Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince - speciale - pouze pro hrače z fora 1.
Hodnocení skupiny 7 dnes večer
. Pozdě ale snad přece 
7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
-
léblík
- Member of the Soccer Project Association
Bud v klidu, pro jistotu jsem taky řádně nenastavil, takže jsou z toho nic moc výkony. Dík za gratulacipalo wrote:Stratovarius - FC MAROWITCH 1:2 (125:130)
Velké fiasko se mi dneska v Minci povedlo...A to jsem čekal,že léblík flákne minimálně 140 a nominoval jsem Áčko.Jenže se mi zranil gólman a do brány šel LB z centra a oslnil krásným výkonem 7...
Léblíkovi každopádně gratuluju !
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
PaToM
Zhodnotenie 1. skupiny 26. ročníka Šlechtickej Mince
V skupine č. 1 sa stretli tieto tímy:
1. Sparta Tatobity (13. v E.3)
2. FC Chellsea (9. v F.68)
3. FC Trabant (14. v A)
4. FC Hostage (6. v D.23)
Neohroziteľným favoritom tejto skupiny mal byť (a nakoniec aj bol) Dajov tím FC Trabant, ktorý ako tím z najvyššej divízie patrí medzi favoritov na celkový triumf v Minci.
O druhé miesto sa mali pobiť zvyšné tímy, najmä FC Hostage a Jardov Sparta Tatobity.
1. FC Trabant zakončil skupinu bez straty bodu a so skóre neuveriteľných 28:7! To dáva 4,7 gólu streleného na zápas len pri niečo viac ako jednom inkasovanom góle na zápas.
2. FC Hostage si podľa predpokladov pána organizátora vybojoval druhé miesto. Spartu Tatobity zdolal v oboch zápasoch jednoznačne celkovým skóre 12:5. S FC Chellsea si poradil len na domácom trávniku 2:0, vonku však nečakane zakopol a prehral 2:3. Musel tak do posledného kola tŕpnuť a o postup ešte zabojovať. Nakoniec však s polovičným bodovým ziskom oproti Trabantu postupuje z 2. miesta.
3. FC Chellsea mal zabojovať len o 3. miesto, ale nakoniec až do posledného bojoval o postup. S Trabantom dokonca vybojovala najlepšie výsledky zo všetkých jeho súperov, keď síce ani bod nezískal, ale skončil s ním na celkovom skóre z oboch zápasov v pomere "len" 4:9.
4. Najväčším sklamaním skupiny bol výkon tímu Sparta Tatobity. V 1. kole porazil Chellsea a odvtedy už nezískal ani bod a nakoniec skončil na poslednom mieste so skóre 9:26!
Gratulujem Dajovi k postupu, ostatným želám viac šťastia v budúcej minci.

Tabuľka po 6. kole skupiny 1:

Top strelci skupiny:
1. Radek Kořínek (FC Trabant) - 9 gólov
2. Bruno Gomes Ribeiro (FC Trabant) - 8 gólov
3. Wilfrid the Areopagite (FC Chellsea), Diego Alejandro Cabañas Ortega (Sparta Tatobity) - 4 góly
...
(spolu 30 strelcov [68 gólov])
Žreb osemfinále:
FC Trabant - Brujeria
V 1. zápase Dajo narazil na veľmi silný jonY.ho tím, ale nedal sa a po výkonoch 139 - 140 so šťastím remizoval 0:0 a po penaltovom rozstrele (7:6) postúpil. O jeho štvrťfinálovom súperovi sa rozhodne dnes večer o 22:00 v súboji jeho brata Milka a Tigerinha.
FC Šutrteam - FC Hostage
Druhý osemfinálový zápas sa odohrá tento štvrtok o 14:00. Favoritom by už aj bez toho, že hostia prestavujú tím, bol Šutrík, takto sú domáci jasnými favoritmi na postup ďalej. On svojho súpera v štvrťfinále už pozná a bude ním Libo, ktorý si poradil s Romanovým tímom.
pupajdí: Sorry, že tak neskoro, ale nechcel som to úplne odfláknuť.
V skupine č. 1 sa stretli tieto tímy:
1. Sparta Tatobity (13. v E.3)
2. FC Chellsea (9. v F.68)
3. FC Trabant (14. v A)
4. FC Hostage (6. v D.23)
Neohroziteľným favoritom tejto skupiny mal byť (a nakoniec aj bol) Dajov tím FC Trabant, ktorý ako tím z najvyššej divízie patrí medzi favoritov na celkový triumf v Minci.
O druhé miesto sa mali pobiť zvyšné tímy, najmä FC Hostage a Jardov Sparta Tatobity.
1. FC Trabant zakončil skupinu bez straty bodu a so skóre neuveriteľných 28:7! To dáva 4,7 gólu streleného na zápas len pri niečo viac ako jednom inkasovanom góle na zápas.
2. FC Hostage si podľa predpokladov pána organizátora vybojoval druhé miesto. Spartu Tatobity zdolal v oboch zápasoch jednoznačne celkovým skóre 12:5. S FC Chellsea si poradil len na domácom trávniku 2:0, vonku však nečakane zakopol a prehral 2:3. Musel tak do posledného kola tŕpnuť a o postup ešte zabojovať. Nakoniec však s polovičným bodovým ziskom oproti Trabantu postupuje z 2. miesta.
3. FC Chellsea mal zabojovať len o 3. miesto, ale nakoniec až do posledného bojoval o postup. S Trabantom dokonca vybojovala najlepšie výsledky zo všetkých jeho súperov, keď síce ani bod nezískal, ale skončil s ním na celkovom skóre z oboch zápasov v pomere "len" 4:9.
4. Najväčším sklamaním skupiny bol výkon tímu Sparta Tatobity. V 1. kole porazil Chellsea a odvtedy už nezískal ani bod a nakoniec skončil na poslednom mieste so skóre 9:26!
Gratulujem Dajovi k postupu, ostatným želám viac šťastia v budúcej minci.

Tabuľka po 6. kole skupiny 1:

Top strelci skupiny:
1. Radek Kořínek (FC Trabant) - 9 gólov
2. Bruno Gomes Ribeiro (FC Trabant) - 8 gólov
3. Wilfrid the Areopagite (FC Chellsea), Diego Alejandro Cabañas Ortega (Sparta Tatobity) - 4 góly
...
(spolu 30 strelcov [68 gólov])
Žreb osemfinále:
FC Trabant - Brujeria
V 1. zápase Dajo narazil na veľmi silný jonY.ho tím, ale nedal sa a po výkonoch 139 - 140 so šťastím remizoval 0:0 a po penaltovom rozstrele (7:6) postúpil. O jeho štvrťfinálovom súperovi sa rozhodne dnes večer o 22:00 v súboji jeho brata Milka a Tigerinha.
FC Šutrteam - FC Hostage
Druhý osemfinálový zápas sa odohrá tento štvrtok o 14:00. Favoritom by už aj bez toho, že hostia prestavujú tím, bol Šutrík, takto sú domáci jasnými favoritmi na postup ďalej. On svojho súpera v štvrťfinále už pozná a bude ním Libo, ktorý si poradil s Romanovým tímom.
pupajdí: Sorry, že tak neskoro, ale nechcel som to úplne odfláknuť.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
impossible
PaToM: A proc ty prosimte neporadas zadny turnaj

Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
PaToM
Hehe, vďaka.impossible wrote:PaToM: A proc ty prosimte neporadas zadny turnaj![]()
![]()
Prečo? Pretože spoluorganizujem Slovenskú Ligu, Slovenský Pohár, Česko Slovenskú Ligu a SPEL. Ináč povedané, národné a európske súťaže. Plus sem-tam niečo hodím na SPortku. A celkom mi to stačí.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Krásne zhodnotenie , veľký potlesk a klobúk dole PaToM.PaToM wrote:Hehe, vďaka.impossible wrote:PaToM: A proc ty prosimte neporadas zadny turnaj![]()
![]()
Prečo? Pretože spoluorganizujem Slovenskú Ligu, Slovenský Pohár, Česko Slovenskú Ligu a SPEL. Ináč povedané, národné a európske súťaže. Plus sem-tam niečo hodím na SPortku. A celkom mi to stačí.
Do štvrťfinále by sme radi Milka.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Skupina 7
Libo Team - Favorit skupiny, který zaváhal pouze v domácím utkání s Českými Tygry, když stratil své jediné body za remízu 2:2. Jinak zvládnul všechna svá utkání a s přehledem tak kontroloval postup s prvního místa.
SPC Czech Tigers - Druhý postupující, který, jak jsem se již zmínil, jako jediný dokázal obrat o body vítěze skupiny Liba. Jinak si svá utkání Tigři pohídali a zaslouženě jdou dál z druhého místa.
TJ Barca Nyrany - Od týmu z Nýřan se čekalo, že by mohl trošku potrápit favorizované týmy a o postup se pokusí poprat. Jenže nýřanští mají slabou lavičku náhradníků, což se ukázalo rozhodujícím jevem, když náhradníci nepodávali požadované výkony a tak si Barcelonští připsali pouze dvě výhry za výhry nad posledním týmem.
1.SK Carl Kozojidky - Jasně poslední celek tabulky, který dokázal v základní skupině vstřelit pouze dvě branky a hned sedmnáctkrát inkasoval. Tento tým si na svou budoucnost ještě čeká.
Libo Team - Favorit skupiny, který zaváhal pouze v domácím utkání s Českými Tygry, když stratil své jediné body za remízu 2:2. Jinak zvládnul všechna svá utkání a s přehledem tak kontroloval postup s prvního místa.
SPC Czech Tigers - Druhý postupující, který, jak jsem se již zmínil, jako jediný dokázal obrat o body vítěze skupiny Liba. Jinak si svá utkání Tigři pohídali a zaslouženě jdou dál z druhého místa.
TJ Barca Nyrany - Od týmu z Nýřan se čekalo, že by mohl trošku potrápit favorizované týmy a o postup se pokusí poprat. Jenže nýřanští mají slabou lavičku náhradníků, což se ukázalo rozhodujícím jevem, když náhradníci nepodávali požadované výkony a tak si Barcelonští připsali pouze dvě výhry za výhry nad posledním týmem.
1.SK Carl Kozojidky - Jasně poslední celek tabulky, který dokázal v základní skupině vstřelit pouze dvě branky a hned sedmnáctkrát inkasoval. Tento tým si na svou budoucnost ještě čeká.
7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
-
frankie_doparoma
Ataĺanta Sprice 2 - 5 FK Hash Rohatsko
109:138
cekal jsem ze to bude tezsi...
109:138
cekal jsem ze to bude tezsi...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
pupajdi13
pecka...krása...stálo za to počkatPaToM wrote: pupajdí: Sorry, že tak neskoro, ale nechcel som to úplne odfláknuť.
tak jedinej snad zklamal jen Tošík,jestli dobře koukám
jdu udělat sumář prvních zápasů.
-
pupajdi13
PLAY OFF
FC Trabant..... 0-0..... Brujeria
penalty - 7 : 6
výkony - 139 : 140
Tak koukám,že dnešek se dá nazvat bratrským dnem Milka a Daja....začnu druhým jmenovaným.......Trabantíci si jdou spolehlivě pro sestup v Ačku a tak můžou věnovat maximum do takovýchto mačů z fora , přesto to byly právě odřená ouška,která nakonec východoněmecký tunnigový dvoutakt protlačilY do dalšího kola
Stratovarius..... 1-2..... FC MAROWITCH
výkony - 125 : 130
Chlapci už to tu nadhodili , odfláknutej zápas z obou stran , teoreticky jsem v tomto duelu mohl být já
a toho palova lapače s výkonem 7 pořádně prověřit
každopádně gratulace vítězi....tady má jednu ode mě :
http://www.youtube.com/watch?v=eweS3j30CUQ
Libo Team..... 5-3..... 1FC Mrakoplaš
výkony - 135 : 113
Tak tady se to nepovedlo....kdybych stihl prognozy,tak bych vsadil na Gladiátora Romču , ovšem tady uřadoval pan rozhodčí a nechal hosty nakonec dohrát zápas v 8mi lidech....disciplína,,,na se bude trenovat u Mrakoplášků.
The Last Mohycan..... 1 - 1 ..... SPC Czech Tigers
penalty - 5 : 3
výkony - 133 : 137
Tak ....a opět se vracíme na začátek k slovenským dvojčatům , jestli měl Dajo štístko,tak co teda má ten samý den Milko
....z řiťi klikáres
Je vidět ,že Tigerinho ještě není na 100% zpět,.
Ataĺanta Sprice..... 2-5..... FK Hash Rohatsko
výkony - 109 : 138
A na závěr dnešního dne tu mám jedno zklamání...náhoda tomu chtěla,že se pan Bendisimo v nedeli za mnou stavoval v práci a tak jsme diskutovali o SP , o mém návratu a i tady o turnaji .
Myslel jsem,že jsem Jirku přesvědčil dát do toho zápasu všechno ,ale opak je pravdou
, nakonec to tedy dopadlo tak,že vítěz mé skupiny uhrál výkon 109 ....škoda....každopádně gratulace Frenkičovi , o tom žádná
...chceš zahrát nějakej hipec
..........tak ne no 
FC Trabant..... 0-0..... Brujeria
penalty - 7 : 6
výkony - 139 : 140
Tak koukám,že dnešek se dá nazvat bratrským dnem Milka a Daja....začnu druhým jmenovaným.......Trabantíci si jdou spolehlivě pro sestup v Ačku a tak můžou věnovat maximum do takovýchto mačů z fora , přesto to byly právě odřená ouška,která nakonec východoněmecký tunnigový dvoutakt protlačilY do dalšího kola
Stratovarius..... 1-2..... FC MAROWITCH
výkony - 125 : 130
Chlapci už to tu nadhodili , odfláknutej zápas z obou stran , teoreticky jsem v tomto duelu mohl být já
každopádně gratulace vítězi....tady má jednu ode mě :
http://www.youtube.com/watch?v=eweS3j30CUQ
Libo Team..... 5-3..... 1FC Mrakoplaš
výkony - 135 : 113
Tak tady se to nepovedlo....kdybych stihl prognozy,tak bych vsadil na Gladiátora Romču , ovšem tady uřadoval pan rozhodčí a nechal hosty nakonec dohrát zápas v 8mi lidech....disciplína,,,na se bude trenovat u Mrakoplášků.
The Last Mohycan..... 1 - 1 ..... SPC Czech Tigers
penalty - 5 : 3
výkony - 133 : 137
Tak ....a opět se vracíme na začátek k slovenským dvojčatům , jestli měl Dajo štístko,tak co teda má ten samý den Milko
Je vidět ,že Tigerinho ještě není na 100% zpět,.
Ataĺanta Sprice..... 2-5..... FK Hash Rohatsko
A na závěr dnešního dne tu mám jedno zklamání...náhoda tomu chtěla,že se pan Bendisimo v nedeli za mnou stavoval v práci a tak jsme diskutovali o SP , o mém návratu a i tady o turnaji .
Myslel jsem,že jsem Jirku přesvědčil dát do toho zápasu všechno ,ale opak je pravdou
-
frankie_doparoma
se nedivim, taky bych se bal a nastavil bych becko, hrat proti sobepupajdi13 wrote: Ataĺanta Sprice..... 2-5..... FK Hash Rohatsko
Myslel jsem,že jsem Jirku přesvědčil dát do toho zápasu všechno ,ale opak je pravdou, nakonec to tedy dopadlo tak,že vítěz mé skupiny uhrál výkon 109 ....škoda....každopádně gratulace Frenkičovi , o tom žádná
...chceš zahrát nějakej hipec
![]()
..........tak ne no
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
PaToM
Ďakujem. Tak držím palce. Keďže aj ja som ten starší z bratov.Dajo wrote:Krásne zhodnotenie , veľký potlesk a klobúk dole PaToM.![]()
pupajdi13 wrote:pecka...krása...stálo za to počkat![]()
tak jedinej snad zklamal jen Tošík,jestli dobře koukám![]()
jdu udělat sumář prvních zápasů.
Šaky - pekné zhrnutie.
... aj ostatní, čo ich robili - pekná práca.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
S tím tvým se nedá srovnatPaToM wrote:Ďakujem. Tak držím palce. Keďže aj ja som ten starší z bratov.Dajo wrote:Krásne zhodnotenie , veľký potlesk a klobúk dole PaToM.![]()
pupajdi13 wrote:pecka...krása...stálo za to počkat![]()
tak jedinej snad zklamal jen Tošík,jestli dobře koukám![]()
jdu udělat sumář prvních zápasů.Tak to už aj keď pupčo pochváli... Vďaka, nečakal som taký ohlas.
Šaky - pekné zhrnutie.
... aj ostatní, čo ich robili - pekná práca.
7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
-
léblík
Tak přece jen jsem dobrej tipérfrankie_doparoma wrote:léblík wrote: Stratovarius - FC MAROWITCH
Ataĺanta Sprice - FK Hash Rohatsko
Moje typy na postup dál jsem si skromně dovolil tučně označit
no sice jsem 1. v D a souper 4. ale posledni dobou jsem nak z formy (viz dnesni zapas v minci :p ) ale tak snad se zadari a ja se podivam do ctvrfinale
...i kdyz mam takovy divny tuseni, snad nebudu muset lizt pak kanalama
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Hippopotamus
Mccgrady 2 - 1 Noldor
výkony: 142 - 142
V 26.min sa mi zranilo CBčko s výkonom 72, náhradník hral 67.
V 44.min som nepremenil penaltu, v 84.min už hej, ale to mi bolo v celku na hovno.
Ach jaj...
výkony: 142 - 142
V 26.min sa mi zranilo CBčko s výkonom 72, náhradník hral 67.
V 44.min som nepremenil penaltu, v 84.min už hej, ale to mi bolo v celku na hovno.
Ach jaj...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)