Tak som rad ze sa rozbehol dalsi 11. rocnik tohto perfektneho turnaja. Tentoraz sme sa dostali do 2. skupiny a prvy zapas hrame uz tento piatok. S nami v skupine mame aj:
FC vždycky v čele Olomouc - Z videnia je pre nas tento tim celkom znami ale ze by sme spolu aj hrali tak o tom neviem. Hra E - diviziu a vypadava do F - ka. Vyzera to tak ze je v prestavbe takze ine ako 6 bodov neberieme.
White Devils FC - S tymto timom tiez netusim ci sme sa uz stretli ale tu mam tusak ze ano. Neuveritelne, ale tento tim hral F - diviziu a zostupuje do G - divizie. Devils vyzeraju momentalne celkom hratelne no isty si nie som. Iste vsaj je ze aj tuto slintame po 6 bodoch.
FC unREAL Ostrava - Zase raz tim ktory je nam ako tak znamy ale nemali sme s nim asi tu cest stretnut sa. Hra E - diviziu a dokonca tam aj zostava. Ako som vsak pozeral v time mozme narazit na par dochodcov tak aj v tomto pripade dufam v plny pocet bodov.
Ty kokos tak hadam aka skupina k nam bola vyzrebovana je nieco neuveritelne. Podla mna oproti tomu ake skupiny su ostatne mame prechadzku ruzovou zahradou aj ked tym nechcem povedat ze supery su o vela horsi ako my. Mensi favorit ale hadam sme a bereme len prve miesto. Iste ho vsak nemame kedze kazdy z timov nas potrapit moze no dufam ze sa nedame. S losovanim sme vsak maximalne spokojny