Že by si připsal po výhře ve XXII. ročníku další pohárek?

Moderator: Czech Moderators
Gratuluji.mantel wrote:Dnešek byl důležitými zápasy přímo narván, tak jsem čekal, jestli se podaří vítězství urvat. Ráno liga, pak osmifinále Oleksovic cupu a nyní finále onula cupu. Na jedno Áčko to je až moc zápasů, tak jsem ty starší opatrně pošetřil, aby vydrželi až do večera a vyplatilo se. Výkon přece jen slabší, ale na vítězství to stačilo.
1FC Mrakoplaš 2 - 3 Fc Mantel
výkony 129:142
A další pohárek z Onuly je doma, teda aspoň mám pocit, že tenhle není první, ale asi se budu muset mrknout, paměť už přestává sloužit.
No já bych jim dal voraz, ale ve čtvrtek je čeká SP elita, tak musí být namakaní. Ale dneska už sotva pletou nohama, tak bych se jich, být tebou, večer vůbec nebál.frankie_doparoma wrote:gratuluju a posilam Na Dubinu kilo ty nejlepsi jamajsky ganjy, takovej uspech je treba poradne oslavit..........a na zbytek dne bych dal chlapcum voraz, maj toho uz dost a zaslouzej si to.....![]()
![]()
Tak já se přidávám k gratulantům, Tvoji hoši ukázali v čem je jejich sílamantel wrote:Dnešek byl důležitými zápasy přímo narván, tak jsem čekal, jestli se podaří vítězství urvat. Ráno liga, pak osmifinále Oleksovic cupu a nyní finále onula cupu. Na jedno Áčko to je až moc zápasů, tak jsem ty starší opatrně pošetřil, aby vydrželi až do večera a vyplatilo se. Výkon přece jen slabší, ale na vítězství to stačilo.
1FC Mrakoplaš 2 - 3 Fc Mantel
výkony 129:142
A další pohárek z Onuly je doma, teda aspoň mám pocit, že tenhle není první, ale asi se budu muset mrknout, paměť už přestává sloužit.
Prostě jsi to podcenil. Random sice dokáže hodně, ale aby říznul Mantela při rozdílu 13, to už je moc. Kdybys ukopal aspoň nějakých 136, tak by to byla jasná a spravedlivá remíza, ale takhle...mrakoplas44 wrote: Gratuluji.
Už několik dní bylo jasné jak to dopadne ale dal jsem do toho to vše a že to nestačilo tak to je jiná.
Můj mančaft nemá na to vyhrávat turnaje, protože stačí nějaké zranění a není náhrada a tak finále bereme jako veliké vítězství.Big El wrote:Prostě jsi to podcenil. Random sice dokáže hodně, ale aby říznul Mantela při rozdílu 13, to už je moc. Kdybys ukopal aspoň nějakých 136, tak by to byla jasná a spravedlivá remíza, ale takhle...mrakoplas44 wrote: Gratuluji.
Už několik dní bylo jasné jak to dopadne ale dal jsem do toho to vše a že to nestačilo tak to je jiná.![]()
![]()
Mantel: Gratuluju.