Vždyť nevíš o čem je debata, tak se do toho nemíchejpalo wrote:Přééésně !Milko wrote:
Domácou výhodou![]()
Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
-
ps2512
- Member of the Soccer Project Association
Re: Milkov cup IX. - ŠTVRŤFINÁLE - Náš koniec...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
vím - hned jsem se díval,jak jsem se vrátil...ps2512 wrote:Vždyť nevíš o čem je debata, tak se do toho nemíchejpalo wrote:Přééésně !Milko wrote:
Domácou výhodou![]()
![]()
![]()

-
ps2512
Máš tedy špatné informace, protože tvůj názor je nedobrý 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
MilanSLOVAKIA
Re: Milkov cup IX. - Zápasy v skupinách...
Skupina sa uz odohrala ale koment pridat chcem aj tak. Uz po vyzrebovani tohto rocnika som vedal ze nas nic lahkeho cakat nebude. Vedeli sme ze favoriti na postup nie sme no svojich superov sme potrapit chceli a ako sa nam to podarilo?
1. kolo
FC DAC 0 - 1 Stratovarius
výkony - 127 : 134
Hned v prvom zapase sme zaznamenali prehru ale ja som aj napriek tomu spokojny kedze moj tim podal slusny vykon a dokonca potrapil aj supera aj ked kvalitavne bol lepsi urcite on. Prehra mrzi no ja hlavne dufam ze moji hraci si udrzia vykon a peknu bojovnost akou sa prezentuju.
1FC Mrakoplaš 3 - 2 FC DAC
výkony - 135 : 123
Druhy zapas a druha prehra. Uz hned po tomto kole bolo takmer iste ze postup zo skupiny je velmi nepravdepodobny. Superi na prvych dvoch miestach totiz ako zatial vidim mojich hracov vobec nesetria a podavaju vykony na ktore by mal moj A - tim len pri priaznivom rozhodcovi a to nehovorim ani o mojom B - cku. Tentoraz ma vsak velmi nepotesil ani vykon mojich hracov. Vzdat sme sa nechceli a tak sme isli aj do nasledovneho zapasu naplno.
3. kolo
FC DAC 3 - 1 Arsenal FC 125
výkony - 127 : 108
Huraaaaaa Juhuuuuuu tak do tretice sa nam podarilo vyhrat a to celkom jednoznacne. Hraci si tak po tomto zapase napravili chut na futbal a este trochu posnivali nad pripadnou sancou na postup. DAC znovu podal vykon z 1. kola co ma velmi tesi. Super nas velmi netlacil a tak si mohli zapas uzit aj divaci ktory videli pekne kreacie od mojich hracov kedze mali mensi tlak.
4. kolo
Stratovarius 3 - 2 FC DAC
A hned v dalsom kole sme sa vratili do reality. Super znovu podal vykon a to o dost lepsi. Moji hraci v tomto zapase nemali takmer ziadnu sancu a ani ich predvedena hra nebola najlepsia. Sance po tomto zapase na postup uz neboli ziadne a tak moji hraci mohli dohravat v pokoji. V poslednom case mame na turnaje strasnu smolu a postupuje stale menej casto.
5. kolo
FC DAC 0 - 1 1FC Mrakoplaš
výkony - 119 : 124
Tak bohuzial v 5. kole sme zaznamenali 4 prehru co je velmi zla vizitka. Kedze v tomto zapase sme uz nebojovali v podstate o nic tak nenastupila najlepsia zostava aka mohla a hracov sme si trochu posetrili na ine turnaje. Urcite sa z toho tesila mladez ktora tu mala sancu sa predviezt. Jednogolova prehra je si myslim celkom slusna a dokonca podla vykonu sme mali sancu aj na niaky ten bod.
6. kolo
Arsenal FC 125 2 - 3 FC DAC
výkony - 109 : 118
Johooohoooo. Tak aspon zaver turnaja sa nam vydaril a ziskali sme dalsie body do tabulky a tim aj 3. miesto. Super toho znovu vela neukazal cim nam ulahcil pracu. Skoda je len toho ze tu DAC podal najhorsi vykon v turnaji no niet sa comu cudovat hraci to nemali lahke a zdeptany su vobec radi ze vyhrali.
Superom gratulujem k postupu a prajem vela stastia v play - off. S turnajom sa lucime hned po skupinovej faze co je skoda. V turnaji sme vsak nedokazali ani raz prekvapit a vyhrali sme len zapasi co sme museli. S turnajom teda neziarim ani spokojnostou ale ani nespokojnostou. Jedine co ma tesi je to ze sme superov s vyssich leveloch aspon trochu potrapili a nabrali dalsie skusenosti. Dufam vsak ze v dalsom turnaji uz postupime
1. kolo
FC DAC 0 - 1 Stratovarius
výkony - 127 : 134
Hned v prvom zapase sme zaznamenali prehru ale ja som aj napriek tomu spokojny kedze moj tim podal slusny vykon a dokonca potrapil aj supera aj ked kvalitavne bol lepsi urcite on. Prehra mrzi no ja hlavne dufam ze moji hraci si udrzia vykon a peknu bojovnost akou sa prezentuju.
2. kolomrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 3 - 2 FC DAC
Tak jsem porazil Milana a zatím šest bodů na našem kontě nás dostalo zatím na první místo.
1FC Mrakoplaš 3 - 2 FC DAC
Druhy zapas a druha prehra. Uz hned po tomto kole bolo takmer iste ze postup zo skupiny je velmi nepravdepodobny. Superi na prvych dvoch miestach totiz ako zatial vidim mojich hracov vobec nesetria a podavaju vykony na ktore by mal moj A - tim len pri priaznivom rozhodcovi a to nehovorim ani o mojom B - cku. Tentoraz ma vsak velmi nepotesil ani vykon mojich hracov. Vzdat sme sa nechceli a tak sme isli aj do nasledovneho zapasu naplno.
3. kolo
FC DAC 3 - 1 Arsenal FC 125
výkony - 127 : 108
Huraaaaaa Juhuuuuuu tak do tretice sa nam podarilo vyhrat a to celkom jednoznacne. Hraci si tak po tomto zapase napravili chut na futbal a este trochu posnivali nad pripadnou sancou na postup. DAC znovu podal vykon z 1. kola co ma velmi tesi. Super nas velmi netlacil a tak si mohli zapas uzit aj divaci ktory videli pekne kreacie od mojich hracov kedze mali mensi tlak.
4. kolo
Stratovarius 3 - 2 FC DAC
A hned v dalsom kole sme sa vratili do reality. Super znovu podal vykon a to o dost lepsi. Moji hraci v tomto zapase nemali takmer ziadnu sancu a ani ich predvedena hra nebola najlepsia. Sance po tomto zapase na postup uz neboli ziadne a tak moji hraci mohli dohravat v pokoji. V poslednom case mame na turnaje strasnu smolu a postupuje stale menej casto.
5. kolo
FC DAC 0 - 1 1FC Mrakoplaš
výkony - 119 : 124
Tak bohuzial v 5. kole sme zaznamenali 4 prehru co je velmi zla vizitka. Kedze v tomto zapase sme uz nebojovali v podstate o nic tak nenastupila najlepsia zostava aka mohla a hracov sme si trochu posetrili na ine turnaje. Urcite sa z toho tesila mladez ktora tu mala sancu sa predviezt. Jednogolova prehra je si myslim celkom slusna a dokonca podla vykonu sme mali sancu aj na niaky ten bod.
6. kolo
Arsenal FC 125 2 - 3 FC DAC
výkony - 109 : 118
Johooohoooo. Tak aspon zaver turnaja sa nam vydaril a ziskali sme dalsie body do tabulky a tim aj 3. miesto. Super toho znovu vela neukazal cim nam ulahcil pracu. Skoda je len toho ze tu DAC podal najhorsi vykon v turnaji no niet sa comu cudovat hraci to nemali lahke a zdeptany su vobec radi ze vyhrali.
Superom gratulujem k postupu a prajem vela stastia v play - off. S turnajom sa lucime hned po skupinovej faze co je skoda. V turnaji sme vsak nedokazali ani raz prekvapit a vyhrali sme len zapasi co sme museli. S turnajom teda neziarim ani spokojnostou ale ani nespokojnostou. Jedine co ma tesi je to ze sme superov s vyssich leveloch aspon trochu potrapili a nabrali dalsie skusenosti. Dufam vsak ze v dalsom turnaji uz postupime
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
-
Papa Bouba Diop
tak nás v neděli v semifinále vyzve skvělý klub s ještě lepším manažerem, kterému ale nedáme vůbec šanci 
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
ps2512
chces preci kvuli minci vypadnout tak nedelej zagorkuPapa Bouba Diop wrote:tak nás v neděli v semifinále vyzve skvělý klub s ještě lepším manažerem, kterému ale nedáme vůbec šanci
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Papa Bouba Diop
přece ti to nepustimps2512 wrote:chces preci kvuli minci vypadnout tak nedelej zagorkuPapa Bouba Diop wrote:tak nás v neděli v semifinále vyzve skvělý klub s ještě lepším manažerem, kterému ale nedáme vůbec šanci
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
ps2512
vsak poustet to nemusis.....to by me hamba fackovala.....porazim Ackare po boji....vidim to tak 150 - 143 pro tebe ale 3:5 na penalty pro me 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Dobrý plán je základem úspěchu.ps2512 wrote:vsak poustet to nemusis.....to by me hamba fackovala.....porazim Ackare po boji....vidim to tak 150 - 143 pro tebe ale 3:5 na penalty pro me
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
SEMIFINÁLE
Ne 3 Jún 2012 (18:00 CET)
Dynamo Oleksovice ?? - ?? Valcíři Chomutov C.F.
- v nedeľu bude u Péeska sviatok. Sám veľký Papa dorazí so svojou družinou odohrať semifinálový zápas
Rozhodca je adekvátny tomu, aby sa tu zrodili skvelé výkony...Favorit je jasný, ale môže si niekto povedať, že na Oleksovice Football Stadium niekto ľahko vyhrá
To rozhodne NIE
A ani Papa to nebude mať na ružiach ustlané.
Milkov tip na výsledok: 1:2 - Valcíři Chomutov C.F.
Ut 12 Jún 2012 (10:00 CET)
Fc Mantel ?? - ?? Šutrteam
- až o 9 dní sa odohrá druhý semifinálový zápas medzi domácim mantelom a hosťujúcim šutríkom. Rozhodca je opäť mierumilovný a nemal by vážnejšie zasiahnuť do hry. Vysloveného favorita tu nenájdeme, ale na základe domácej výhody to vidíme skôr na mantela. Už teraz je team nadupaný a v kuloároch sme začuli informáciu, že do teamu sa chystá ďalší skvelý hráč Joelson Bakhtiarizadeh (domáci celok zatiaľ navrhol sumu 9 M)...
Milkov tip na výsledok: 3:2 - Fc Mantel
Ne 3 Jún 2012 (18:00 CET)
- v nedeľu bude u Péeska sviatok. Sám veľký Papa dorazí so svojou družinou odohrať semifinálový zápas
Ut 12 Jún 2012 (10:00 CET)
Fc Mantel ?? - ?? Šutrteam
- až o 9 dní sa odohrá druhý semifinálový zápas medzi domácim mantelom a hosťujúcim šutríkom. Rozhodca je opäť mierumilovný a nemal by vážnejšie zasiahnuť do hry. Vysloveného favorita tu nenájdeme, ale na základe domácej výhody to vidíme skôr na mantela. Už teraz je team nadupaný a v kuloároch sme začuli informáciu, že do teamu sa chystá ďalší skvelý hráč Joelson Bakhtiarizadeh (domáci celok zatiaľ navrhol sumu 9 M)...
Milkov tip na výsledok: 3:2 - Fc Mantel
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
Milko wrote: Ne 3 Jún 2012 (18:00 CET)
- v nedeľu bude u Péeska sviatok. Sám veľký Papa dorazí so svojou družinou odohrať semifinálový zápasRozhodca je adekvátny tomu, aby sa tu zrodili skvelé výkony...Favorit je jasný, ale môže si niekto povedať, že na Oleksovice Football Stadium niekto ľahko vyhrá
To rozhodne NIE
![]()
![]()
A ani Papa to nebude mať na ružiach ustlané.
Môže si niekto povedať, že na Oleksovice Football Stadium niekto ľahko nevyhrá
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
ps2512
Re: Milkov cup IX. - SEMIFINÁLE - napätie vrcholí...
Čemu se směješ....svatá pravda.....papa ví, jak je se mnou těžký vyhrát i když je o dost lepší 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Kdeže ty loňské sněhy jsou aneb ze staré slávy se věčně žít nedá.ps2512 wrote:Čemu se směješ....svatá pravda.....papa ví, jak je se mnou těžký vyhrát i když je o dost lepší
-
ps2512
ale dámantel wrote:Kdeže ty loňské sněhy jsou aneb ze staré slávy se věčně žít nedá.ps2512 wrote:Čemu se směješ....svatá pravda.....papa ví, jak je se mnou těžký vyhrát i když je o dost lepší
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Štvrťfinále
Fc Mantel : FC Trabant 3 : 1 ( 3:0 ) 141:139
Na Dubině sme mali čierny deň. Po otrasnom prvom polčase sme sa už nedokázali vzpamätať a postup si zaslúžene vybojovali domáci. Gratulujem.
Fc Mantel : FC Trabant 3 : 1 ( 3:0 ) 141:139
Na Dubině sme mali čierny deň. Po otrasnom prvom polčase sme sa už nedokázali vzpamätať a postup si zaslúžene vybojovali domáci. Gratulujem.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio