Počkejte až se sem přesune i (vy víte kdo...pupajdi13 wrote:Jupí.....vítám Vás....jen víc, jen hloub.impossible wrote:![]()
Lidi. Patom zamknul Legendarni a Prosluly "Icelandic players" tak se presouvame sem
![]()
![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Počkejte až se sem přesune i (vy víte kdo...pupajdi13 wrote:Jupí.....vítám Vás....jen víc, jen hloub.impossible wrote:![]()
Lidi. Patom zamknul Legendarni a Prosluly "Icelandic players" tak se presouvame sem
![]()
![]()
![]()
To ma byt nejaka dalsi provokace?pupajdi13 wrote:hlasování zatím velmi vyrovnané ....vidím,že nejsem blázen sám,když sázím na toho koně![]()
člověk ti fandí...a ty už zase taháš provokaceps2512 wrote:To ma byt nejaka dalsi provokace?pupajdi13 wrote:hlasování zatím velmi vyrovnané ....vidím,že nejsem blázen sám,když sázím na toho koně![]()
Ted jsi si u me udelal okopalo wrote:Taky jsem aktualizoval podpis...
ps2512 wrote:Ted jsi si u me udelal okopalo wrote:Taky jsem aktualizoval podpis...
Problém je ve dvou věcech... Jednak jsem nedávno hráčům prodlužoval smlouvy a ještě teď doháním jejich morálku jak se dá a druhý problém je v tom, že jsem to poněkud prokaučoval. Byl jsem přesvědčený, že dnešní termín ve 14 h mám prázdný a že jsem si na něj smluvil přátelák. Tak jsem nastavil onen přátelák a až teď zjistil, že to bylo na čtvrtek a nikoli na dnešekHadis wrote:By mě zajímalo, proč se na to Big El natolik vysral ? jsem kvůli němu obětoval i ligu a on to vypustí![]()
![]()
138 výkon....povinné 3 body...vše v pořádku.ps2512 wrote:Zacatek povinny 3 body