zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by kopeckar »

Hippopotamus wrote:Včera sa mi prvýkrát v živote podarilo zabudnúť predĺžiť hráčovi zmluvu. Prečo som ju zrovna nepredĺžil tomu najlepšiemu, akého som kedy mal, to je už vo hviezdach... Asi som ho mal predať za tých 50M, čo mi bolo ponúkaných...

Vítej do klubu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
sexy kote

Post by sexy kote »

Mal som na včera 3 pripomienky. Stačí mu predĺžiť zmluvu, keď si nejakú z nich prečítam, a nie ísť jesť, hrať futbal a pod...
[/quote]
Tak nesmutni, mužeš si udělat radost a místo něj si koupit nové, zrovna na trhu je jedno 20 leté, které zatím nikdo nechce :mrgreen:
léblík

Post by léblík »

Není to moc zajímavost, nestěžuju si, jen mě to udivuje :mrgreen:

Za poslední dva týdny, mě nesčetněkrát zkosil random, at už tak, že jsem plichtil při výkonu 10+ nebo prohrál při větším výkonu, ale prozatím to bylo jen v přátelákách nebo v základní fázi turnaje, ale to co přišlo ted už mě fakt nasralo.

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=47

Finále turnaje, soupeř měl výhodu domácího prostředí přesto jsem vyhrál na výkony 139:142, přesto zápas po záklandí hrací době skončil 0:0 a prohrál jsem 5:3 na penalty, to mě nasralo, ale ok to se stává.

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=4370566

Tohle je, ale naprostej hnus. Dostat přímou redku ve finále turnaje ve 40. minutě, kdy je rozhodčí 28% a pak prohrát 2:1 po výkonech 138:137, mě znechutilo.

Připomínám, že tomu předcházelo pár dalších podobných zápasů, ty ale neměly moc velký význam. 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
ps2512

Post by ps2512 »

Jsi to veslo řádně uchytil....to se stává.....a ještě párkrát stane, než tě opustí :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

léblik, doufám, že si to veslo převzal od nás a že my, na rozdíl od tebe, budeme mít zase na chvíli klid :wink: Až ho budeš předávat, zapomeň, že existují Litoměřice 8)
léblík

Post by léblík »

tomkycz wrote:léblik, doufám, že si to veslo převzal od nás a že my, na rozdíl od tebe, budeme mít zase na chvíli klid :wink: Až ho budeš předávat, zapomeň, že existují Litoměřice 8)
To nezapomenu, studuju v Ústí a je od tamtud spolužák, tak ti to veslo pošlu po něm když tak :mrgreen: 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Big El

Post by Big El »

No, chlapci už to zmínili. Žádná zajímavost. Prostě "veslo" faktor. Takže nekecej a pádluj :lol: :lol: :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

jakou ma hodnotu vas tym podle http://spinfo.comoj.com/ ?

muj 35 clenej kadr ma 112M a to me trochu prekvapilo, i kdyz ani nevim jestli pozitivne nebo negativne :shock:
Last edited by frankie_doparoma on Sun Jun 24, 2012 9:43 pm, edited 2 times in total.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:jakou ma hodnotu vas tym podle http://spinfo.comoj.com/ ?

muj 35 clenej kadr ma 118M a to me trochu prekvapilo, i kdyz ani nevim jestli pozitivne nebo negativne :shock:
nejdražší hráč 23,8M

hodnota A sestavy 3-4-3 - 92,9M

celej mančaft - 141,4M

z čehož vyplývá,že mám solidní Ačko a zbytek kádru stojí za vyliž kapsu :lol: ...dobrej prográm,ten vubec neznám :shock:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Azor

Post by Azor »

léblík wrote:...

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=4370566

Tohle je, ale naprostej hnus. Dostat přímou redku ve finále turnaje ve 40. minutě, kdy je rozhodčí 28% a pak prohrát 2:1 po výkonech 138:137, mě znechutilo.

Připomínám, že tomu předcházelo pár dalších podobných zápasů, ty ale neměly moc velký význam. 8)
Tak já si před zápasem říkal, že k výhře by mě jedině dotlačil rozhodčí či Pan Random a on fakt rozhodčí zaúřadoval :lol:
Jinak, já taky přidán pár zajímavostí:
V semifinále Memorialu Ladislava Kunu II, jsem hrál s Milko nervydrásající zápas, nakonec jsme to dotáhli do penalty, kde jsem vyhrál celkem nevýdaným skóre 15:16. jsem si tak říkal, má tu někdo větší skóre v penaltách? :wink: A pokud si vzpomínám, tak rekord Sp v penaltách je 42.43, to se těžko překoná, to je už pomalu větší šance že já, léblík, frankie, Big El a kopečkář vyhrajeme každý přes 10 mega ve Sportce v jednom roce :mrgreen:
A další zajímavost mám ve skóre utkání: v turnaju sedm tecek s46.47 jsem v 6.kole hrál s týmem Sipkari 3:6 což je asi moje největší přestřelka. Tentýž výsledek se v turnaji Memorial Ladislava Kunu II. povedl ve 2.kolech po sobě týmu okocha. Je tu někdo kdo má větší přestřelku (tím myslím výsledky 5:4 či 7:6 a né debakly 9:1 či 8:2) :wink:
To frankie: Nu, nevim jak moc je to důvěryhodné bo já o této stránce slyším poprvé :shock:
frankie_doparoma

Azor wrote: To frankie: Nu, nevim jak moc je to důvěryhodné bo já o této stránce slyším poprvé :shock:
no to je urcite rozhodujici faktor urcujici kvalitu :mrgreen:

ps. skoda ze to neumi (logicky ani nemuze) spocitat za kolik byli ti hraci nakoupeny, sam sem si to linej pocitat....

ps2; pru doupresneni, muj zaklad ma hodnotu 38M :oops: :oops:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:
ps. skoda ze to neumi (logicky ani nemuze) spocitat za kolik byli ti hraci nakoupeny, sam sem si to linej pocitat....

ps2; pru doupresneni, muj zaklad ma hodnotu 38M :oops: :oops:
no každopádně jsem ti vdečnej....jelikož mi nefunguje ani battle,ani SPMT ,tak mi aspon tohle otvírá možnosti nastavení individualních pokynů :wink: ....si přijdu jak nováček :mrgreen:
frankie_doparoma

pupajdi13 wrote: no každopádně jsem ti vdečnej.

ja ne , posli podekovani do belgie
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:
pupajdi13 wrote: no každopádně jsem ti vdečnej.

ja ne , posli podekovani do belgie

a to je nějaká horká novinka jo?
frankie_doparoma

no zas tak extra horka ne, na tech strankach mas historiji vyvoje ty stranky... to jsou ty slavny ackovy statistiky od Yockra
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”