Hippopotamus wrote:Vidíš to, hotové magické čísla, čo chce tým kto naznačiť?
No buď bude suché leto, príde koniec sveta alebo sa o rok oženíš (alebo všetko naraz).
Pre istotu odporúčam hodiť si cez plece za hrsť soli, trikrát sa otočiť okolo vlastnej osi a odpľuť.
palo wrote:Tak jsem právě řešil etický problém: mám přihodit na hráče,na kterého mají nabídky mantel a Hippo ? Po velkém vnitřním boji jsem nepřihodil...
palo wrote:Tak jsem právě řešil etický problém: mám přihodit na hráče,na kterého mají nabídky mantel a Hippo ? Po velkém vnitřním boji jsem nepřihodil...
Já taky řeším problém, jestli na toho předraženého troubu dát ještě příhoz. Hippo mně stejně přeplatí, když bude chtít, ale tenhle by mi hodně pásnul do díry v teamu. Ale moc se mi do toho nechce, takže pokud ho chceš, tak na mně ohledy brát nemusíš a klidně přihod. Teda jestli se bavíme o tom samém CF.
klidně přihoď, ti maj peněz
Moc peněz není, většinou to hned hodím do nějakého hráče, to Hippo musí být v jiném balíku.
Já taky řeším problém, jestli na toho předraženého troubu dát ještě příhoz. Hippo mně stejně přeplatí, když bude chtít, ale tenhle by mi hodně pásnul do díry v teamu. Ale moc se mi do toho nechce, takže pokud ho chceš, tak na mně ohledy brát nemusíš a klidně přihod. Teda jestli se bavíme o tom samém CF.
Nie, neprihadzuj! Aj tých 15,75M je už moc za neho, si myslím...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Moc peněz není, většinou to hned hodím do nějakého hráče, to Hippo musí být v jiném balíku.
Pár dní dozadu mi prišla ponuka na jedného z mojich hráčov za 50M, tak som s hrdosťou odpísal, že tá suma pre mňa nič neznamená Ale som na vážkach...
To máš takové vytuněné prasátka v týmu, že ti nabízejí takový balík ? No nic, jdu ten tvůj tým prozkoumat raději zblízka, at vím, co mně čeká, když na tebe někde náhodou narazím.
mantel wrote:
To máš takové vytuněné prasátka v týmu, že ti nabízejí takový balík ? No nic, jdu ten tvůj tým prozkoumat raději zblízka, at vím, co mně čeká, když na tebe někde náhodou narazím.
Práve ti pozerám tím, či tam nemáš niekoho, kto by sa mi zišiel
EDIT: To mexické CMko ti vôbec nezapadá do koncepcie tímu, nechceš sa ho zbaviť?
EDIT2: A čo to britské RMko? Ten je tam úplne odveci, chudák
...new beginning...
Pár dní dozadu mi prišla ponuka na jedného z mojich hráčov za 50M, tak som s hrdosťou odpísal, že tá suma pre mňa nič neznamená Ale som na vážkach...
Jestli to pro Tebe nic neznamená, tak mi je klidně pošli na účet. Aby to nebylo tak nápadné, tak Ti za ně dám třeba nějakého skvělého hráče. Řekněme SW s věkem a agresivitou Tomáše Řepky
Big El wrote:Jestli to pro Tebe nic neznamená, tak mi je klidně pošli na účet. Aby to nebylo tak nápadné, tak Ti za ně dám třeba nějakého skvělého hráče. Řekněme SW s věkem a agresivitou Tomáše Řepky
Sorry, mám 36 hráčov, nemôžem kupovať:)
...new beginning...