Divize A

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by PaTTTTrick »

acskncl wrote:Katerina to CF za tu silenou dardu kupovala jeste jako 28 lete. U toho CB ji ten ceskej manazer psal, ze je domluven na vymene cb s rafinem, takze ji bylo malo platne, ze by dala i vic nez tech 15m co mela nabidku.
Tohle by se v belgicko-holanske komunite nestalo aby top hrace nekdo pustil mimo ne kdyby se o hrace zajimal tym od nich.
jo díky, tak potom to bylo to stejné CB o které jsem se zajímal i já... taky jsem nabízel dost milionů :x
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tomkycz

Post by tomkycz »

když tu psal oslíček o útoku na titul, považoval jsem to za bezva joke po těch jeho letitejch prognózách o jistém sestupu. Kuwa, on to nebyl joke. Dnes to poznal na vlastní kůži remedy, co je oslíček zač. Pohled na tabulku je bezva, k ideálu chybí přesunout polskou vlajku za ratboř a baku 8) :wink:
oslicek

Post by oslicek »

hmmm, asi bych měl jásat a rozplývat se nad fantastickým umístěním apod. bohužel přidám jednu spíše úsměvnou až tragikomickou historku, ze které vyplyne, že jednoznačně nejslabším článkem oslíčků je jejich manažer...

no, že to tady s penězi plácám od desíti k pěti asi žádné velké tajemství nebude, ale teď sem v mínusu 700K a já osel, protože sem neměl peníze na hráče, tak sem je kupoval za všechno co sem měl + příp. rozdíl sem se snažil doplatit pomocí přáteláků. co z toho plyne? tím jak vyhrávám, tak sem domácí zápas na nule a venkovní teču okolo 500K. přáteláky doma tím pádem skoro taky nehraju, tudíž v kolonce příjmy je nula.

skoro to smrdí, že dojde k bizarní situaci, že zkrachuju. mj. kolik dní můžu být v mínusu než mi odeberou tým? máte někdo zkušenost?

momentálně mě spíš trápí jiná věc - oni v mínusu nejdou prodloužit smlouvy a když se nedostanu do plusu do úterka, tak mi odejde třetina A-týmu :-(. Zkusil sem dát na trh gólmana, který bude ve 23 letech chytat 66-67. myslíte si, že je reálné ho prodat v pondělí za 1.25M a dostat se alespoň jeden den do plusu a rychle prodloužit? nebo úplně nejlépe - nechybí někomu takový gólman, prosím?

nebo myslíte, že některý z dalších mlaďochů (Misa, Vilakati, Kovačevič) by se dal prodat třeba za 2M? (s tím už by se možná dalo doklepat do konce sezóny). já sem přemýšlel prodat i někoho třeba z áčka, ale domnívám se, že cena celého mého A týmu není ani 2M... :(

nebo napadá vás někoho nějak jinak a máte zkušenosti, jak takovouhle prekérní situaci řešit? předem díky za jakýkoliv nápad.

jinak liga je samozřejmě super - měl sem třikrát kliku jako prase a výsledkem jsou tři nespravedlivé výhry - příští týden to zlomí pondělí a úterý - kdybych dal šest bodů, byl bych pořád ve hře o medaile - stačily by i čtyři body, kdybych porazil doma ratboř. jak bude po úterku, to netroufám předpovídat. dole doufám, že vyjdou záchranářské práce flamendrům a hernánovi a jinak nějak o nic moc hrát co není.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Pokud jste v mínusu méně než 2.000.000,--, nic se neděje a můžete v této finanční situaci setrvávat jak dlouho se Vám líbí. Pokud jste v dluhu větším než 2M, máte týden na to, abyste zlepšili svůj finanční stav. (např. prodej hráče, bankovní pùjèka, výhra v poháru apod.)
z Faqu

...kdybych mel misto a mohl nakupovat tak toho golmana od tebe koupim a obratem ho hodim na trh, ale bohuzel....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ps2512

Post by ps2512 »

Joe Vilakati - 2,5-3M jistých

Abdulaziz Mahmud - 1,5-2M jistých
:wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

frankie_doparoma wrote:
Pokud jste v mínusu méně než 2.000.000,--, nic se neděje a můžete v této finanční situaci setrvávat jak dlouho se Vám líbí. Pokud jste v dluhu větším než 2M, máte týden na to, abyste zlepšili svůj finanční stav. (např. prodej hráče, bankovní pùjèka, výhra v poháru apod.)
z Faqu

...kdybych mel misto a mohl nakupovat tak toho golmana od tebe koupim a obratem ho hodim na trh, ale bohuzel....
ok, díky, takže hlavní bude nedostat se pod -2M.

bankovní půjčka - to je věc, která mě nenapadla. už mi zbývá jen pět splátek - z toho by šlo elegantně vybruslit, kdyby to šlo splatit z mínusu a hned si zase 2.5M půjčit - bohužel Socceproject není EU :-).
ps2512

Post by ps2512 »

frankie_doparoma wrote: ...kdybych mel misto a mohl nakupovat tak toho golmana od tebe koupim a obratem ho hodim na trh, ale bohuzel....
:cry: úplně stejně
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

oslicek wrote:
nebo myslíte, že některý z dalších mlaďochů (Misa, Vilakati, Kovačevič) by se dal prodat třeba za 2M? (s tím už by se možná dalo doklepat do konce sezóny). já sem přemýšlel prodat i někoho třeba z áčka, ale domnívám se, že cena celého mého A týmu není ani 2M... :(
tak se mi ozval zájemce na Vilakati - děkuji za pomoc a snad je vše vyřešeno.
PaToM

Post by PaToM »

oslicek wrote:bohužel Socceproject není EU :-).
Bohužiaľ EÚ nie je SoccerProject. :mrgreen:
Ale aby som nebol úplne off-topic... tiež mám príliš veľa hráčov, takže nakupovať nemôžem. Ináč ja kupujem len menej agresívnych hráčov, aj keď nie sú takí dobrí ako tí tvoji. :)
Predať niekoho je v tvojom prípade teraz asi jediné riešenie, ako bolo spomínané aj vyššie. Veľa šťastia a nech ten titul vyjde. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote:
oslicek wrote:
tak se mi ozval zájemce na Vilakati - děkuji za pomoc a snad je vše vyřešeno.
před časem jsem Ti prodal hrozně levně RB Eugen Haviar, tak bych ho ted mohl třeba koupit zpět :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:
před časem jsem Ti prodal hrozně levně RB Eugen Haviar, tak bych ho ted mohl třeba koupit zpět :-)
hmmm, blbý je, že neumím odhadnout tržní cenu, ale ačkoliv sem Haviara od Tebe kupoval asi za 3M, tak myslím, že pokud bych si teď dovolil jej prodat za více než 1,5M tak to podle mě při jeho současném věku hrozí banem :-). a ani si to nemůžu dovolit jej prodat, protože je důležitý člen B-týmu. Našli se zaplaťpánbů zájemci, kterým se hodí do koncepce moje CB a GK, tak se snad finančně tuto sezónu zachráním. každopádně děkuju moc za nabídku.
oslicek

Post by oslicek »

takže tento týden úžasných sedm bodíků a pořád je to placka - při pohledu na remedyho los je titul nereálný i při zisku 24 bodů ze zbývajících 7 zápasů. no nic, motivací je bronzová placka (která by byla třetí v historii klubu) a k tomu by mohlo přispět šest bodíků z domácích zápasů (neonicu porazil zatím každý a hernán ty páteční venkovní mače vypouští) - zvenku tentokrát asi nic nepřivezu, i když u buhala by to klapnout mohlo - rozhodčí je mi tam agresivitou nakloněn. s jeremym to bude prestižní slávistické derby, ale přísnost rozhodčího 97 dává trumfy do rukou jeremymu. no, ale zase si budu moci pohrát s agresivitou týmu - tam bude určitě nějaké zajímavé číslo :-).

dole budu držet palce hernánovi, aby stlačil pod čáru ponoru nějakého cizince. letos mi to přijde nějaké mrtvé, že není moc o co hrát. i na fóru už je ticho po pěšině.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

moh by sem aspon napsat ten holandan co tady furt spionuje :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote: navíc, áčko se hraje kapánek jinak než soutěže níže a ty s Papou už zkušenost máte - Raffina si v áčku nějak nevybavuju...
Raffin je zkušený manager.. jedná se o bývalý tým cheathunter
oslicek

Post by oslicek »

dajli mi tu medaili nebo mi jí nedajli?

zítra by mi měl stačit bod a asi historický úspěch by byl doma. soupeř má ale zápas poslední šance na záchranu.

zítra se rozhodne asi i o titulu - panathinaikos je schopný remedyho porazit, ale má náskok čtyř gólů ve skóre - i při supersmůle by mu podle mě gól k dobru zůstal. dolů půjdou asi flamendři, kteří mají ukrutný los a zcachrání se asi Hernán, který by měl buhala doma porazit.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”