Moderator: Czech Moderators
Bud v klidu, pro jistotu jsem taky řádně nenastavil, takže jsou z toho nic moc výkony. Dík za gratulacipalo wrote:Stratovarius - FC MAROWITCH 1:2 (125:130)
Velké fiasko se mi dneska v Minci povedlo...A to jsem čekal,že léblík flákne minimálně 140 a nominoval jsem Áčko.Jenže se mi zranil gólman a do brány šel LB z centra a oslnil krásným výkonem 7...
Léblíkovi každopádně gratuluju !
Hehe, vďaka.impossible wrote:PaToM: A proc ty prosimte neporadas zadny turnaj![]()
![]()
Krásne zhodnotenie , veľký potlesk a klobúk dole PaToM.PaToM wrote:Hehe, vďaka.impossible wrote:PaToM: A proc ty prosimte neporadas zadny turnaj![]()
![]()
Prečo? Pretože spoluorganizujem Slovenskú Ligu, Slovenský Pohár, Česko Slovenskú Ligu a SPEL. Ináč povedané, národné a európske súťaže. Plus sem-tam niečo hodím na SPortku. A celkom mi to stačí.
pecka...krása...stálo za to počkatPaToM wrote: pupajdí: Sorry, že tak neskoro, ale nechcel som to úplne odfláknuť.
se nedivim, taky bych se bal a nastavil bych becko, hrat proti sobepupajdi13 wrote: Ataĺanta Sprice..... 2-5..... FK Hash Rohatsko
výkony - 109 : 138
A na závěr dnešního dne tu mám jedno zklamání...náhoda tomu chtěla,že se pan Bendisimo v nedeli za mnou stavoval v práci a tak jsme diskutovali o SP , o mém návratu a i tady o turnaji .
Myslel jsem,že jsem Jirku přesvědčil dát do toho zápasu všechno ,ale opak je pravdou, nakonec to tedy dopadlo tak,že vítěz mé skupiny uhrál výkon 109 ....škoda....každopádně gratulace Frenkičovi , o tom žádná
...chceš zahrát nějakej hipec
![]()
..........tak ne no
Ďakujem. Tak držím palce. Keďže aj ja som ten starší z bratov.Dajo wrote:Krásne zhodnotenie , veľký potlesk a klobúk dole PaToM.![]()
Do štvrťfinále by sme radi Milka.
pupajdi13 wrote:pecka...krása...stálo za to počkat![]()
tak jedinej snad zklamal jen Tošík,jestli dobře koukám![]()
jdu udělat sumář prvních zápasů.
S tím tvým se nedá srovnatPaToM wrote:Ďakujem. Tak držím palce. Keďže aj ja som ten starší z bratov.Dajo wrote:Krásne zhodnotenie , veľký potlesk a klobúk dole PaToM.![]()
Do štvrťfinále by sme radi Milka.
pupajdi13 wrote:pecka...krása...stálo za to počkat![]()
tak jedinej snad zklamal jen Tošík,jestli dobře koukám![]()
jdu udělat sumář prvních zápasů.Tak to už aj keď pupčo pochváli... Vďaka, nečakal som taký ohlas.
Šaky - pekné zhrnutie.
... aj ostatní, čo ich robili - pekná práca.
Tak přece jen jsem dobrej tipérfrankie_doparoma wrote:léblík wrote: Stratovarius - FC MAROWITCH
Ataĺanta Sprice - FK Hash Rohatsko
Moje typy na postup dál jsem si skromně dovolil tučně označit
no sice jsem 1. v D a souper 4. ale posledni dobou jsem nak z formy (viz dnesni zapas v minci :p ) ale tak snad se zadari a ja se podivam do ctvrfinale
...i kdyz mam takovy divny tuseni, snad nebudu muset lizt pak kanalama