Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 11 - Soutěž str. 301

Post by MilanSLOVAKIA »

Tak som rad ze sa rozbehol dalsi 11. rocnik tohto perfektneho turnaja. Tentoraz sme sa dostali do 2. skupiny a prvy zapas hrame uz tento piatok. S nami v skupine mame aj:

:arrow: FC vždycky v čele Olomouc - Z videnia je pre nas tento tim celkom znami ale ze by sme spolu aj hrali tak o tom neviem. Hra E - diviziu a vypadava do F - ka. Vyzera to tak ze je v prestavbe takze ine ako 6 bodov neberieme.
:arrow: White Devils FC - S tymto timom tiez netusim ci sme sa uz stretli ale tu mam tusak ze ano. Neuveritelne, ale tento tim hral F - diviziu a zostupuje do G - divizie. Devils vyzeraju momentalne celkom hratelne no isty si nie som. Iste vsaj je ze aj tuto slintame po 6 bodoch.
:arrow: FC unREAL Ostrava - Zase raz tim ktory je nam ako tak znamy ale nemali sme s nim asi tu cest stretnut sa. Hra E - diviziu a dokonca tam aj zostava. Ako som vsak pozeral v time mozme narazit na par dochodcov tak aj v tomto pripade dufam v plny pocet bodov.

Ty kokos tak hadam aka skupina k nam bola vyzrebovana je nieco neuveritelne. Podla mna oproti tomu ake skupiny su ostatne mame prechadzku ruzovou zahradou aj ked tym nechcem povedat ze supery su o vela horsi ako my. Mensi favorit ale hadam sme a bereme len prve miesto. Iste ho vsak nemame kedze kazdy z timov nas potrapit moze no dufam ze sa nedame. S losovanim sme vsak maximalne spokojny :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
EasyVamp
Assistant Manager

Post by EasyVamp »

Azor wrote:
mrakoplas44 wrote:
Azor wrote:21.3.2013
A máme tu zcela novou verzi milionáře. Jako obvykle tu máme 3 nápovědy: 50 na 50, přítele na telefonu a publikum zde v sále. Ale pozor, to není vše! jako novinku tu máme další nápovědu: Člověka, známého pod přezdívkou EasyVamp! Ten víc vše, takže neváhejte použít tuto nápovědu! :mrgreen: :lol: :wink:
Postoupím ze skupiny?
Počkej až se vyjádří EasyVamp a uvidiš jak na tom budeš s postupem :mrgreen:
Vidím město veliké..... a sakryš to je zase z jiného soudku ;o)

Já bych to viděl že postoupí ;o)
Tým: Duna Most Gemini
Liga: F.206
Mazzy

Post by Mazzy »

To je pech. Vzdy kdyz se vratim z odpoledni, tak uz je vse vylusteno. :( Doufam Rome, ze das priste neco co chvilku vydrzi, abych se mohl taky zucastnit. A hadat nesmi EasyVamp. :mrgreen:

Jinak docela prekvapujes Rome. V POHODE takovej peknej zacatek a druhe kolo uz si vypustil. Ja stebou pocitam do osmifinale, tak me nesklam. A co je to tady za vykony. Koukej to napravit. :wink:
No Boost

Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Mazzy wrote:To je pech. Vzdy kdyz se vratim z odpoledni, tak uz je vse vylusteno. :( Doufam Rome, ze das priste neco co chvilku vydrzi, abych se mohl taky zucastnit. A hadat nesmi EasyVamp. :mrgreen:

Jinak docela prekvapujes Rome. V POHODE takovej peknej zacatek a druhe kolo uz si vypustil. Ja stebou pocitam do osmifinale, tak me nesklam. A co je to tady za vykony. Koukej to napravit. :wink:
Já se polepším jak V Pohodě tak i obtížnosti soutěže. Dávát to na foru kolen 20. hodiny. Už to mám připravené a bude to těžké. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

mrakoplas44 wrote:Já se polepším jak V Pohodě tak i obtížnosti soutěže. Dávát to na foru kolen 20. hodiny. Už to mám připravené a bude to těžké. :wink:
Koukám, že tu jsem taky s křížkem po funuse... :wink:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Mazzy

Post by Mazzy »

mrakoplas44 wrote:
Mazzy wrote:To je pech. Vzdy kdyz se vratim z odpoledni, tak uz je vse vylusteno. :( Doufam Rome, ze das priste neco co chvilku vydrzi, abych se mohl taky zucastnit. A hadat nesmi EasyVamp. :mrgreen:

Já se polepším jak V Pohodě tak i obtížnosti soutěže. Dávát to na foru kolen 20. hodiny. Už to mám připravené a bude to těžké. :wink:
No ja se z odpoledni vracim az kolem 23h a uz je vse vylusteno, tak snad to dnes stihnu. :mrgreen:
No Boost

Image
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

DBS on tour 4 - 4 FK TRNAVA (141:133)

Ufff, tak to bol výkon... Nebyť redky v domácom tíme, tak dostaneme aj piaty... Bodík sa veľmo počíta :wink:
GeorgeTT
Azor

Post by Azor »

FC Moravia - Baníček 1:3 V:120-139
na začátek pohodová výhra, navíc vylepšení venkovního maxima a to nám ještě chyběl elitní gólman. Jen tak dál, hoši moji 8)
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

GeorgeTT wrote:DBS on tour 4 - 4 FK TRNAVA (141:133)

Ufff, tak to bol výkon... Nebyť redky v domácom tíme, tak dostaneme aj piaty... Bodík sa veľmo počíta :wink:
pěkně si to na něj zahrál.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

tosa_CZ wrote:
mrakoplas44 wrote:Já se polepším jak V Pohodě tak i obtížnosti soutěže. Dávát to na foru kolen 20. hodiny. Už to mám připravené a bude to těžké. :wink:
Koukám, že tu jsem taky s křížkem po funuse... :wink:
A poznal jsi se?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

palo

Post by palo »

FC Lancre - Stratovarius 2:2 (129:141)
Tak - povinné procenta pořadatelům jsem odevzdal - a teď už začnu normálně hrát... :wink:
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

palo wrote:FC Lancre - Stratovarius 2:2 (129:141)
Tak - povinné procenta pořadatelům jsem odevzdal - a teď už začnu normálně hrát... :wink:
Jen aby si neměl problém prokousat se ze skupiny. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

mrakoplas44 wrote:A poznal jsi se?
Poznal jsem se a byl překvapen mile :)
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image

Jenom doplním -
tomkycz - 5. bodíků
EasyVamp - 15. bodíků
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

EasyVamp
Assistant Manager

Post by EasyVamp »

mrakoplas44 wrote:Image

Jenom doplním -
tomkycz - 5. bodíků
EasyVamp - 15. bodíků

Hmmm tak dnes to bude těžké, co to může být. Mě to přijde jak ambulance ;o) Ale uvidíme jak to bude dál ;o)
Tým: Duna Most Gemini
Liga: F.206
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”