azor cup XXXXIV: Winner is Gordon Condor

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: OC - onula cup XXIX: B - G :V neděli a v úterý čtvrtfiná

Post by Azor »

Tak Mantel nám dal výkon 146 a to byl čtvrtek.
Že by si připsal po výhře ve XXII. ročníku další pohárek? :)
Azor

Re: OC - onula cup XXIX: B - G : Dnes a v pondělí semifinále

Post by Azor »

Tak již za necelou hodinu proběhne 1.semifinále, podíváme se nejprve krátce ke čtvrtfinálovým bojům.
V 1.čtvrtfinále se utkali Prim A DéBéSko a jelikož to byla neděle dala se očekávat bitva na ostří nože, s vysokými výkony. A bylo tomu i tak: DéBéeSko urval výhru 4:3 po výkonech 144-141. Prim sice otočil z 1:2 na 3:2, avšak DéBéeSko i přes zranění ve 12.min. to o5 otočil ve svůj propěch, navíc v 83.min. hned využil vyloučení Primova hráče.
2. čtvrtfinále se také hrálo v neděli, tentokrát Ada přivítal Liba. tento zápas přinesl málo gólů, vyhrál Libo 1:0 po výkonech 140-133, k tomu Liba postihlo zranění v 52.min., náhradník zahrál o 14 b. horší výkon.
V úterý ve 3.čtvrtfinále se utkal Britský tým Domino s Romanem, tento duel přinesl 3 góly, vyhrál ho Roman 2:1 po výkonech 131-126. Britové hráli závěrečných 6 min. v 10-ti
V posledním čtvrtfinále tu byla další bitva gigantů: Mccgrady hrál s Mantelem, také se hrálo v úterý, také padli 3 góly, ale výkony byli odlišné po výkonech 142-136 a výhře 2:1 postoupil do semifinále Mantel.

Dnes je na programu semifinále DBS on tour - 1FC Mrakoplaš a v pondělí Libo Team - Fc Mantel
mrakoplas44

Re: OC - onula cup XXIX: B - G : Dnes a v pondělí semifinále

Post by mrakoplas44 »

DBS on tour 2 - 2 1FC Mrakoplaš
135:137
A na penalty 2:4 a tak si kopnem finále. Jupííííí. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Azor

Re: OC - onula cup XXIX: Velké finále: Mantel vs. Roman

Post by Azor »

Tak jak již zde poznamenal Roman, jeho tým 1FC Mrakoplaš hrál S DéBéeSkem 2:2 po výkonech 135-137, poté co už od 1.min. prohrával 1:0, pak ale otočil skóre, navíc DBS on tour přišli brankáře už ve 32.min., jenže v 87.min. bylo znova srovnáno. A zatímco Mrakoplašovi hoši dali všechny 4 góly z penalt, tak jeho brankář vychytal 2 střelce DéBéSkovi a Roman šel tak po zásluze do finále!!
Včera se hrálo 2.semifinále. Libo hrál s Mantelem a právě Mantel vyhrál 2:1 po výkonech 145-135. Mantel tak potvrdil že to s útokem na pohárek myslí smrtelně vážně. už po 11.min. vedl 2:0, pak navíc Libo přišel v 68.min. o jednoho hráče, ten dostal ČK a Libovi hoši hráli v 10-ti lidech. I tak se jim v 77.min. podařilo snížit, jenže Mantel si to už pohlídal a stal se tak druhým finalistou!
Další info z obou utkání tu dám během týdne :wink:
Azor

Re: OC - onula cup XXIX: Velké finále: Mantel vs. Roman, Út

Post by Azor »

1. semifinále:

DBS on tour - 1FC Mrakoplaš 2:2 (2:4 pen.) V: 135-137

Diego Fabri 1:0 1'
8' 1:1 Marek 'ns' Dym
41' 1:2 Radek 'ko' Ščasný
Daniel Lorenzo Laffatigue 2 :2 87'

Penalty proměnili: Daniel Lorenzo Laffatigue a Diego Fabri - Zuka 'př' Muzorewa, Marek 'ns' Dym, Martin Sova a Kubilay Ögertürk
Penalty neproměnili: Dame Babacar Gomis a Neil Roberts

3 - 4 - 3 Rozestavení 4 - 3 - 3
Protiútoky Taktika Dlouhé míče

100% Styl 80%
75% Agresivita 100%

38% Obrana 65%
43% Záloha 33%
54% Útok 39%

Diváci: 5.719(92% - 8%, vedro)
Rozhodčí: Yves Goudeseune (Belgie, 51%)

Sestavy:
DBS on tour
GK Jared Lewis - C Normální 32' (ČK) 73
LB Paraskevas Kalogeropoulos Hrát po křídle 73
CB Neil Roberts Normální 70
RB Jamie Arglye Normální 32' (out) 66
LM Aimé Faye Útočný 74
CM Adrian Aldea Útočný 71
CM Gianni Overmeire Útočný 68
RM Jonatas Andrade de Oliveira Hrát po křídle 72
LF Daniel Lorenzo Laffatigue Volný hráč 75
CF Libor Šultés Na sebe 75
RF Diego Fabri Normální 72
SB Dame Babacar Gomis Normální 32' (in) 71

1FC Mrakoplaš
GK Wouter 'hv' Esajas Hrát vpřed 69
LB Yvanes 'od' Rabarivony Odehrát 67
CB Kubilay Ögertürk - C Normální 67
CB Tim Persoons Normální 70
RB Stefan 'hpk' Dumitrescu Hrát po křídle 73
LM Kristof 'př' De Wit Přihrávky 67
CM Jesús 'př' Soria Přihrávky 68
RM Zuka 'př' Muzorewa Přihrávky 68
LF Marek 'ns' Dym Na sebe 69
CF Radek 'ko' Ščasný Koncový 67
RF Martin Sova Normální 71

Důležité okamžiky:
1'
Diego Fabri ve vápně předvedl otočku s míčem a naprosto zmátl dotírajícího obránce, potom již nebyl problém zakončit podél padajícího gólmana.
8'
Marek 'ns' Dym přihrál balón na nohu Kristof 'př' De Wit, kterého střelu zázračně vyrazil brankař, ale přímo na kopačku Marek 'ns' Dym, který neměl problém skórovat do odkryté branky. Skvělý zákrok gólmana tak přišel vniveč, obrana ho nechala na holičkách, když neuhlídala Marek 'ns' Dym.

32'
Jared Lewis dostal červenou kartu za oplácení. Po tvrdém souboji s protihráčem mu ujely nervy a protihráči, se kterým svedl v zápase více tvrdých soubojů, ukázal průchod svého vzteku. Na jeho straně červená karta, na soupeřově fialový monokl...

32'
Dame Babacar Gomis je mužem jenž nahradil Jamie Arglye.

41'
Radek 'ko' Ščasný přesprintoval s míčem na kopačkách dva obránce a následnou gólovou střelou si vychutnal bezmocného brankaře, jenž s tváří zrudlou vztekem zhodnotil obrannou práci svých spoluhráčů.

43' Střela od Libor Šultés rozezvučela břevno.
64' Střela od Daniel Lorenzo Laffatigue rozezvučela břevno.
68' Střela od Libor Šultés rozezvučela břevno.
87'
Daniel Lorenzo Laffatigue vystoupal nikým nehlídán u bližší tyče a hlavičkou usměrnil přihrávku zleva od Diego Fabri do vzdálenějšího rohu branky.

Penalty:
91'
Daniel Lorenzo Laffatigue poslal svůj úspěšný penaltový pokus tvrdě po zemi do pravého rohu branky.
91'
Zuka 'př' Muzorewa proměnil penaltu umístěnou do levého horního růžku.
91'
Diego Fabri poslal svůj úspěšný penaltový pokus tvrdě po zemi do pravého rohu branky.
91'
Marek 'ns' Dym předvedl bezchybně kopnutou penaltu. Jeho prudká střela vymetla levou šibenici.

91' Wouter 'hv' Esajas ukázal, že je mužem na svém místě, když zneškodnil pokutový kop z nohy Dame Babacar Gomis. Dobře kopnutá, ale skvěle chycená penalta.
91'
Martin Sova nechyboval a proměnil penaltu tvrdou ranou doprostřed branky.

91' Wouter 'hv' Esajas ukázal, že je mužem na svém místě, když zneškodnil pokutový kop z nohy Neil Roberts. Dobře kopnutá, ale skvěle chycená penalta.
91'
Kubilay Ögertürk nechyboval a proměnil penaltu tvrdou ranou doprostřed branky.

Tak tedy v celkem vyrovnaném utkání se nakonec urodila remíza, na penalty byl úspěšnější Roman, který tak čekal do pondělka na svého soupeře z dvojice Libo, Mantel, z tohoto 2.semifinále tu dám více infa zítra :wink:
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Pěkně jsem si to ještě jednou vychutnal. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Azor

Post by Azor »

2.semifinále:

Libo Team - Fc Mantel 1:2 V:135-145

Agr.:100-100 Roz.:23
ČK: 1:0 (v 68.min.)

9' 0:1 Joeri 'NS 1,3' Koppen (P)
11' 0:2 Duane 'NS 2,65' Tupe
Nader Teimorian 1:2 77'

3 - 4 - 3 Rozestavení 3 - 4 - 3
Protiútoky Taktika Protiútoky

100% Styl 100%
100% Agresivita 100%

43% Obrana 47%
48% Záloha 46%
44% Útok 52%

Diváků: 1.779(62% - 38%, déšť)
Rozhodčí: Tim De Bleeckere (Belgie, 23%)

Sestavy:
Libo Team
GK Petr Gedra Hrát vpřed 72
LB Raimonds Lodzins Útočný 68
CB Alessandro Inzaghi Normální 65
RB Maxime Van Hoof Hrát po křídle 71
LM Viorel Baldovin - C Přihrávky 71
CM Alexander Fürnkranz Přihrávky 67
CM Kyo Juri Přihrávky 72
RM Nader Teimorian Hrát po křídle 71
LF Gareth Woodington Volný hráč 73
CF Vincent Marin Na sebe 67
RF Xue Ran Na sebe 68' (ČK) 69

Fc Mantel
GK Sigurvin 'HV 1,4' Karlsson - C Hrát vpřed 74
LB Rostislav 'HPK 0,75' Sviták Hrát po křídle 72
CB Valerio 'O 0,25' Camisa Odehrát 71
RB Vladimir 'HPK 1.2' Pesterac Hrát po křídle 73
LM Alejandro Antonio 'P 2,2' Muñoz Jarvis Přihrávky 73
CM Waleed 'P 2,0' Hosen Přihrávky 74
CM Jose De Jesus 'P 0,25' Lopez Hernandez Útočný 73
RM Chris 'P 0,3' Davies Útočný 73
LF Joeri 'NS 1,3' Koppen Na sebe 71
CF Duane 'NS 2,65' Tupe Na sebe 73
RF Eric 'NS 0,7' Makadji Na sebe 72

Důležité okamžiky:
9'
Joeri 'NS 1,3' Koppen skóroval z penalty, jež umístil do středu branky.
11'
Alejandro Antonio 'P 2,2' Muñoz Jarvis se rozeběhl s míčem a dal si velmi záležet na svém pasu na Duane 'NS 2,65' Tupe potulujícího se ve vápně. Střela byla tvrdá, ale brankař po ní hbitě skočil a zneškodnil ji. Alespoň to tak vypadalo... Míč mu proklouzl pod tělem a dokutálel se za brankovou čáru. Brankař skončil s hlavou v dlaních...

60' Vincent Marin hlavičkoval mimo z malého vápna po centru z rohového kopu. To se dá nedat?
68'
Xue Ran odchází do sprch za vražení do soupeře.

69' Vincent Marin vypálil ze skrumáže před brankou jen do tyče.
77'
Nader Teimorian se uvolnil narážečkou, zasprintoval a nízkým volejem prostřelil překvapeného brankaře.

tak Mantel vcelku opanoval 2.semifnále, Libo navíc dohrával v 10-ti lidech. Mantel měl nakonec o 10b. lepší výkon a je tak mírným favoritem i na finále :wink:
mantel

Post by mantel »

Dnešek byl důležitými zápasy přímo narván, tak jsem čekal, jestli se podaří vítězství urvat. Ráno liga, pak osmifinále Oleksovic cupu a nyní finále onula cupu. Na jedno Áčko to je až moc zápasů, tak jsem ty starší opatrně pošetřil, aby vydrželi až do večera a vyplatilo se. Výkon přece jen slabší, ale na vítězství to stačilo.
1FC Mrakoplaš 2 - 3 Fc Mantel
výkony 129:142

A další pohárek z Onuly je doma, teda aspoň mám pocit, že tenhle není první, ale asi se budu muset mrknout, paměť už přestává sloužit.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

gratuluju a posilam Na Dubinu kilo ty nejlepsi jamajsky ganjy, takovej uspech je treba poradne oslavit..........a na zbytek dne bych dal chlapcum voraz, maj toho uz dost a zaslouzej si to..... :twisted: :twisted: :shock:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

mantel wrote:Dnešek byl důležitými zápasy přímo narván, tak jsem čekal, jestli se podaří vítězství urvat. Ráno liga, pak osmifinále Oleksovic cupu a nyní finále onula cupu. Na jedno Áčko to je až moc zápasů, tak jsem ty starší opatrně pošetřil, aby vydrželi až do večera a vyplatilo se. Výkon přece jen slabší, ale na vítězství to stačilo.

A další pohárek z Onuly je doma, teda aspoň mám pocit, že tenhle není první, ale asi se budu muset mrknout, paměť už přestává sloužit.
Gratuluji.
Už několik dní bylo jasné jak to dopadne ale dal jsem do toho to vše a že to nestačilo tak to je jiná. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mantel

Post by mantel »

frankie_doparoma wrote:gratuluju a posilam Na Dubinu kilo ty nejlepsi jamajsky ganjy, takovej uspech je treba poradne oslavit..........a na zbytek dne bych dal chlapcum voraz, maj toho uz dost a zaslouzej si to..... :twisted: :twisted: :shock:
No já bych jim dal voraz, ale ve čtvrtek je čeká SP elita, tak musí být namakaní. Ale dneska už sotva pletou nohama, tak bych se jich, být tebou, večer vůbec nebál. :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

mantel wrote:Dnešek byl důležitými zápasy přímo narván, tak jsem čekal, jestli se podaří vítězství urvat. Ráno liga, pak osmifinále Oleksovic cupu a nyní finále onula cupu. Na jedno Áčko to je až moc zápasů, tak jsem ty starší opatrně pošetřil, aby vydrželi až do večera a vyplatilo se. Výkon přece jen slabší, ale na vítězství to stačilo.

Tak já se přidávám k gratulantům, Tvoji hoši ukázali v čem je jejich síla :!: Jinak, ještě bych doplnil, už už jsi v 1.poločase měl 2 velké šance, ale nakonec všechny góly padli ve 2.poločase, nejprve otevřel skóre Tvůj hráč, Mrakoplašovi hoši ještě stačili odpovědět, jenže po penaltě se tvůj tým dostal zase do vedení, navíc v 80.min. dostal jeden z Romanových "řezníků" ČK (součet agr. u Mrakoplaše 150 u Tebe 165) a pak už bylo víceméně hotov, už to bylo 1:3, nakonec se skóre zkorigovalo na 2:3
A taky gratuluji Romanovi, pro něho bude asi i to finále úspěch, měl i štěstí v osmifinále se mnou, ale v semifinále ukázal v souboji s DéBéeSkem, že do finále patří :wink:
A větší info ohledně finále tu dám zítra :wink:
P.S. Vyhrál jsi už 22.ročník, mezitím uběhlo už celkem dost času, nicméně méně, než od mého tirumfu (17.ročník) Kua, já to mám v paměti stále, že jsem jednou vyhrál svůj cu, ale už to bylo už v 17.ročníku, to mě překvapilo. Nj, čas letí a letí :mrgreen:
P.S. 2: A tehdá jsem měl napsat. Winner is onula & Pan Random :lol:
.
.
.
.
.

P.S.2512: Zůčastníš se jubilejního 30. ročníku? :mrgreen: :wink:
frankie_doparoma

Re: OC - onula cup XXIX: Winner is Mantel

Post by frankie_doparoma »

mantel: jo moment, my hrajem Minci, ja myslel ze uz je to semifinale Milkov Cupu :o :(
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

mrakoplas44 wrote: Gratuluji.
Už několik dní bylo jasné jak to dopadne ale dal jsem do toho to vše a že to nestačilo tak to je jiná. :wink:
Prostě jsi to podcenil. Random sice dokáže hodně, ale aby říznul Mantela při rozdílu 13, to už je moc. Kdybys ukopal aspoň nějakých 136, tak by to byla jasná a spravedlivá remíza, ale takhle... :roll: :P

Mantel: Gratuluju.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Big El wrote:
mrakoplas44 wrote: Gratuluji.
Prostě jsi to podcenil. Random sice dokáže hodně, ale aby říznul Mantela při rozdílu 13, to už je moc. Kdybys ukopal aspoň nějakých 136, tak by to byla jasná a spravedlivá remíza, ale takhle... :roll: :P

Mantel: Gratuluju.
Můj mančaft nemá na to vyhrávat turnaje, protože stačí nějaké zranění a není náhrada a tak finále bereme jako veliké vítězství. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”