A my tu jsme a máme aspoň na kozačky pro manželky a milenky. Na víc to nevydělá...oliwapol wrote:Den tu nejsem a přijdu o tak luxusní reklamyPaTTTTrick wrote:a dnes další na 2 dny... nemusí pršet, hlavně že kapeimpossible wrote: A hned to prislo - 1 & 4 dny![]()
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Hippopotamus
- Member of the Soccer Project Association
Viem, že je to kravina, ale mňa pobavila

86 bodov - 86 gólov strelených, 28 výhier - 28 gólov inkasovaných

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
tomkycz
jo ještě si zapomněl dodat, že se celkem odehrálo 30 zápasů, z toho 28 výher, a to je dohromady stejně jako +-skóreHippopotamus wrote:Viem, že je to kravina, ale mňa pobavila![]()
-
Hippopotamus
Vidíš to, hotové magické čísla, čo chce tým kto naznačiť?tomkycz wrote:jo ještě si zapomněl dodat, že se celkem odehrálo 30 zápasů, z toho 28 výher, a to je dohromady stejně jako +-skóreHippopotamus wrote:Viem, že je to kravina, ale mňa pobavila![]()
...new beginning...
-
PaToM
No buď bude suché leto, príde koniec sveta alebo sa o rok oženíš (alebo všetko naraz).Hippopotamus wrote:Vidíš to, hotové magické čísla, čo chce tým kto naznačiť?
Pre istotu odporúčam hodiť si cez plece za hrsť soli, trikrát sa otočiť okolo vlastnej osi a odpľuť.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
palo
Tak jsem právě řešil etický problém: mám přihodit na hráče,na kterého mají nabídky mantel a Hippo ? Po velkém vnitřním boji jsem nepřihodil... 

-
tomkycz
klidně přihoď, ti maj penězpalo wrote:Tak jsem právě řešil etický problém: mám přihodit na hráče,na kterého mají nabídky mantel a Hippo ? Po velkém vnitřním boji jsem nepřihodil...
Já taky řeším problém, jestli na toho předraženého troubu dát ještě příhoz. Hippo mně stejně přeplatí, když bude chtít, ale tenhle by mi hodně pásnul do díry v teamu. Ale moc se mi do toho nechce, takže pokud ho chceš, tak na mně ohledy brát nemusíš a klidně přihod. Teda jestli se bavíme o tom samém CF.palo wrote:Tak jsem právě řešil etický problém: mám přihodit na hráče,na kterého mají nabídky mantel a Hippo ? Po velkém vnitřním boji jsem nepřihodil...
Moc peněz není, většinou to hned hodím do nějakého hráče, to Hippo musí být v jiném balíku.tomkycz wrote:klidně přihoď, ti maj penězpalo wrote:Tak jsem právě řešil etický problém: mám přihodit na hráče,na kterého mají nabídky mantel a Hippo ? Po velkém vnitřním boji jsem nepřihodil...
-
Hippopotamus
Nie, neprihadzuj!mantel wrote:Já taky řeším problém, jestli na toho předraženého troubu dát ještě příhoz. Hippo mně stejně přeplatí, když bude chtít, ale tenhle by mi hodně pásnul do díry v teamu. Ale moc se mi do toho nechce, takže pokud ho chceš, tak na mně ohledy brát nemusíš a klidně přihod. Teda jestli se bavíme o tom samém CF.palo wrote:Tak jsem právě řešil etický problém: mám přihodit na hráče,na kterého mají nabídky mantel a Hippo ? Po velkém vnitřním boji jsem nepřihodil...
...new beginning...
-
Hippopotamus
Pár dní dozadu mi prišla ponuka na jedného z mojich hráčov za 50M, tak som s hrdosťou odpísal, že tá suma pre mňa nič neznamenámantel wrote:Moc peněz není, většinou to hned hodím do nějakého hráče, to Hippo musí být v jiném balíku.tomkycz wrote:klidně přihoď, ti maj peněz
...new beginning...
To máš takové vytuněné prasátka v týmu, že ti nabízejí takový balík ? No nic, jdu ten tvůj tým prozkoumat raději zblízka, at vím, co mně čeká, když na tebe někde náhodou narazím.Hippopotamus wrote:Pár dní dozadu mi prišla ponuka na jedného z mojich hráčov za 50M, tak som s hrdosťou odpísal, že tá suma pre mňa nič neznamenámantel wrote:Moc peněz není, většinou to hned hodím do nějakého hráče, to Hippo musí být v jiném balíku.tomkycz wrote:klidně přihoď, ti maj penězAle som na vážkach...
-
Hippopotamus
Práve ti pozerám tím, či tam nemáš niekoho, kto by sa mi zišielmantel wrote: To máš takové vytuněné prasátka v týmu, že ti nabízejí takový balík ? No nic, jdu ten tvůj tým prozkoumat raději zblízka, at vím, co mně čeká, když na tebe někde náhodou narazím.
EDIT: To mexické CMko ti vôbec nezapadá do koncepcie tímu, nechceš sa ho zbaviť?
EDIT2: A čo to britské RMko? Ten je tam úplne odveci, chudák
...new beginning...
Jestli to pro Tebe nic neznamená, tak mi je klidně pošli na účet. Aby to nebylo tak nápadné, tak Ti za ně dám třeba nějakého skvělého hráče. Řekněme SW s věkem a agresivitou Tomáše ŘepkyHippopotamus wrote:Pár dní dozadu mi prišla ponuka na jedného z mojich hráčov za 50M, tak som s hrdosťou odpísal, že tá suma pre mňa nič neznamenámantel wrote:Moc peněz není, většinou to hned hodím do nějakého hráče, to Hippo musí být v jiném balíku.tomkycz wrote:klidně přihoď, ti maj penězAle som na vážkach...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Hippopotamus
Sorry, mám 36 hráčov, nemôžem kupovať:)Big El wrote:Jestli to pro Tebe nic neznamená, tak mi je klidně pošli na účet. Aby to nebylo tak nápadné, tak Ti za ně dám třeba nějakého skvělého hráče. Řekněme SW s věkem a agresivitou Tomáše Řepky
...new beginning...