Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

mrakoplas44
Member of the Soccer Project Association

Re: O.P.B.9 - Už se hraje. Soutěž kdo je kdo ukončena.

Post by mrakoplas44 »

Dnes v zápase PC Bonner 5 - 3 FC unREAL Ostrava padnul 800. gól turnaje a dal ho Patric Ntare ve 23 minutě.
Gratulace.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

PaTTTTrick

Re: O.P.B.9 - Už se hraje. Soutěž kdo je kdo. HLASOVÁNÍ

Post by PaTTTTrick »

palo wrote:
PaTTTTrick wrote: No už si nejsem úplně jistý jak jsem tipoval, ale myslím, že u Tebe jsem to byl já, možná i u Palo (slovensko jsem jen náhodně tipoval)..... měl jsem Tě přiřazeno nejspíše správně, ale pak mi do té oblasti vyšel i jiný manažer a tak jsem myslel, že mateš tělem :lol:
No jestli jsi mne náhodně tipoval po Slovensku tak počítám že ses netrefil... :mrgreen:
No ty wole, to sem debil.... a to už to v tom popisu máš uvedené dlouho nebo až ted? Protože tohle jsem všem účastníkům soutěže kontroloval a u Tebe si toho teda nevšimnul.... :( ... koukám do mých tipů a dal jsem Ti číslo 21, tedy úplně ten nejvýchodnější účastník .... nevím proč jsem měl zafixováno že si Slovák :roll:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mrakoplas44 wrote:Dnes v zápase PC Bonner 5 - 3 FC unREAL Ostrava padnul 800. gól turnaje a dal ho Patric Ntare ve 23 minutě.
Gratulace.
To by se ten gol mol počítat aspon trojnásobně do tabulky střelců, ne? :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

PaTTTTrick wrote: No ty wole, to sem debil.... a to už to v tom popisu máš uvedené dlouho nebo až ted? Protože tohle jsem všem účastníkům soutěže kontroloval a u Tebe si toho teda nevšimnul.... :( ... koukám do mých tipů a dal jsem Ti číslo 21, tedy úplně ten nejvýchodnější účastník .... nevím proč jsem měl zafixováno že si Slovák :roll:
Nápověda: Milko, Dajo, Palo :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
PaTTTTrick wrote: No ty wole, to sem debil.... a to už to v tom popisu máš uvedené dlouho nebo až ted? Protože tohle jsem všem účastníkům soutěže kontroloval a u Tebe si toho teda nevšimnul.... :( ... koukám do mých tipů a dal jsem Ti číslo 21, tedy úplně ten nejvýchodnější účastník .... nevím proč jsem měl zafixováno že si Slovák :roll:
Nebo Palo - Habera...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Big El wrote:
ps2512 wrote:
Nebo Palo - Habera...
no to bude asi ten důvod :P
Mazzy

Post by Mazzy »

MilanSLOVAKIA wrote:Slatinany Pirates 0 - 0 FC DAC (1 - 3 pn)
výkony - 130 : 129

Jooooooooo Juhuuuuuu yeeeeeeess huuraaaaaaaa supeeeeeeer konecneeeeee ideme daleeeeeeeeeeeeeej waaaaaaaaa :) :) :) Neverim ale podarilo sa nam to DAC IDE DALEJ po velmi velmi dlhej dobe v prokoplej bubny :!: Konecne sa nam to podarilo. Radost je o to vecsia ze dalej ideme po vyradeni nasho divizneho kolegu ktory doteraz bol vzdy pred nami. Radost fanusikov divakov a samozrejme aj vedenia je velka. Oslavy hadam ani nebudu mat konca.
Zapas vsak nebola az taka podivana a divaci sa dockali golov az v penaltach kde sme jednoznacne zvitazili my. Na zapas nastupil uz aj superstrelec Barta ktory sa len len tak doliecil a bolo to vidiet na aj na vykone pretoze si nepripisal dalsi gol. Nevadi moznost na goly ma dalsiu :) Dakujem superovi za krasny zazitok a prajem viacej stastia v dalsom rocniku.
Do stvrtfinale dostaneme jeden tim z dvojice Wellweak alebo Stratovarius. Ci uz to bude jeden alebo druhy tim na zapas sa velmi tesime. DAC DO TOHO :!:

Tak to velka gratulace Milane, ja sem ti rikal, ze ty patris do play off. :mrgreen: Jentak dal.
No Boost

Image
koster

Post by koster »

mrakoplas44 wrote:.....
PaTTrick
martysvadla
koster
Prim

Celkem 2x z 9 správný typ.
Tahle soutěž mě dost bavila. Myslím, že dost se dalo přiřadit podle názvů týmů na SP a jak už PaTTTTrick zmiňoval podle bydliště uvedenýho tady na fóru v popisku. Doufám, že na příště vymyslí pan pořadatel něco podobnýho.

Jinak já jsem schovaný pod číslem 17 :)
Wellweak
PaToM

Post by PaToM »

koster wrote:Jinak já jsem schovaný pod číslem 17 :)
Heh, tak to som asi neuhádol. :mrgreen:
Ja som z Modry, čiže číslo 22. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

PaTTTTrick wrote:
mrakoplas44 wrote:Dnes v zápase PC Bonner 5 - 3 FC unREAL Ostrava padnul 800. gól turnaje a dal ho Patric Ntare ve 23 minutě.
Gratulace.
To by se ten gol mol počítat aspon trojnásobně do tabulky střelců, ne? :lol:
To je fakt golman? :shock:
Nechceš mi ho prodat?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

koster wrote:Tahle soutěž mě dost bavila. Myslím, že dost se dalo přiřadit podle názvů týmů na SP a jak už PaTTTTrick zmiňoval podle bydliště uvedenýho tady na fóru v popisku. Doufám, že na příště vymyslí pan pořadatel něco podobnýho.

Určitě něco bude když to bude 10.buben.
Původně jsem chtěl na mapu místo čísel doplnit jména , ale když chtěl být někdo utajen tak jsem to musel udělat jinak. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

DBS
Team Board Member

Post by DBS »

DBS on tour 4 - 4 Orli Týnec
penalty: 4-5

výkony: 138 - 136

v klubu DBS on tour zavládlo velké zklamání, po suveréním postupu ze skupiny přišlo vystřízlivění.
V penaltové loterii bylo šťastnější hostující mužstvo.
Soupeři blahopřejeme a přejeme hodně štěstí i v dalších kolech.
palo

Post by palo »

PaTTTTrick wrote:
No ty wole, to sem debil.... a to už to v tom popisu máš uvedené dlouho nebo až ted? Protože tohle jsem všem účastníkům soutěže kontroloval a u Tebe si toho teda nevšimnul.... :( ... koukám do mých tipů a dal jsem Ti číslo 21, tedy úplně ten nejvýchodnější účastník .... nevím proč jsem měl zafixováno že si Slovák :roll:
Mám to tam od registrace na fóru...No ale my Valaši už jsme vlastně poloviční Slováci... :wink:
Image
Mazzy

Post by Mazzy »

mrakoplas44 wrote:
koster wrote:Tahle soutěž mě dost bavila. Myslím, že dost se dalo přiřadit podle názvů týmů na SP a jak už PaTTTTrick zmiňoval podle bydliště uvedenýho tady na fóru v popisku. Doufám, že na příště vymyslí pan pořadatel něco podobnýho.

Určitě něco bude když to bude 10.buben.
Původně jsem chtěl na mapu místo čísel doplnit jména , ale když chtěl být někdo utajen tak jsem to musel udělat jinak. :wink:
Opravdu velmi dobra soutez. Doumal jsem nad ni dva dny a to uz je neco, abych zustal u neceho takhle dlouho. :-D
Nicmene jsem zase prohral a musim smeknout pred panem Kosterem a pogratulovat mu. 27 je opravdu luxusni strelecky vysledek.
Ja jsem se nachazel na trojcisli 8,9,10. :mrgreen: Jen uz nemam paru jak jsem typoval, abych si to overil sakra. :?
No Boost

Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”