hmmm, asi bych měl jásat a rozplývat se nad fantastickým umístěním apod. bohužel přidám jednu spíše úsměvnou až tragikomickou historku, ze které vyplyne, že jednoznačně nejslabším článkem oslíčků je jejich manažer...
no, že to tady s penězi plácám od desíti k pěti asi žádné velké tajemství nebude, ale teď sem v mínusu 700K a já osel, protože sem neměl peníze na hráče, tak sem je kupoval za všechno co sem měl + příp. rozdíl sem se snažil doplatit pomocí přáteláků. co z toho plyne? tím jak vyhrávám, tak sem domácí zápas na nule a venkovní teču okolo 500K. přáteláky doma tím pádem skoro taky nehraju, tudíž v kolonce příjmy je nula.
skoro to smrdí, že dojde k bizarní situaci, že zkrachuju. mj. kolik dní můžu být v mínusu než mi odeberou tým? máte někdo zkušenost?
momentálně mě spíš trápí jiná věc - oni v mínusu nejdou prodloužit smlouvy a když se nedostanu do plusu do úterka, tak mi odejde třetina A-týmu

. Zkusil sem dát na trh gólmana, který bude ve 23 letech chytat 66-67. myslíte si, že je reálné ho prodat v pondělí za 1.25M a dostat se alespoň jeden den do plusu a rychle prodloužit? nebo úplně nejlépe - nechybí někomu takový gólman, prosím?
nebo myslíte, že některý z dalších mlaďochů (Misa, Vilakati, Kovačevič) by se dal prodat třeba za 2M? (s tím už by se možná dalo doklepat do konce sezóny). já sem přemýšlel prodat i někoho třeba z áčka, ale domnívám se, že cena celého mého A týmu není ani 2M...
nebo napadá vás někoho nějak jinak a máte zkušenosti, jak takovouhle prekérní situaci řešit? předem díky za jakýkoliv nápad.
jinak liga je samozřejmě super - měl sem třikrát kliku jako prase a výsledkem jsou tři nespravedlivé výhry - příští týden to zlomí pondělí a úterý - kdybych dal šest bodů, byl bych pořád ve hře o medaile - stačily by i čtyři body, kdybych porazil doma ratboř. jak bude po úterku, to netroufám předpovídat. dole doufám, že vyjdou záchranářské práce flamendrům a hernánovi a jinak nějak o nic moc hrát co není.