Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: O.P.B.9 - Už se hraje. Soutěž kdo je kdo ukončena.
Dnes v zápase PC Bonner 5 - 3 FC unREAL Ostrava padnul 800. gól turnaje a dal ho Patric Ntare ve 23 minutě.
Gratulace.
Gratulace.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
Re: O.P.B.9 - Už se hraje. Soutěž kdo je kdo. HLASOVÁNÍ
No ty wole, to sem debil.... a to už to v tom popisu máš uvedené dlouho nebo až ted? Protože tohle jsem všem účastníkům soutěže kontroloval a u Tebe si toho teda nevšimnul....palo wrote:No jestli jsi mne náhodně tipoval po Slovensku tak počítám že ses netrefil...PaTTTTrick wrote: No už si nejsem úplně jistý jak jsem tipoval, ale myslím, že u Tebe jsem to byl já, možná i u Palo (slovensko jsem jen náhodně tipoval)..... měl jsem Tě přiřazeno nejspíše správně, ale pak mi do té oblasti vyšel i jiný manažer a tak jsem myslel, že mateš tělem

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
To by se ten gol mol počítat aspon trojnásobně do tabulky střelců, ne?mrakoplas44 wrote:Dnes v zápase PC Bonner 5 - 3 FC unREAL Ostrava padnul 800. gól turnaje a dal ho Patric Ntare ve 23 minutě.
Gratulace.

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Nápověda: Milko, Dajo, PaloPaTTTTrick wrote: No ty wole, to sem debil.... a to už to v tom popisu máš uvedené dlouho nebo až ted? Protože tohle jsem všem účastníkům soutěže kontroloval a u Tebe si toho teda nevšimnul....... koukám do mých tipů a dal jsem Ti číslo 21, tedy úplně ten nejvýchodnější účastník .... nevím proč jsem měl zafixováno že si Slovák

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Nebo Palo - Habera...ps2512 wrote:Nápověda: Milko, Dajo, PaloPaTTTTrick wrote: No ty wole, to sem debil.... a to už to v tom popisu máš uvedené dlouho nebo až ted? Protože tohle jsem všem účastníkům soutěže kontroloval a u Tebe si toho teda nevšimnul....... koukám do mých tipů a dal jsem Ti číslo 21, tedy úplně ten nejvýchodnější účastník .... nevím proč jsem měl zafixováno že si Slovák
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
no to bude asi ten důvodBig El wrote:Nebo Palo - Habera...ps2512 wrote:Nápověda: Milko, Dajo, PaloPaTTTTrick wrote: No ty wole, to sem debil.... a to už to v tom popisu máš uvedené dlouho nebo až ted? Protože tohle jsem všem účastníkům soutěže kontroloval a u Tebe si toho teda nevšimnul....... koukám do mých tipů a dal jsem Ti číslo 21, tedy úplně ten nejvýchodnější účastník .... nevím proč jsem měl zafixováno že si Slovák

)

-
MilanSLOVAKIA wrote:Slatinany Pirates 0 - 0 FC DAC (1 - 3 pn)
výkony - 130 : 129
Jooooooooo Juhuuuuuu yeeeeeeess huuraaaaaaaa supeeeeeeer konecneeeeee ideme daleeeeeeeeeeeeeej waaaaaaaaa![]()
![]()
Neverim ale podarilo sa nam to DAC IDE DALEJ po velmi velmi dlhej dobe v prokoplej bubny
Konecne sa nam to podarilo. Radost je o to vecsia ze dalej ideme po vyradeni nasho divizneho kolegu ktory doteraz bol vzdy pred nami. Radost fanusikov divakov a samozrejme aj vedenia je velka. Oslavy hadam ani nebudu mat konca.
Zapas vsak nebola az taka podivana a divaci sa dockali golov az v penaltach kde sme jednoznacne zvitazili my. Na zapas nastupil uz aj superstrelec Barta ktory sa len len tak doliecil a bolo to vidiet na aj na vykone pretoze si nepripisal dalsi gol. Nevadi moznost na goly ma dalsiuDakujem superovi za krasny zazitok a prajem viacej stastia v dalsom rocniku.
Do stvrtfinale dostaneme jeden tim z dvojice Wellweak alebo Stratovarius. Ci uz to bude jeden alebo druhy tim na zapas sa velmi tesime. DAC DO TOHO
Tak to velka gratulace Milane, ja sem ti rikal, ze ty patris do play off.

Tahle soutěž mě dost bavila. Myslím, že dost se dalo přiřadit podle názvů týmů na SP a jak už PaTTTTrick zmiňoval podle bydliště uvedenýho tady na fóru v popisku. Doufám, že na příště vymyslí pan pořadatel něco podobnýho.mrakoplas44 wrote:.....
PaTTrick
martysvadla
koster
Prim
Celkem 2x z 9 správný typ.
Jinak já jsem schovaný pod číslem 17

Wellweak
-
Heh, tak to som asi neuhádol.koster wrote:Jinak já jsem schovaný pod číslem 17

Ja som z Modry, čiže číslo 22.

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
To je fakt golman?PaTTTTrick wrote:To by se ten gol mol počítat aspon trojnásobně do tabulky střelců, ne?mrakoplas44 wrote:Dnes v zápase PC Bonner 5 - 3 FC unREAL Ostrava padnul 800. gól turnaje a dal ho Patric Ntare ve 23 minutě.
Gratulace.

Nechceš mi ho prodat?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
Určitě něco bude když to bude 10.buben.koster wrote:Tahle soutěž mě dost bavila. Myslím, že dost se dalo přiřadit podle názvů týmů na SP a jak už PaTTTTrick zmiňoval podle bydliště uvedenýho tady na fóru v popisku. Doufám, že na příště vymyslí pan pořadatel něco podobnýho.
Původně jsem chtěl na mapu místo čísel doplnit jména , ale když chtěl být někdo utajen tak jsem to musel udělat jinak.

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
DBS on tour 4 - 4 Orli Týnec
penalty: 4-5
výkony: 138 - 136
v klubu DBS on tour zavládlo velké zklamání, po suveréním postupu ze skupiny přišlo vystřízlivění.
V penaltové loterii bylo šťastnější hostující mužstvo.
Soupeři blahopřejeme a přejeme hodně štěstí i v dalších kolech.
penalty: 4-5
výkony: 138 - 136
v klubu DBS on tour zavládlo velké zklamání, po suveréním postupu ze skupiny přišlo vystřízlivění.
V penaltové loterii bylo šťastnější hostující mužstvo.
Soupeři blahopřejeme a přejeme hodně štěstí i v dalších kolech.
-
Mám to tam od registrace na fóru...No ale my Valaši už jsme vlastně poloviční Slováci...PaTTTTrick wrote:
No ty wole, to sem debil.... a to už to v tom popisu máš uvedené dlouho nebo až ted? Protože tohle jsem všem účastníkům soutěže kontroloval a u Tebe si toho teda nevšimnul....... koukám do mých tipů a dal jsem Ti číslo 21, tedy úplně ten nejvýchodnější účastník .... nevím proč jsem měl zafixováno že si Slovák

-
Opravdu velmi dobra soutez. Doumal jsem nad ni dva dny a to uz je neco, abych zustal u neceho takhle dlouho.mrakoplas44 wrote:Určitě něco bude když to bude 10.buben.koster wrote:Tahle soutěž mě dost bavila. Myslím, že dost se dalo přiřadit podle názvů týmů na SP a jak už PaTTTTrick zmiňoval podle bydliště uvedenýho tady na fóru v popisku. Doufám, že na příště vymyslí pan pořadatel něco podobnýho.
Původně jsem chtěl na mapu místo čísel doplnit jména , ale když chtěl být někdo utajen tak jsem to musel udělat jinak.

Nicmene jsem zase prohral a musim smeknout pred panem Kosterem a pogratulovat mu. 27 je opravdu luxusni strelecky vysledek.
Ja jsem se nachazel na trojcisli 8,9,10.