Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XIII.

Post by ps2512 »

oliwapol wrote:
Big El wrote:
palo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.
Vsadím se, že mě nikdo netipoval 8)
Že by sázka na jistotu :lol:
jistota je 100% u Ela je to 125% :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

a/které týmy postoupí z Tvé skupiny

O jednom postupujícím je rozhodnuto, protože jsem to já :mrgreen: alespoň bych moc chtěl a bude záležet jak se postavím k zápasům v lize. Tím druhým bude podle mého názoru Rudá Hvězda Slaný. Moc se ale těším na zápasy Mechem. :wink:

b/kdo se stane vítězem letošního Stratovarius Cupu

Když se tak dívám na tu sestavu tohohle ročníku tak to viděl na Libo Team nebo Primisimo FC a určitě bych na ně vsadil nějakou pětku. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Big El

Post by Big El »

oliwapol wrote:
Big El wrote:
palo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.
jj, sázka na jistotu - tipoval jsem Tebe 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
oliwapol

Post by oliwapol »

oliwapol wrote:
Big El wrote:
jj, sázka na jistotu - tipoval jsem Tebe 8)[/quote]

souhlasím,kvalitní tip. :D
ACS Pardubice
roman.zloch
Coach

Post by roman.zloch »

mrakoplas44 wrote:a/které týmy postoupí z Tvé skupiny

O jednom postupujícím je rozhodnuto, protože jsem to já :mrgreen: alespoň bych moc chtěl a bude záležet jak se postavím k zápasům v lize. Tím druhým bude podle mého názoru Rudá Hvězda Slaný. Moc se ale těším na zápasy Mechem. :wink:

Když se tak dívám na tu sestavu tohohle ročníku tak to viděl na Libo Team nebo Primisimo FC a určitě bych na ně vsadil nějakou pětku. :wink:

Vítěz skupiny tým Rudá Mašina a vítěz turnaje taky Rudá Mašina

Kenjiho Queeni
DBS
Team Board Member

Post by DBS »

a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
no snad to skončí pro nás aspoň takhle:
1. Husičova 11
2. DBS on tour
3. Team Herbalife
4. Baníček

Fc Mantel
a možná Primisimo FC
husic
Team President

Post by husic »

DBS wrote:a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
1. Husičova 11
2. DBS on tour
3. Team Herbalife
4. Baníček
Nebyl bych úplně proti, kdyby to takhle dopadlo :mrgreen: .
Big El

Post by Big El »

husic wrote:
DBS wrote:a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
1. Husičova 11
2. DBS on tour
3. Team Herbalife
4. Baníček
Nebyl bych úplně proti, kdyby to takhle dopadlo :mrgreen: .
Já bych proti byl, nicméně se obávám, že právě takhle nějak to dopadne. Jen možná bude Azor přede mnou a možná DBS před Husičem. Jiné korekce výše uvedené tabulky nejsou pravděpodobné :roll: :(
Elnino Prague

palo

Post by palo »

Tipy se pomalu schází,odtipováno mají skupiny 7 a 8,po jednom tipu schází v trojce a pětce.Jinde je to bída,bez tipu ale není žádná skupina.
Přehled skupin i s tipy sem (doufám) dám navečer,nebo v průběhu zítřka.

Teď je ale čas na kultůru - je tady slibovaná

ABECEDA METALU aneb já vám to do těch hlav nasypu !

Skupina Arakain si na oslavu 25 let od založení kapely zahrála s Plzeňskou filharmonií a pozvala své bývalé zpěváky.Věděli jste,že s touto kapelou začínala naše několikanásobná slavice ?

http://www.youtube.com/watch?v=FUguxcP-XkM

A pro srovnání - jak to vypadalo tenkrát,v roce 1986 ?

http://www.youtube.com/watch?v=R2pIa7CdNhQ
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

palo wrote:Tipy se pomalu schází,odtipováno mají skupiny 7 a 8,po jednom tipu schází v trojce a pětce.Jinde je to bída,bez tipu ale není žádná skupina.
Přehled skupin i s tipy sem (doufám) dám navečer,nebo v průběhu zítřka.

Teď je ale čas na kultůru - je tady slibovaná

ABECEDA METALU aneb já vám to do těch hlav nasypu !

Skupina Arakain si na oslavu 25 let od založení kapely zahrála s Plzeňskou filharmonií a pozvala své bývalé zpěváky.Věděli jste,že s touto kapelou začínala naše několikanásobná slavice ?

http://www.youtube.com/watch?v=FUguxcP-XkM

A pro srovnání - jak to vypadalo tenkrát,v roce 1986 ?

http://www.youtube.com/watch?v=R2pIa7CdNhQ
Jako song je to super (a na Arakain pujdu koncem března u nás v Pardubicích LIVE možná s Luckou,možná ne.,to se uvidí) :-)
Ale přeci je jsem tipoval AVANTASII,škoda :D
ACS Pardubice
palo

Post by palo »

oliwapol wrote: Jako song je to super (a na Arakain pujdu koncem března u nás v Pardubicích LIVE možná s Luckou,možná ne.,to se uvidí) :-)
Ale přeci je jsem tipoval AVANTASII,škoda :D
Avantasii mám taky hodně rád,jestli Tě to uklidní,na E mám připravený Edguy... :wink:
Na A je toho strašně moc... :wink:
Image
palo

Post by palo »

PŘEHLED SKUPIN:

skupina 1:
Minotaur - E.19 / 7.účast / tip na postup ze skupiny: ACS Pardubice,Brujeria / tip na vítěze: Primisimo FC
ACS Pardubice - B.2 / 4. / tip na postup ze skupiny: ACS Pardubice,Brujeria / tip na vítěze: "já osobně si dávám velké cíle" :wink:
F.C. Technica Praha - D.12 / 5. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze : -
Brujeria - B.3 / 4. / tip na postup ze skupiny: ACS Pardubice,Brujeria / tip na vítěze: rudá mašina

PROGNÓZA: ACS Pardubice a Brujeria budou patřit nejen k favoritům skupiny,ale i celého turnaje.

skupina 2:
FK VIKTORIA OREŠANY - F.16 / 1. / tip na postup ze skupiny: FC Trabant,FC Klokan / tip na vítěze: Stratovarius
FC Klokan - C.3 / 3. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
FC Trabant - C.1 / 7. / tip na postup ze skupiny: FC Klokan,FC Trabant / tip na vítěze: Primisimo FC
Cechie Dubec - C.9 / 5. / tip na postup ze skupiny: FC Klokan,Cechie Dubec / tip na vítěze: berušky

PROGNÓZA: FC Klokan a FC Trabant by měly jít dál.

skupina 3:
FK Hash Rohatsko - F.100 / 3. / tip na postup ze skupiny: "já :wink: " / tip na vítěze:"já :wink: "
Duna Most Gemini - E.69 / 1. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
No Boost - E.3 / 2. / tip na postup ze skupiny: FC DAC,No Boost / tip na vítěze: Primisimo FC
FC DAC - D.1 / 3. / tip na postup ze skupiny: FC DAC,No Boost / tip na vítěze: Brujeria

PROGNÓZA: FK Hash se zlepšuje každým dnem a už určitě nebude do počtu.Přesto tipuju No Boost a FC DAC.

skupina 4:
Primisimo FC - B.1 / 1. / tip na postup ze skupiny: Primisimo,FC Hodějice / tip na vítěze: ACS Pardubice
FC Hodějice - F.42 / 3. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
AC Zimny Dul - F.237 / 1. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
FCB Mikef - F.234 / 3. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -

PROGNÓZA: Pro Prima to bude příjemné rozehřátí,s ním půjde dál možná Zimny Dul díky dvěma exStratovarius hráčům Grayovi a Maldonadovi... :wink:

skupina 5:
Team Herbalife - D.24 / 4. / tip na postup ze skupiny: DBS on tour,Husičova 11 / tip na vítěze: ACS Pardubice
Husičova 11 - C.4 / 5. / tip na postup ze skupiny: Husičova 11,Team Herbalife / tip na vítěze: ACS Pardubice
DBS on tour - G.37 / 2. / tip na postup ze skupiny: Husičova 11,DBS on tour / tip na vítěze: Fc Mantel nebo Primisimo FC
Baníček - D.27 / 5. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -

PROGNÓZA: DBS on tour,zbylí tři si to rozdají o druhé postupové místo,tipuju Husičovu 11.

skupina 6:
1FC Mrakoplaš - D.8 / 4. / tip na postup ze skupiny: 1FC Mrakoplaš,Rudá Hvězda Slaný / tip na vítěze: Libo Team nebo Primisimo FC
Rudá Hvězda Slaný - E.40 / 4. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
The Reds HK - D.16 / 5. / tip na postup ze skupiny: - / tip na vítěze: -
No Madam! - D.20 / 1. / tip na postup ze skupiny: 1FC Mrakoplaš,The Reds HK / tip na vítěze: 1FC Mrakoplaš

PROGNÓZA: 1FC Mrakoplaš a The Reds HK

skupina 7:
Kenjiho Queeni - D.14 / 2. / tip na postup ze skupiny: rudá mašina,Kenjiho Queeni / tip na vítěze: rudá mašina
Stratovarius - E.51 / 12. / tip na postup ze skupiny: rudá mašina,Libo Team / tip na vítěze: rudá mašina
Libo Team - E.62 / 8. / tip na postup ze skupiny: Libo Team,rudá mašina / tip na vítěze: rudá mašina
rudá mašina - B.3 / 7. / tip na postup ze skupiny: Libo Team,Stratovarius / tip na vítěze: Fc Mantel

PROGNÓZA: :shock: co jsem si to nalosoval ??? :roll:

skupina 8:
FK TRNAVA - F.64 / 1. / tip na postup ze skupiny: Fc Mantel,Los Ojos Unicos / tip na vítěze: ACS Pardubice
Fc Mantel - D.4 / 4. / tip na postup ze skupiny: Fc Mantel,berušky / tip na vítěze: Primisimo FC
Los Ojos Unicos - D.19 / 3. / tip na postup ze skupiny: berušky,Fc Mantel / tip na vítěze: rudá mašina
berušky - B.3 / 3. / tip na postup ze skupiny: Fc Mantel,berušky / tip na vítěze: Fc Mantel

PROGNÓZA: Fc Mantel a berušky,ale pozor na Los Ojos Unicos !

A na závěr tip na vítěze od několika na turnaji nehrajících person SP:

oslicek - Primisimo FC
tomkycz - ACS Pardubice
Milko - DBS on tour
BartSimpson - Los Ojos Unicos
léblík - FK Hash Rohatsko :mrgreen:
Hernán Crespo - Libo Team
PaToM - ACS Pardubice
PaTTrick - Primisimo FC
koster - ACS Pardubice
Zaxus - Fc Mantel
tosa_CZ - DBS on tour
Crueface - DBS on tour
Šutr - Stratovarius ( "Věřím Tobě" )
ps2512 - Brujeria
Foxir - rudá mašina ( "Jelikož tam nevidím Bohemku, tak rudá mašina :) " )
Pavel - rudá mašina
pupajdi - berušky

Děkuju všem,kdo tipovali.Pokud ještě nějaké tipy dorazí,budou tu průběžně doplněny.
Last edited by palo on Sun Feb 05, 2012 7:28 pm, edited 2 times in total.
Image
Big El

Post by Big El »

palo wrote: PROGNÓZA: :shock: co jsem si to nalosoval ??? :roll:
Taky si to ve svým turnaji neumíš nalosovat? Jsme to ale lamy, co? :shock: :lol:
Elnino Prague

palo

Post by palo »

:arrow: - dva z tentokrát hrajících týmů dokázaly už tento turnaj vyhrát - rudá mašina (III.) a berušky (VIII.)

:arrow: - turnaj si zahraje kompletní trio vítězů posledních ČMSP soutěží - No Boost (1.ČMSP liga), FC Klokan (Českomoravský pohár) a Stratovarius (Ligový pohár)

:arrow: - z vítězů uplynulých SP divizí jsou v turnaji Brujeria (C.8 ) ,Stratovarius (F.153) a FK Hash Rohatsko (G.300)

:arrow: - největší důvěru tipujících má ACS Pardubice (8 tipů),těsně následují rudá mašina a Primisimo FC (po 7 tipech)

:arrow: - na turnaji si zahraje i několik vítězů turnajů z fóra z minulé sezóny - vítěz Spamer Cupu IV. a Highlander Cupu XXIV ACS Pardubice,vítěz Memorial Borůvka cupu Brujeria,FC Trabant dokázal vyhrát Oleksovický pohár XVIII.,Primisimo FC O Prokoplej buben 8. a Memoriál Tomáše Pospíchala XXX.;Hammers Tournament XXXI. vyhrál Team Herbalife,O Pohár pana Nemožného IV. DBS on tour a Oleksovický pohár XVI. Fc Mantel

:arrow: - nejstarší týmy v turnaji mají Libo Team,rudá mašina a berušky,naopak nejmladší FC Hodějice,FK Hash Rohatsko a FCB Mikef

:arrow: - nejméně agresivní týmy mají FC Hodějice,FC Trabant a Libo Team,nejvíce agresivní naopak FK Hash Rohatsko,Minotaur a FC DAC

:arrow: - jedna cena už byla udělena - Hujerem ročníku se stal a 5 přáteláků získal acskncl ,o další ceny budeme hrát.Vítěz tohoto ročníku získá SPFA na 18 týdnů (podmínkou je,že se v průběhu turnaje aspoň objeví v tomto topicu) ,první tři v tabulce výkonů (součet výkonů ve skupině) získají 5 , 3 a 2 přátelské zápasy s týmem Stratovarius na domácí půdě.V minulém ročníku by tyto ceny pobrali rudá mašina (815),Libo Team (814) a FC Trabant (810).Nad 800 se ještě dostali ACS Pardubice (809) a Dynamo Oleksovice (804).V případě bodové shody rozhodne vyšší jednotlivý výkon,příp.druhý nejvyšší výkon atd.

:arrow: - Přeju všem hodně zábavy i hodně štěstí !!! :wink:
Image
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Ani neviem kde zacat :mrgreen:

V prvom rade ta palo chcem pochvalit a podakovat za krasne statistiky co si urobil
v druhom rade sa chcem trochu za seba hambit za to ze najlepsi vykon moj tim minuly rocnik podal 125 co bolo jedno z najhorsich najlepsich vykonov a sklamanie ze v dalsich statistikach som sa ani nahodou neobjavil komentovat radsej nebudem. V tomto rocniku mam vsak moznost na napravu a planujem ju vyuzit :)

a po tretie teraz dalsi rocnik :mrgreen: hmmm ze mam este stale z troch najagresivnejsich timov? Do prdele a to ho uz skoro dve sezony prestavujem na menej agresivny tim. To potom aky agresivny mohol byt predtym? Zatial som vsak len v tretine prestavby :)
a na zaver este o rozbor skupiny
Last edited by MilanSLOVAKIA on Sat Feb 04, 2012 6:01 pm, edited 1 time in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”