léblík wrote:...
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=4370566
Tohle je, ale naprostej hnus. Dostat přímou redku ve finále turnaje ve 40. minutě, kdy je rozhodčí 28% a pak prohrát 2:1 po výkonech 138:137, mě znechutilo.
Připomínám, že tomu předcházelo pár dalších podobných zápasů, ty ale neměly moc velký význam.
Tak já si před zápasem říkal, že k výhře by mě jedině dotlačil rozhodčí či Pan Random a on fakt rozhodčí zaúřadoval
Jinak, já taky přidán pár zajímavostí:
V semifinále Memorialu Ladislava Kunu II, jsem hrál s Milko nervydrásající zápas, nakonec jsme to dotáhli do penalty, kde jsem vyhrál celkem nevýdaným skóre
15:16. jsem si tak říkal, má tu někdo větší skóre v penaltách?

A pokud si vzpomínám, tak rekord Sp v penaltách je 42.43, to se těžko překoná, to je už pomalu větší šance že já, léblík, frankie, Big El a kopečkář vyhrajeme každý přes 10 mega ve Sportce v jednom roce
A další zajímavost mám ve skóre utkání: v turnaju sedm tecek s46.47 jsem v 6.kole hrál s týmem Sipkari
3:6 což je asi moje největší přestřelka. Tentýž výsledek se v turnaji Memorial Ladislava Kunu II. povedl ve 2.kolech po sobě týmu okocha. Je tu někdo kdo má větší přestřelku (tím myslím výsledky 5:4 či 7:6 a né debakly 9:1 či 8:2)
To frankie: Nu, nevim jak moc je to důvěryhodné bo já o této stránce slyším poprvé