice
DBS on tour - G.37 / 2. / tip na postup ze skupiny: Husičova 11,DBS on tour / tip na vítěze: Fc Mantel nebo Primisimo FC
Baníček - D.27 / 5. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
PROGNÓZA: DBS on tour,zbylí tři si to rozdají o druhé postupové místo,tipuju Husičovu 11.
skupina 6:
1FC Mrakoplaš - D.8 / 4. / tip na postup ze skupiny: 1FC Mrakoplaš,Rudá Hvězda Slaný / tip na vítěze: Libo Team nebo Primisimo FC
Rudá Hvězda Slaný - E.40 / 4. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
The Reds HK - D.16 / 5. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
No Madam! - D.20 / 1. / tip na postup ze skupiny: 1FC Mrakoplaš,The Reds HK / tip na vítěze: 1FC Mrakoplaš
PROGNÓZA: 1FC Mrakoplaš a The Reds HK
skupina 7:
Kenjiho Queeni - D.14 / 2. / tip na postup ze skupiny: rudá mašina,Kenjiho Queeni / tip na vítěze: rudá mašina
Stratovarius - E.51 / 12. / tip na postup ze skupiny: rudá mašina,Libo Team / tip na vítěze: rudá mašina
Libo Team - E.62 / 8. / tip na postup ze skupiny: Libo Team,rudá mašina / tip na vítěze: rudá mašina
rudá mašina - B.3 / 7. / tip na postup ze skupiny: Libo Team,Stratovarius / tip na vítěze: Fc Mantel
PROGNÓZA:
co jsem si to nalosoval ??? 
skupina 8:
FK TRNAVA - F.64 / 1. / tip na postup ze skupiny: Fc Mantel,Los Ojos Unicos / tip na vítěze: ACS Pardubice
Fc Mantel - D.4 / 4. / tip na postup ze skupiny: Fc Mantel,berušky / tip na vítěze: Primisimo FC
Los Ojos Unicos - D.19 / 3. / tip na postup ze skupiny: berušky,Fc Mantel / tip na vítěze: rudá mašina
berušky - B.3 / 3. / tip na postup ze skupiny: Fc Mantel,berušky / tip na vítěze: Fc Mantel
PROGNÓZA: Fc Mantel a berušky,ale pozor na Los Ojos Unicos !
A na závěr tip na vítěze od několika na turnaji nehrajících person SP:
oslicek - Primisimo FC
tomkycz - ACS Pardubice
Milko - DBS on tour
BartSimpson - Los Ojos Unicos
léblík - FK Hash Rohatsko
Hernán Crespo - Libo Team
PaToM - ACS Pardubice
PaTTrick - Primisimo FC
koster - ACS Pardubice
Zaxus - Fc Mantel
tosa_CZ - DBS on tour
Crueface - DBS on tour
Šutr - Stratovarius ( "Věřím Tobě" )
ps2512 - Brujeria
Foxir - rudá mašina ( "Jelikož tam nevidím Bohemku, tak rudá mašina
" )
Pavel - rudá mašina
pupajdi - berušky
Děkuju všem,kdo tipovali.Pokud ještě nějaké tipy dorazí,budou tu průběžně doplněny.
skupina 1:
Minotaur - E.19 / 7.účast / tip na postup ze skupiny: ACS Pardubice,Brujeria / tip na vítěze: Primisimo FC
ACS Pardubice - B.2 / 4. / tip na postup ze skupiny: ACS Pardubice,Brujeria / tip na vítěze: "já osobně si dávám velké cíle"
F.C. Technica Praha - D.12 / 5. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze : -
Brujeria - B.3 / 4. / tip na postup ze skupiny: ACS Pardubice,Brujeria / tip na vítěze: rudá mašina
PROGNÓZA: ACS Pardubice a Brujeria budou patřit nejen k favoritům skupiny,ale i celého turnaje.
skupina 2:
FK VIKTORIA OREŠANY - F.16 / 1. / tip na postup ze skupiny: FC Trabant,FC Klokan / tip na vítěze: Stratovarius
FC Klokan - C.3 / 3. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
FC Trabant - C.1 / 7. / tip na postup ze skupiny: FC Klokan,FC Trabant / tip na vítěze: Primisimo FC
Cechie Dubec - C.9 / 5. / tip na postup ze skupiny: FC Klokan,Cechie Dubec / tip na vítěze: berušky
PROGNÓZA: FC Klokan a FC Trabant by měly jít dál.
skupina 3:
FK Hash Rohatsko - F.100 / 3. / tip na postup ze skupiny: "já
Duna Most Gemini - E.69 / 1. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
No Boost - E.3 / 2. / tip na postup ze skupiny: FC DAC,No Boost / tip na vítěze: Primisimo FC
FC DAC - D.1 / 3. / tip na postup ze skupiny: FC DAC,No Boost / tip na vítěze: Brujeria
PROGNÓZA: FK Hash se zlepšuje každým dnem a už určitě nebude do počtu.Přesto tipuju No Boost a FC DAC.
skupina 4:
Primisimo FC - B.1 / 1. / tip na postup ze skupiny: Primisimo,FC Hodějice / tip na vítěze: ACS Pardubice
FC Hodějice - F.42 / 3. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
AC Zimny Dul - F.237 / 1. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
FCB Mikef - F.234 / 3. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
PROGNÓZA: Pro Prima to bude příjemné rozehřátí,s ním půjde dál možná Zimny Dul díky dvěma exStratovarius hráčům Grayovi a Maldonadovi...
skupina 5:
Team Herbalife - D.24 / 4. / tip na postup ze skupiny: DBS on tour,Husičova 11 / tip na vítěze: ACS Pardubice
Husičova 11 - C.4 / 5. / tip na postup ze skupiny: Husičova 11,Team Herbalife / tip na vítěze: ACS Pardubice
DBS on tour - G.37 / 2. / tip na postup ze skupiny: Husičova 11,DBS on tour / tip na vítěze: Fc Mantel nebo Primisimo FC
Baníček - D.27 / 5. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
PROGNÓZA: DBS on tour,zbylí tři si to rozdají o druhé postupové místo,tipuju Husičovu 11.
skupina 6:
1FC Mrakoplaš - D.8 / 4. / tip na postup ze skupiny: 1FC Mrakoplaš,Rudá Hvězda Slaný / tip na vítěze: Libo Team nebo Primisimo FC
Rudá Hvězda Slaný - E.40 / 4. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
The Reds HK - D.16 / 5. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
No Madam! - D.20 / 1. / tip na postup ze skupiny: 1FC Mrakoplaš,The Reds HK / tip na vítěze: 1FC Mrakoplaš
PROGNÓZA: 1FC Mrakoplaš a The Reds HK
skupina 7:
Kenjiho Queeni - D.14 / 2. / tip na postup ze skupiny: rudá mašina,Kenjiho Queeni / tip na vítěze: rudá mašina
Stratovarius - E.51 / 12. / tip na postup ze skupiny: rudá mašina,Libo Team / tip na vítěze: rudá mašina
Libo Team - E.62 / 8. / tip na postup ze skupiny: Libo Team,rudá mašina / tip na vítěze: rudá mašina
rudá mašina - B.3 / 7. / tip na postup ze skupiny: Libo Team,Stratovarius / tip na vítěze: Fc Mantel
PROGNÓZA:
skupina 8:
FK TRNAVA - F.64 / 1. / tip na postup ze skupiny: Fc Mantel,Los Ojos Unicos / tip na vítěze: ACS Pardubice
Fc Mantel - D.4 / 4. / tip na postup ze skupiny: Fc Mantel,berušky / tip na vítěze: Primisimo FC
Los Ojos Unicos - D.19 / 3. / tip na postup ze skupiny: berušky,Fc Mantel / tip na vítěze: rudá mašina
berušky - B.3 / 3. / tip na postup ze skupiny: Fc Mantel,berušky / tip na vítěze: Fc Mantel
PROGNÓZA: Fc Mantel a berušky,ale pozor na Los Ojos Unicos !
A na závěr tip na vítěze od několika na turnaji nehrajících person SP:
oslicek - Primisimo FC
tomkycz - ACS Pardubice
Milko - DBS on tour
BartSimpson - Los Ojos Unicos
léblík - FK Hash Rohatsko
Hernán Crespo - Libo Team
PaToM - ACS Pardubice
PaTTrick - Primisimo FC
koster - ACS Pardubice
Zaxus - Fc Mantel
tosa_CZ - DBS on tour
Crueface - DBS on tour
Šutr - Stratovarius ( "Věřím Tobě" )
ps2512 - Brujeria
Foxir - rudá mašina ( "Jelikož tam nevidím Bohemku, tak rudá mašina
Pavel - rudá mašina
pupajdi - berušky
Děkuju všem,kdo tipovali.Pokud ještě nějaké tipy dorazí,budou tu průběžně doplněny.
Last edited by palo on Sun Feb 05, 2012 7:28 pm, edited 2 times in total.

Taky si to ve svým turnaji neumíš nalosovat? Jsme to ale lamy, co?palo wrote: PROGNÓZA:co jsem si to nalosoval ???
![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo

-
MilanSLOVAKIA
Ani neviem kde zacat
V prvom rade ta palo chcem pochvalit a podakovat za krasne statistiky co si urobil
v druhom rade sa chcem trochu za seba hambit za to ze najlepsi vykon moj tim minuly rocnik podal 125 co bolo jedno z najhorsich najlepsich vykonov a sklamanie ze v dalsich statistikach som sa ani nahodou neobjavil komentovat radsej nebudem. V tomto rocniku mam vsak moznost na napravu a planujem ju vyuzit
a po tretie teraz dalsi rocnik
hmmm ze mam este stale z troch najagresivnejsich timov? Do prdele a to ho uz skoro dve sezony prestavujem na menej agresivny tim. To potom aky agresivny mohol byt predtym? Zatial som vsak len v tretine prestavby
a na zaver este o rozbor skupiny
V prvom rade ta palo chcem pochvalit a podakovat za krasne statistiky co si urobil
v druhom rade sa chcem trochu za seba hambit za to ze najlepsi vykon moj tim minuly rocnik podal 125 co bolo jedno z najhorsich najlepsich vykonov a sklamanie ze v dalsich statistikach som sa ani nahodou neobjavil komentovat radsej nebudem. V tomto rocniku mam vsak moznost na napravu a planujem ju vyuzit
a po tretie teraz dalsi rocnik
a na zaver este o rozbor skupiny
Last edited by MilanSLOVAKIA on Sat Feb 04, 2012 6:01 pm, edited 1 time in total.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto