jistota je 100% u Ela je to 125%oliwapol wrote:Že by sázka na jistotuBig El wrote:Vsadím se, že mě nikdo netipovalpalo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.

Moderator: Czech Moderators
jistota je 100% u Ela je to 125%oliwapol wrote:Že by sázka na jistotuBig El wrote:Vsadím se, že mě nikdo netipovalpalo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.
jj, sázka na jistotu - tipoval jsem Tebeoliwapol wrote:Že by sázka na jistotuBig El wrote:Vsadím se, že mě nikdo netipovalpalo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.
jj, sázka na jistotu - tipoval jsem Tebeoliwapol wrote:Že by sázka na jistotuBig El wrote:Vsadím se, že mě nikdo netipovalpalo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.
mrakoplas44 wrote:a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
O jednom postupujícím je rozhodnuto, protože jsem to jáalespoň bych moc chtěl a bude záležet jak se postavím k zápasům v lize. Tím druhým bude podle mého názoru Rudá Hvězda Slaný. Moc se ale těším na zápasy Mechem.
![]()
b/kdo se stane vítězem letošního Stratovarius Cupu
Když se tak dívám na tu sestavu tohohle ročníku tak to viděl na Libo Team nebo Primisimo FC a určitě bych na ně vsadil nějakou pětku.
Nebyl bych úplně proti, kdyby to takhle dopadloDBS wrote:a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
no snad to skončí pro nás aspoň takhle:
1. Husičova 11
2. DBS on tour
3. Team Herbalife
4. Baníček
Já bych proti byl, nicméně se obávám, že právě takhle nějak to dopadne. Jen možná bude Azor přede mnou a možná DBS před Husičem. Jiné korekce výše uvedené tabulky nejsou pravděpodobnéhusic wrote:Nebyl bych úplně proti, kdyby to takhle dopadloDBS wrote:a/které týmy postoupí z Tvé skupiny
no snad to skončí pro nás aspoň takhle:
1. Husičova 11
2. DBS on tour
3. Team Herbalife
4. Baníček.
Jako song je to super (a na Arakain pujdu koncem března u nás v Pardubicích LIVE možná s Luckou,možná ne.,to se uvidí)palo wrote:Tipy se pomalu schází,odtipováno mají skupiny 7 a 8,po jednom tipu schází v trojce a pětce.Jinde je to bída,bez tipu ale není žádná skupina.
Přehled skupin i s tipy sem (doufám) dám navečer,nebo v průběhu zítřka.
Teď je ale čas na kultůru - je tady slibovaná
ABECEDA METALU aneb já vám to do těch hlav nasypu !
Skupina Arakain si na oslavu 25 let od založení kapely zahrála s Plzeňskou filharmonií a pozvala své bývalé zpěváky.Věděli jste,že s touto kapelou začínala naše několikanásobná slavice ?
http://www.youtube.com/watch?v=FUguxcP-XkM
A pro srovnání - jak to vypadalo tenkrát,v roce 1986 ?
http://www.youtube.com/watch?v=R2pIa7CdNhQ
Avantasii mám taky hodně rád,jestli Tě to uklidní,na E mám připravený Edguy...oliwapol wrote: Jako song je to super (a na Arakain pujdu koncem března u nás v Pardubicích LIVE možná s Luckou,možná ne.,to se uvidí)
Ale přeci je jsem tipoval AVANTASII,škoda
Taky si to ve svým turnaji neumíš nalosovat? Jsme to ale lamy, co?palo wrote: PROGNÓZA:co jsem si to nalosoval ???
![]()